Ma sve što je dobro ode jako brzo. Za dobru kombinacija imas maksimalno par sati da reagujes ili ode. Lepa oprema i ocuvanost za ispod 10.000 plus diler prodaje. Retka kombinacija..
Kampovanje je definitivno još bolje nego što sam očekivao. Konstantni boravak u prirodi plus atmosfera po kampovima je fantastičana. Spavanje u kamperu je bilo jako udobno, neudobnije spavam u kućnom krevetu došlo vreme za zamenu dušeka.
Inace sredjujem ponovo krov, ovak put ojacan i ulepsan sa aluminijumom. Izgleda i a funkcionalno je jedno 10x bolje. Isto tako ugradio sam i pionirove zvucnike u krov, sada krovic ima snage da ih drzi...
Odradio tehnicki i veliki servis, promenjeno ulje, svi filterini kao sve detaljno provereno. Sve u super stanju,. Prosao 7500km od zadnjeg servisa u totalu 276.000km. Inace imam cudnu pojavu, posle servisa - kada ga prvi put palim zavergla dva tri puta pre nego sto upali, sto pre nije radio. Valjda se dizel filter jos nije napunio ili ko zna sta jos.
Kupio malu litijumsku bateriju 12v 2A iz Kine pa novi projekat je napraviti elektriku malo laksu, posto sam shvatio da je minimalno koristim. A da postojecu napravim modularno, da po potrebi ga prikljucim.. Taman poslic za posle leta...
Nista specijalno, tako ovde zovu servis gde detaljnije premtresu auto, i provere / promene sve tekucine i filtere... Svaki drugi servis ovde obicno zovu “veliki servis”.