Limuzine vs karavani

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: Limuzine vs karavani

Post od Floyd »

Milos napisao:Zasto se ne posveti samo IT onda ?
Ti programeru da kupiš limuzinu i krovni kofer :)
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Programerima gospođe biraju voz'lo: znači, SUV, MPV, a ako ima sreće - karavan. :D
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Drugo, ja ti kazem da je isti klirens kao kod C klase karavana, koja nije nista posebno niska, cak je 2cm visa od limuzine, pa ta izjava da je nizak, prosto nije tacna, cak se i na snimku vidi da nije nizak. A C klasa moze biti daleko niza od istog tog Subarua za koji ti tvrdis da je nizak, sa opet napomenom da C klasa nije nizak auto.
Opet, trazio sam ti sta je to specificno i atipicno kod njega, rekao si to sto ima jedan bzvz motor i jos bezvezniji menjac.
Dakle, specificno je to sto je daleko losiji od konkurencije.
Ti kažeš da ima neko ko ima niži klirens i u redu je. U svakom slučaju auto je za karavan jako nizak što sam se i sam uverio na sajmu.

Specifičnosti sam ti taksativno naveo i ima ih sasvim dosta. Motor je dobar, menjač je, po meni, bezveze, ali to u nema veze s tim da li je auto specifičan ili nije. Uostlaom, specifičnost mu niko ne odriče.

Nisam se bavio njegovom konkurecijom da bih ocenjivao da li je bolji ili lošiji od njih, samim tim što je specifičan. To ću pogledati u sredu popodne, posle posla.
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

Xepoj87 napisao:Koji ti to auto vozis kada mogu sanke, skije i stvari da ti stanu u gepek, sa dvoje dece i zenom, passenger?
Koje ti postove gledaš, kad vidiš da sam napisao da u isto vreme idem na sankanje i skijanje?
I još bolje pitanje, gde si pročitao da imam decu?

Dvoje sanki u gepeku, 5 rančeva, jakne, 5 osoba u kolima. To je stalo bez problema i manje nisam ni očekivao od Kije karavana, u stvari bilo kog karavana.

Ovaj posto gde izigravaš prosečnog debelog popa mi objasni. Gde sam pominjao skije kao teret? :)

Za ovo tvoje dodatno: samo u Srbiji ljudi misle da si mentol ako voziš karavan, iako si porodični čovek. Ne kažem ja da su mentoli, nego većina gleda druge sa karavanima kao da su mentoli, u fazonu: vidi ga ovaj kupio karavana.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Zarkofinska
Reactions:
Pridružio se: 11 Jul 2016, 01:04

Post od Zarkofinska »

Moj stav je moj stav, a sada da li je pogresan ili ispravan to nije na tebi, ja neznam sto si se ti nasao uvredjenim i prozvanim sto sam ja izneo neke cinjeince, a ti mi nisi odgovorio na predhodno pitanje sta to moze da stane u karavana a da ne moze u limo sa koferom gore? Inace moj komsija je ovde stolar i vozi land rovera novog nije mu nista da izdvoji mesecno 700-800 evra pa eto kako se voze automobili, ako imaju da budu na palanini 20-30 dana godisnje onda mogu i da priuste iznajmljivanje skija, u Nassefeldu baja izadje iz bentlija sa zenom i detetom poneli su svega cetiri kofera manjih, a bas je bezveze jer je mogao da dodje nekim karavanom

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:

Post od passenger »

Važi :)
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Pesindzeru tolerancija nije jaca strana :)

Послато са GT-N7100
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:

Post od passenger »

Bolje da odustanem, nego da se nastavljam :) Oko mene 250 ski centara i šta uglavnom vidjam su karavani. Karavani se i prodaju više, sad ispadoše svi debili što nisu uzeli limuzinu + krovni kofer.
Video sam i ja lika sa Teslom dolazi na skijanje, ali nije u tome poenta, jer sam vidjao da dolaze i busom (bus pozadi ima nosač skija) itd.
Mnogo je lakše za porodične ljude, svih profila, da voze karavane i mnogo ih je više na ulicama nego limuzina. Što kaže Floyd, B8 Passat je egzotika na ulici u limo verziji. A4 takodje itd.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Sta ti je Evropa,imaju autobus samo za skijanje,a na njemu nosac skija (verovatno na autobusu pozadi okacen karavan) .
Poslednja izmena od Milos u 15 Avg 2016, 14:57, izmenjeno 1 put ukupno.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

passenger napisao:Bolje da odustanem, nego da se nastavljam :) Oko mene 250 ski centara i šta uglavnom vidjam su karavani. Karavani se i prodaju više, sad ispadoše svi debili što nisu uzeli limuzinu + krovni kofer.
Video sam i ja lika sa Teslom dolazi na skijanje, ali nije u tome poenta, jer sam vidjao da dolaze i busom (bus pozadi ima nosač skija) itd.
Mnogo je lakše za porodične ljude, svih profila, da voze karavane i mnogo ih je više na ulicama nego limuzina. Što kaže Floyd, B8 Passat je egzotika na ulici u limo verziji. A4 takodje itd.
Nije da zakuvavam, al ja bih se nastavljao, ovo sto su ti rekli, nema smisla da na tome ostane!
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:

Post od passenger »

Laki021 napisao:Nije da zakuvavam, al ja bih se nastavljao, ovo sto su ti rekli, nema smisla da na tome ostane!
Tražim planinske vrhove gde ću da idem, ne mogu sad. Sutra ako preživim Kalandu :mrgreen:
Zarkofinska
Reactions:

Post od Zarkofinska »

Ja kao sto sam napisao u prvom postu to je moj licni stav i tsko dozivljavam ljude, nikog nisam nazvao, saljakom debilom ili kako god po meni ne vidim svrhu karavan ako se ne bavis nekim poslom koje sam naveo, ja isto imam malo dete i psa pa mi limo savrseno odgovara.

Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:

Post od Laki021 »

Ok, ali karavane voze samo oni koji ne drze do sebe...

Jednostavno je zasto su u DE dosta popularni, tamo ima jako mnogo Turaka, a 99.9% njih vozi karavane kako bi mogli na leto da popakuju sve i svasta u oba smera.
Kome treba prostor danas uzima SUV (nekad je zaista morao karavan, danas vise ne).
U Ch su karavani dosta retki, kod mene u celom naselju sumnjam da ima vise od dva karavana.

Audi pravi ove sportske karavane zato sto ne zna kako drugacije da izbalansira auto pa im 100kg pozadi dodje ko kec na 11.
Zarkofinska
Reactions:

Post od Zarkofinska »

Milos napisao:Sta ti je Evropa,imaju autobus samo za skijanje,a na njemu nosac skija (verovatno na autobusu pozadi okacen karavan) .
CAR SlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaJa kao sto sam napisao u prvom postu to je moj licni stav i tsko dozivljavam ljude, nikog nisam nazvao, saljakom debilom ili kako god po meni ne vidim svrhu karavan ako se ne bavis nekim poslom koje sam naveo, ja isto imam malo dete i psa pa mi limo savrseno odgovara.

Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:

Post od Laki021 »

Koju marku psa imas?
Odgovori