Ti programeru da kupiš limuzinu i krovni koferMilos napisao:Zasto se ne posveti samo IT onda ?

Ti programeru da kupiš limuzinu i krovni koferMilos napisao:Zasto se ne posveti samo IT onda ?
Ti kažeš da ima neko ko ima niži klirens i u redu je. U svakom slučaju auto je za karavan jako nizak što sam se i sam uverio na sajmu.Drugo, ja ti kazem da je isti klirens kao kod C klase karavana, koja nije nista posebno niska, cak je 2cm visa od limuzine, pa ta izjava da je nizak, prosto nije tacna, cak se i na snimku vidi da nije nizak. A C klasa moze biti daleko niza od istog tog Subarua za koji ti tvrdis da je nizak, sa opet napomenom da C klasa nije nizak auto.
Opet, trazio sam ti sta je to specificno i atipicno kod njega, rekao si to sto ima jedan bzvz motor i jos bezvezniji menjac.
Dakle, specificno je to sto je daleko losiji od konkurencije.
Koje ti postove gledaš, kad vidiš da sam napisao da u isto vreme idem na sankanje i skijanje?Xepoj87 napisao:Koji ti to auto vozis kada mogu sanke, skije i stvari da ti stanu u gepek, sa dvoje dece i zenom, passenger?
Nije da zakuvavam, al ja bih se nastavljao, ovo sto su ti rekli, nema smisla da na tome ostane!passenger napisao:Bolje da odustanem, nego da se nastavljamOko mene 250 ski centara i šta uglavnom vidjam su karavani. Karavani se i prodaju više, sad ispadoše svi debili što nisu uzeli limuzinu + krovni kofer.
Video sam i ja lika sa Teslom dolazi na skijanje, ali nije u tome poenta, jer sam vidjao da dolaze i busom (bus pozadi ima nosač skija) itd.
Mnogo je lakše za porodične ljude, svih profila, da voze karavane i mnogo ih je više na ulicama nego limuzina. Što kaže Floyd, B8 Passat je egzotika na ulici u limo verziji. A4 takodje itd.
Tražim planinske vrhove gde ću da idem, ne mogu sad. Sutra ako preživim KalanduLaki021 napisao:Nije da zakuvavam, al ja bih se nastavljao, ovo sto su ti rekli, nema smisla da na tome ostane!
CARMilos napisao:Sta ti je Evropa,imaju autobus samo za skijanje,a na njemu nosac skija (verovatno na autobusu pozadi okacen karavan) .