Vežbanje, dijete, teretana...
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Ako je ovo iz posta - okolina Starog Merkatora, ne znam 100%, ali bilo je u Pinkiju u Zemunu, tamo smo mi igrali.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Koliko vremena treba da alkohol "izadje" iz:
a) daha?
b) krvi?
*nisam znao gde da postavim pitanje pa ne zamerite
a) daha?
b) krvi?
*nisam znao gde da postavim pitanje pa ne zamerite
Ja iz daha ne znam, ali znam da iz krvi izadje uticaj za nekih 6-8 sati. Ovo pisem iz razloga sto kada dobrovoljno dajem krv, to je obavezan uslov. Da se nije konzumirao alkohol najmanje 6-8 sati pre davanja.
To zavisi i od kolicine unetog alkohola.
Znam da kada popijem jedno pivo, ako duvam u narednih pola, do sat vremena, pokazace nesto mizerno, a ako duvam posle 2 sata, nece pokazati nista.
Ako sam se usikanio od skivija, ili popio 7,8 piva, nema sile naredna, minimum 4,5 sati da ne naduvam nista.
U sustini, ne moram ni da znam iz iskustva, logicno je da vecoj kolicini alkohola, treba vise vremena da izadje...
Znam da kada popijem jedno pivo, ako duvam u narednih pola, do sat vremena, pokazace nesto mizerno, a ako duvam posle 2 sata, nece pokazati nista.
Ako sam se usikanio od skivija, ili popio 7,8 piva, nema sile naredna, minimum 4,5 sati da ne naduvam nista.
U sustini, ne moram ni da znam iz iskustva, logicno je da vecoj kolicini alkohola, treba vise vremena da izadje...
Poslednja izmena od Xepoj87 u 14 Avg 2014, 23:50, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Vežbanje, dijete, teretana...
Bas me zanima sta bi bilo da pijan dajes krv, da li bi se neko "napio" od infuzije 
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2

Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
Hahaha, mozda ako je velika kolicina, a krv se odmah daje 

- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
U zavisnosti od organizma, nivo alkohola u krvi opada za 0.1-0.2 promila po satu.
Sada jos treba znati koliko ste alkohola uneli. 

Hvala svima na odgovorima.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Cenim da na forumu nema hemicara. A ako, pored bruka mnogo strana objasnjavanja, sta je sta, gde tebe bole stojko da nesto procitas i zapamtis, i dalje ljude koje uzimaju suplemente poput vitamina c, proteina, multivitamina, ribljeg ulja, i slicnih suplemenata, vredjas nazivima ljudi koji se drogiraju hormonima, onda cu ti samo reci da i tebi ne bi smetalo da si u zivotu uradio koji sklek...
A posto je cela poenta tvog posta, nicim izazvana provokacija, onda cu ti samo reci da prvo razmislis, pre nego sto nesto napises, jer ja znam da ti mislis da si duhovit, ali veruj mi, nisi.
Tapatok za Vindovz
A posto je cela poenta tvog posta, nicim izazvana provokacija, onda cu ti samo reci da prvo razmislis, pre nego sto nesto napises, jer ja znam da ti mislis da si duhovit, ali veruj mi, nisi.
Tapatok za Vindovz
Prasak je prasak, bio protein ili anabolik
Nije isto (ni blizu), ali je hemija, sta ima da se vredjas.

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Pazi kad - jeste.
Druga je stvar što ni ja nisam karakter, pa je pijem povremeno. Ništa od tih instant napitaka ne valja, uključujući i instant kafe.
Teško je te stvari isključiti sasvim iz ishrane, ali treba biti svestan da su štetne i konzumirati vrlo ograničeno.

Teško je te stvari isključiti sasvim iz ishrane, ali treba biti svestan da su štetne i konzumirati vrlo ograničeno.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Odgovorili Scudi i Ivan umesto mene. A za sklekove, hvala na brizi, naradio sam ih se, a onda su počeli delovi da otkazuju... valja istekla garancija. Sad sam na polusklekovima.Xepoj87 napisao:Cenim da na forumu nema hemicara. A ako, pored bruka mnogo strana objasnjavanja, sta je sta, gde tebe bole stojko da nesto procitas i zapamtis, i dalje ljude koje uzimaju suplemente poput vitamina c, proteina, multivitamina, ribljeg ulja, i slicnih suplemenata, vredjas nazivima ljudi koji se drogiraju hormonima, onda cu ti samo reci da i tebi ne bi smetalo da si u zivotu uradio koji sklek...
Tapatok za Vindovz

Da ne bi ubijali foku... poenta inicijalnog posta, krenuo SD da reklamira preparate kupcima iz RS, pa ko voli...
Širim haos!
Ne, prirodni suplementi i steroidi, ili ti hemija, nisu isto. Ako je tebi vitamin c, multivitamin, iki omega 3 biljno ulje isto sto i testosteron, onda samo znaci da pricas o necemu o cemu ne znas nista, kao i vecina ljudi u ovoj temi. Ja za protein nemam sta da se ljutim, jer sam isti kupio sada prvi put u zivotu, i stoje mi par meseci kao podmetaci za zvucnike.Scuderia napisao:Prasak je prasak, bio protein ili anabolikNije isto (ni blizu), ali je hemija, sta ima da se vredjas.
Anabolici ne postoje u prahu, nego u tabletama i spricevima, a 95% u spricevima, jer od tableta brzo strada jetra. Reci nekome da je hemicar je isto kao reci mu da je narkoman. Vama to nije uvredljivo, samo zato sto niste u tematici. Ja generalno i uzimam steroid, ili ti hormon zvani insulin, ali zbog bolesti, i tek zbog toga mi nije prijatno kada neko kaze da sam hemicar. Neke sale moraju imati granicu, a ovde se hemicari spominju vec hiljaditi put, i to sve u neznanju, i sa ciljem potpaljivanja onih koji uzimaju suplemente.