Ne jedeš ništa što nema uši?Xepoj87 napisao:posto bilo sta iz vode ne podnosim

Ne jedeš ništa što nema uši?Xepoj87 napisao:posto bilo sta iz vode ne podnosim
Hobotnica na Xepojev načinXepoj87 napisao:Mi smo ronili u Budvi i hvatali hobotnice i jos neke ribe harpunima, sta vec, ne secam se, a onda pekli na logorskoj vatrici, a ja naravno bacio grill za cevape, posto bilo sta iz vode ne podnosim
Sent from my Sony
Samo s'uši.Heinz napisao:Ne jedeš ništa što nema uši?
Milos napisao:Hobotnica na Xepojev načinXepoj87 napisao:Mi smo ronili u Budvi i hvatali hobotnice i jos neke ribe harpunima, sta vec, ne secam se, a onda pekli na logorskoj vatrici, a ja naravno bacio grill za cevape, posto bilo sta iz vode ne podnosim
Sent from my Sony
Sastojci:
- 1 manje jagnje (do 15 kg)
- 1 veca hobotnica (cca 2 kg)
- krompir
Priprema:
Dok se jagnje vrti na raznju, hobotnica se kuva sa krompirima u puno vode i posoljeno. Kad je hobotnica gotova a jagnje ispeceno izvade se krompiri, voda prolije, a hobotnica baci mackama i kerovima da ne zajebavaju dok se jede.
Jagnje servirati uz hladno pivo.
Suši ima mnogo povrća za moj ukusaviator napisao:Samo s'uši.Heinz napisao:Ne jedeš ništa što nema uši?
Samo ako ih ne opereš dobro.stefanan napisao:Suši ima mnogo povrća za moj ukusaviator napisao:Samo s'uši.Heinz napisao:Ne jedeš ništa što nema uši?