Potopljeni Punto - povratak u život
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Re: Potopljeni Punto - povratak u život
Mali Offtopik : Bax, 10w50? To je puna sintetika? Koja marka i koliko para?
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Sent from my LG-P880 using Tapatalk

Kako da okačim PDF koji sam skinuo. Našao sam neki manual.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
A zasto Heroj krije loptu ispod majice?paja napisao:Mada, imali smo Heroja čija bilderska podlaktica rešava sve.

p.s. Ili je ne daj boze progutao

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
10 40 je ulje, neko no name, bar ga ja nisam vidjao, kazu u AP Sportu da je prstojno, 500 kinti je litar.
Nije neka jeftinoca narocita, nisam hteo mineralno ili neku Modricu. Oticicu do kola da bacim pogled.
Nije neka jeftinoca narocita, nisam hteo mineralno ili neku Modricu. Oticicu do kola da bacim pogled.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ima par firmi koji distribuiraju izopropil, ili uzeti preko neke stamparije jer ga oni koriste. Ja mogui da nabavim 96% etanola ako ovo sto imate ne bude dovoljno.
Samo bih napomenuo, ako dodje do toga, momci iz protuning.rs nude besplatnu pomoc oko programiranja i uparivanja ecu jedinica na vozilima pogodjenim poplavama.
Samo bih napomenuo, ako dodje do toga, momci iz protuning.rs nude besplatnu pomoc oko programiranja i uparivanja ecu jedinica na vozilima pogodjenim poplavama.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ovo ko na Jugu!
Imaš ispod opciju "Pošalji prikačeni fajl" pa tu odaberi pdf, idi na "dodaj fajl" pa na "pošalji".paja napisao:![]()
![]()
![]()
Kako da okačim PDF koji sam skinuo. Našao sam neki manual.
Posetite www.garaza.rs !
G Energy je ulje....Bax napisao:10 40 je ulje, neko no name, bar ga ja nisam vidjao, kazu u AP Sportu da je prstojno, 500 kinti je litar.
Korektno je to ulje.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
I dalje sam za to da se što manje zezate sa elektronikom. Ima Puntića na na otpadima, skinite tamo sve što vam treba, ovako ćete samo gubiti živce sa proveravanjem. Makar neko da nazove otpad u Šapcu, samo da se raspita za sve kablove i poneke komponente koje su mogle da stradaju.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

DA LI SE NA MULTI JETU ULJE ISPUSTA NA ISTI SRAF KAO I NA BENZINCU?
Tj imbus.
Popodne nastavljam sa nabavkom raznih sprejeva, i masti koje nam trebaju za radove...
Tj imbus.
Popodne nastavljam sa nabavkom raznih sprejeva, i masti koje nam trebaju za radove...
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Ma kabl ko kabl nije sporan, konektori takodje, izduva se to i nema zime, problem su senzori, elektromotorcici i ostalo sto rece ljubitelj, gde ima lezajava i pokretnih delova. Jedino sto mislim da treba odmah uradi je uzeti drugu tablu. Na Puntu je ona dosta komplikovana i to ne treba mnogo tragati. Ako oce odmah na prvu da radi OK ako nece, odmah druga.Geza napisao:I dalje sam za to da se što manje zezate sa elektronikom. Ima Puntića na na otpadima, skinite tamo sve što vam treba, ovako ćete samo gubiti živce sa proveravanjem. Makar neko da nazove otpad u Šapcu, samo da se raspita za sve kablove i poneke komponente koje su mogle da stradaju.
Kao bivsi vlasnik Punta ja imam samo jedno pitanje: elektro servo. Sta sa njim da se radi? Znate da on pravi pizdarije i kad je "ispravan"?
Sad potpuno se setih, zaboravih u brzini Baxu da kazem, imam onaj veliki WD40 (400ml ili pola litre) sa one dve spricaljke, nov je, ako zatreba... Mogu ponesem pa dam Trojancu...
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Moj predlog je da se ne raspljinjujemo na periferije u ovom trenutku. Biće sigurno mnogo toga što treba popraviti ili zameniti, al otom potom.Dzoni_m napisao:Kao bivsi vlasnik Punta ja imam samo jedno pitanje: elektro servo. Sta sa njim da se radi? Znate da on pravi pizdarije i kad je "ispravan"?
Sve će to dobiti mnogo veći smisao kad se motor pokrene. Tada dalja ulaganja postaju smislena i tada ćemo gledati šta od toga može da se popravi, a šta treba da se menja, bilo novim ili polovnim.
tacno tako, da li neko ima neko sediste za vozaca, bilo koji trulex krs, moze od juga...