ako postoji onda samo dati kameri stalno napajanje? I onda se kameri upali kada vidi neki pokret ili je upaljena non stop?
 ako postoji onda samo dati kameri stalno napajanje? I onda se kameri upali kada vidi neki pokret ili je upaljena non stop? Sent from my SM-N960F using Tapatalk
 ako postoji onda samo dati kameri stalno napajanje? I onda se kameri upali kada vidi neki pokret ili je upaljena non stop?
 ako postoji onda samo dati kameri stalno napajanje? I onda se kameri upali kada vidi neki pokret ili je upaljena non stop? Pa da. Kupio sam i onog lopova za osigurač ali nemam hrabrosti da to ostavim na 12v. Ovako mi je sigurnije jer powerbank ima limitator struje i zaštitu od kratkog spoja.Sloba napisao: 20 Feb 2021, 13:54 Da, na to sam i mislio. Prakticno si napravio parking rezim bez napajanja iz fuse boxa. To je i meni davno padalo na pamet, ali nisam imao potrebu.
Sent from my MI 9 using Tapatalk

Ali nisam cuo nikakav zvuk niti sam nesto primetio dal svetli REC il ne
 Ali nisam cuo nikakav zvuk niti sam nesto primetio dal svetli REC il ne  

Možda će raditi i ovi sa rumunskog sajta ali ko sme to da isprobava... Nešto sam bio siguran da sve verzije postoje na Viofo sajtu ali ipak ne nalazim.
 Možda će raditi i ovi sa rumunskog sajta ali ko sme to da isprobava... Nešto sam bio siguran da sve verzije postoje na Viofo sajtu ali ipak ne nalazim.
 Mislio sam da je druga ali ta mi je u telefonu.
 Mislio sam da je druga ali ta mi je u telefonu.