Delija napisao:
Pa ono je bas bilo na listi problematicnih
Kačio sam ti ovde već jednom izveštaje laboratorija. Dugotrajni Dukat je iz Bosne, tamo nije bilo aflatoxina.
Da da... Setih se dok sam pisao post - a ako me citiras, onda citiraj i ostatak mog post-a gde sam upravo to i napisao...
Delija napisao:Pa ono je bas bilo na listi problematicnih
BTW, kada je to bilo "aktuelno" samo sam to tukao u prethodnih par godina
Imam jak dejavu da smo o ovome vec pricali i da je valjda dugotrajno bilo ok, a kratkotrajno nije.
Par puta sam i jedno i drugo pazario polu-pokvareno iliti sa poprilicno izmenjenim ukusom, a par puta se "usirilo" za par sati od otvaranja.
BTW, dzabe nema aflatoksina (ili nije imalo tada u toj turi) ako se par puta pokvarilo u roku od odmah
Sto se mene tice zavrsili su karijeru
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
@NexT moguce je. Jednom mi tako izletela neka ogromna ptica isao ja i BMW jedan u levoj traci jedno 50 metara iza mene, izbegli smo je nekako, malo je falilo da uleti u branik.
Kuzmanovic napisao:Linija stakla i retrovizori su slicni/isti. To je ono sto ja vidim
Ta linija tj pocetak prozora je kod 99% automobila isti.. Kao i slican oblik retrovizora. Mislim, ne mozes sad izmisljati toplu vodu kad su retrovizori u pitanju