Tako da tu dosta zavisi i od samog telefona, moj galaxy s+ se i nije proslavio po tom pitanju.
Kao zidni sat.zuzazu napisao:Meni to sluzi samo kao sat,
paja napisao:ne mogu da odolim ovakvom ziceru.![]()
Kao zidni sat.zuzazu napisao:Meni to sluzi samo kao sat,![]()
![]()
Ja sam se troumio izmedju ovog sto sam kupio(Cateye Velo7), Cateye Velo 8(on se vise ne proizvodi pa ga nema u prodaji) i te Sigme koju ti gledas. Odustao sam od Sigme samo zato sto nema opciju merenja prosecne brzine, sto je meni dosta znacajan podatak jer vodim evidenciju u Excelu, koliko kilometara predjem na svakoj voznji i kolika mi je prosecna brzina. Ja sam ga platio u Planet Bike-u 1650 din i svidja mi se kako radi, tako da imas moju preporuku za njega.Incognito napisao:Sad kad ste pomenuli kilometar-satove,setio sam se da bi i ja trebalo da pribavim sebi jedan.
Sad gledam satove po internetu i vidim da je bilo kakav ozbiljniji sat uglavnom preko 2.000 dinara ...
Sta mislite o ovom satu ?
http://www.totalbike.rs/pribor/km-satov ... 5-funkcija
Endomondo meni radi super. Doduse, koristim ga samo u setnji, ali je dosta precizan.paja napisao:Ajde probaj Endomondo.
Cateye Tomo je naslednik ovog tvog Mityja, procesor im je isti samo drugo kuciste i naravno made in Japanzuzazu napisao:
Dok sam imao Cateye MITY2, mogao sam da se zakunem u njega, ovo sada je sve isto s..nje
-Prvo ne znamo koje si visine da bi se videlo koja bi tebi otprilike trebala visina rama.ADrei napisao:molim bajkere za pomoc...
nasao sam neke tri koje mi se svidjaju (birao po boji naravno)
najvise mi se svidja ova prva ali je ram 21'', bela je 22" i treca je 22''... vece od toga nemaju nigde (ima ali kostaju 600e... za te pare mogu felne da kupim)![]()
koliko je velika razlika izmedju 21'' i 22'' i sta mislite o ovim biciklama...
edit:na prvoj su mi podigli sediste toliko da nisam mogao da se popnem...kazu da tako treba![]()
prva je 28-2k, druga 26-2k, treca 30k...
-2k je neki popust, vaucer ili sta vec..