Tako je, ovo o cemu Heroj prica su teski izuzeci. Cuj 3kg mesa, pa to je 600g proteina, ne treba toliko ni Cutleru, a kamoli nama.nidza napisao: Vrlo je malo ljudi kojima su dodaci u ishrani stvarno neophodni.
Tapatalk Pro
Vežbanje, dijete, teretana...
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
U to ime sam juče marinirao 1600 grama bifteka, ko duša. Svaki dan izvadim par šnicli, bacim na prohrom, medium rare.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Iz prva mi se ucinilo da si to pojeo za dan 
Ma gde to može da se pojede. Nas troje ćemo to da jedemo bar u 3 do 4 obroka.
Vrhunska klopa, a trošak kao u birtiji u kraju kad stučemo 15 ćevapa.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Kao sto sam rekao, 2-3 kg. Mozda sam preterao sa cifrom, ali svakako je poenta jasna. Ovo o cemu ja pricam, nikako nisu izuzeci. Imam takvih barem 5 drugara... Ko jede previse mesa, jednostavno ce usrati sebi zdravlje... Isto tako u skoro svemu da preterujes. Ja iskreno ne razumem iz koje perspektive vi govorite kako ke nesto od suplemenata nezdravo... Odakle vama te informacije?
Ili je to fazon, da ako ja nemam kravu, crkne i komsiji? Mislim, za Nidzu znam, on sve sto radi, to je ispravno, a sve sto mu se ne svidja je pogresno.
Tapatok za Vindovz
Ili je to fazon, da ako ja nemam kravu, crkne i komsiji? Mislim, za Nidzu znam, on sve sto radi, to je ispravno, a sve sto mu se ne svidja je pogresno.
Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Druže, veruj u šta hoćeš, tvoja stvar ako misliš da je bilo šta što se nalazi na sajtovima proizvođača tih suplemenata zdravo i da je dostojna zamena pravoj hrani.
Naravno da prežderavanje mesom nije zdravo. Pričamo o pravilnoj ishrani i zdravlju, gde preterivanju bilo koje vrste nema mesta.
Kratkotrajna upotreba neće da ostavi nikakve posledice ako se koristi samo za ostvarenje nekog cilja. Verujem da ni ozbiljni sportisti ne bi smeli neprekidno i svakodnevno da koriste te stvari, već samo periodično i uz konsultacije sa lekarima.
Tapatalk Pro
Naravno da prežderavanje mesom nije zdravo. Pričamo o pravilnoj ishrani i zdravlju, gde preterivanju bilo koje vrste nema mesta.
Kratkotrajna upotreba neće da ostavi nikakve posledice ako se koristi samo za ostvarenje nekog cilja. Verujem da ni ozbiljni sportisti ne bi smeli neprekidno i svakodnevno da koriste te stvari, već samo periodično i uz konsultacije sa lekarima.
Tapatalk Pro
Zavisi koje stvari, ali ove koje su dozvoljene ne bi ste verovali koliko su slabe... Najozloglašeniji suplementi, azot reaktori, koji se uzimaju da te razbude pred trening imaju glavnu supstancu kofein, i to u količini malo jačoj od duplog espresa... 200mg.
Ja to kad sam skontao, prestao sam da ih pijem, i to isključivo da ne opterećujem stomak za trening i zamenio ih tableticom kofeina koja isto ima 200mg i košta celih 9 dinara.
Eto, to su vam najjači dozvoljeni suplementi, kad pročitaš ime misliš da može bizona da ošamuti.
Ja to kad sam skontao, prestao sam da ih pijem, i to isključivo da ne opterećujem stomak za trening i zamenio ih tableticom kofeina koja isto ima 200mg i košta celih 9 dinara.
Eto, to su vam najjači dozvoljeni suplementi, kad pročitaš ime misliš da može bizona da ošamuti.
moguće, uvek ima izuzetaka. I ja sam imao taj utisak do pre nekih dve tri godine...
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Sa kolegom sam radio nesto Kolarovu iz MC-a, zbog prirode intervencije i njegovih treninga upoznati smo sa svim sto "uzima" - NISTA! Ishrana po nalogu klupskog lekara i nutricioniste, masaze, nekad joga, i po potrebi injekcija protiv bolova ili grceva.
Ne uzima suplemente, tj sve dobija pravilnom ishranom.
Iva Obradovic, Aca je zna - vesla u skifu, takodje nista ne uzima, znam je 25god.
Vise znam ljudi koji idu u teretanu i uzimaju razne vidove suplemenata nego ozbiljne profesionalne sportiste.
Ne uzima suplemente, tj sve dobija pravilnom ishranom.
Iva Obradovic, Aca je zna - vesla u skifu, takodje nista ne uzima, znam je 25god.
Vise znam ljudi koji idu u teretanu i uzimaju razne vidove suplemenata nego ozbiljne profesionalne sportiste.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Pa kapiram da i ne znas mnogo profesionalnih sportista, a da vezbaca znas dosta 
Tapatok za Vindovz
Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Vežbanje, dijete, teretana...
Negde sam bas cuo da djokovic unosi dosta "hemije", da posle nekih meceva roka neke steroide, ne ove anabolike za pumpanje vec neke za oporavak misica ili protiv upala, cini mi se kortiko steroidi (ako nisam lupio), a i jos dosta profi sportista se bode sa svacim, a da to nisu anabolici.
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
Re: Одг: Vežbanje, dijete, teretana...
A otkud ti to znasIvan napisao:a i jos dosta profi sportista se bode sa svacim, a da to nisu anabolici.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Niko ne govori o zameni već suplementaciji, dakle niko ne menja obrok praškom, već dodaje između postojećih regularnih obroka.nidza napisao:Druže, veruj u šta hoćeš, tvoja stvar ako misliš da je bilo šta što se nalazi na sajtovima proizvođača tih suplemenata zdravo i da je dostojna zamena pravoj hrani.
Tapatalk Pro
Koje stvari, šta tačno ne bi smeli da koriste?
Moj stav je ništa, ako ne znaš tačno i zbog čega ti je nesto od tog potrebno, odnosno da si načisto da hrana iz bilo kog razloga ne može da nadomesti sve šta je organizmu potrebno.
Većina pije na svoju ruku, a šta se tačno sve nalazi u tim teglama niko ne zna zasigurno.
Za dobro jutro sam stukao jednu cedevitu. :-D
Tapatalk Pro
Većina pije na svoju ruku, a šta se tačno sve nalazi u tim teglama niko ne zna zasigurno.
Za dobro jutro sam stukao jednu cedevitu. :-D
Tapatalk Pro