misha napisao:Ne znam sta vi radite na moru,ja puno plivam i ceo dan sam na suncu a posle toga nemam bas nikakav apetit.
Opet ako cirkate i izlazite do 3-4 ujutru a ustajete oko 15-16h,onda da.
Na moru uvek smrsam. Kap alkohola nisam popio, jedem isto ali vise trosim: plivanje, ronjenje, odbojka.
Sta vi radite na moru?!
Ja se samo secam izlaska iz autobusa, jednog na moru, i jednog kod kuce
Eventualno odmah pored bacim peglu
Ivan napisao:Neka neko ko se razume objasni koja je fora sa tim tonusom npr. Onaj njihov hleb bez brasna?! Takodje sta fali plazmi, odrastao sam na njoj?
Ne fali nista, nego ima viska
Klasican dzank fud, sto bi rekli braca ameri.
A tonus jeste bez brasna, ako ga zaista tako prave, od klica. Pogledaj na internetu.
Rano jutros sam krenuo na plazu, nikog u vodi, prava bonaca, plivao lagano celu duzinu plaze (Veliki Pijesak kod Bara)
Posle kad se stvorila guzva, sporo i brzo do bova i nazad, pa koliko izdrzim. Klopa laksa koliko odmor i iskusenja dozvole. Predvece setnje sa sestricinama, uvece sa verenicom uz neku veceru, sutra opet tako.
Ne sedim po kaficima, bw cirkam pivo, stalno u vodi, meni je to dovoljno.
Krljamo mi rostilj, nije da se jedu pirincane galete, ali ne kao kuci.
A i ne prija na ovu vrucinu toliko mesa
Ivan napisao:Neka neko ko se razume objasni koja je fora sa tim tonusom npr. Onaj njihov hleb bez brasna?! Takodje sta fali plazmi, odrastao sam na njoj?
Obican junk food - jedino sr od hrane koje jedem skoro svaki dan
Takodje, uopste jedini slatkis koji jedem cesce od jednom u mesec dana.
Za ovu Plazmu Diet je problem to sto reklamiraju da nema secera u sebi
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Za ovu Plazmu Diet je problem to sto reklamiraju da nema secera u sebi
Sto je to problem?
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
@nikaragva
Ne - mislim na secere. Ugljenih hidrata (i to losih, prostih) ima gomila, ali to nije ono o cemu pricam.
@Xepoj87
O cemu ti?
I fruktoza je secer.
Cista fruktoza (u ogranicenim kolicinama) jeste bolja od saharoze jer ima manji glikemijski indeks (saharoza se sastoji od fruktoze i glukoze), ali je i pitanje sta u stvari trpaju u tu plazmu, pa cak i da je cista fruktoza reklama je bezobrazna.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
I tamo gde ide, daleko je bolja od saharoze, i kao takva je zdravija.
Saharoza je sok za organizam, cak i kod zdravih ljudi, a kod dijabeticara, kao sto sam ja, ne moram ni da govorim.
Ja gledam diet plazmu kao nesto sto je meni napokon omoguceno da konzumiram u normalnim kolicinama, a da time ne slepim.
Kao i svi diet proizvodi, u Tempu stoji u delu za dijabeticare.
Taj glikemijski indeks je mnogo vaznija stvar od kalorijske vrednosti, ali se zdravi ljudi koji se bave amaterskim dijetama, i fitnesom, ne obaziru na to, jer ne moze da nadvlada kalorijski indeks u gojenju. Tako, da je daleko bolje uneti hranu koja ima 300kcal, a 10GI, nego nesto sa 200kcal, i 50GI. Naravno, ima i tu granica gde nije bolje, kao recimo 1000kcal sa 10GI, od 300kcal sa 50gi, barem za zdravog coveka.
Ali i vi bi trebali da izbegavate hranu sa visokim GI, dok se kalorije lako unose onoliko koliko je nekome potrebno.
Poslednja izmena od Xepoj87 u 16 Jul 2014, 12:25, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.