Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
Re: Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
To negde izmedju drvne i prve gimnazije, drvene klupe i to? Bio ja, ali brizle ne jedem, jeo drugar, kaze valja.
Cevapi nisu losi.
Nazovi ih, pa pitaj kada budes hteo da ides.
Sent from my Sony
Cevapi nisu losi.
Nazovi ih, pa pitaj kada budes hteo da ides.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
To. I verujem da si bio, samo nisam hteo da se drugi osete pogodjenim ukoliko pitam samo tebe i Milosa, na ovolikom forumu

Odgajila me ulica 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Kodeks paradajz,kupus,majonez 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Vidiš... Moj tartar, kupus, luk, ako nema tartar onda pavlaka, ili ako je tartar sa majonezom, onda takođe pavlaka.
I ljuto naravno, uz sve.
Tapatalk
I ljuto naravno, uz sve.
Tapatalk
A od cega pravis tartar ako ne od majoneza?
Prave ga sa pavlakom često i taj mi više odgovara. Sa majonezom je malo težak.
Tapatalk
Tapatalk
Na dosta mesta je sa pavlakom, sto je meni jeres 
Popizdim kada osetim pavlaku u tartar sosu.
Sent from my Sony

Popizdim kada osetim pavlaku u tartar sosu.
Sent from my Sony
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Sinoć prvi put jeo tartar biftek, u Franšu. Nije loše, naučili me da na vruć tost namažem puter, preko tartar a onda sa vrha kapneš malo tabasko ili neki drugi sos ili samo posoliš. Pasta me posle nije oduševila, bili su neki gambori sa tikvicama ali je sve bilo nekako slatkasto. Mada, bio sam već i sit jer sam se najeo tog bifteka za predjelo.
Kakav je Franš, nisam bio tamo bar 5-6 godina
Dobar je, isao sam cesto do pre godinu dana tamo, drugaricin cale i stric su vlasnici, pa onda tamo sa njom jedemo jeftino 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
Sad sam bio prvi put, i baš su jake cene. Maltene da ništa nema ispod 1000din. Teško je sad tačno porediti, ali na prvu loptu deluje 30-40% skuplje od prosečnog bg restorana.
Ima zanimljivih caka nevezanih za jelo. U muškom wc-u imaš tv na kome ide fudbal, ispred wc-a alko aparat na kom možeš da proveriš koliko bi naduvao. Ali izgleda da treba da duvaš kao sivonja, i a neka skala koju treba da digneš do vrha što mi nije uspelo sa par duvanja. Mrzelo me da čitam uputstvo, ionako sam došao taksijem
Jelovnik za dezert je svetleći, izgleda kao tablet. Imaš jelovnik sa cenama koje daju muškarcima i jelovnike bez cena za žene. Seksistički u najmanju ruku. Konobari ljubazni, ima ih puno, kad ti odnesu garderobu dobiješ broj, na kraju te posluže mentol bombonama. U bašti neke kulise sa vratima i prozorima da imaš utisak da odmah pored neko živi, a u stvari zaklanjaju autoput. Sve u svemu deluje da se dosta trude oko ostalih stvari koje i nisu hrana, možda odu i kič i preterivanje, a onda to sve debelo naplate. Nisam kivan zbog plaćanja, neko drugi je vodio
Hranu mi je teško da komentarišem pošto sam već došao polu sit, ali me ništa ne vuče da odem ponovo.
Ima zanimljivih caka nevezanih za jelo. U muškom wc-u imaš tv na kome ide fudbal, ispred wc-a alko aparat na kom možeš da proveriš koliko bi naduvao. Ali izgleda da treba da duvaš kao sivonja, i a neka skala koju treba da digneš do vrha što mi nije uspelo sa par duvanja. Mrzelo me da čitam uputstvo, ionako sam došao taksijem

Jelovnik za dezert je svetleći, izgleda kao tablet. Imaš jelovnik sa cenama koje daju muškarcima i jelovnike bez cena za žene. Seksistički u najmanju ruku. Konobari ljubazni, ima ih puno, kad ti odnesu garderobu dobiješ broj, na kraju te posluže mentol bombonama. U bašti neke kulise sa vratima i prozorima da imaš utisak da odmah pored neko živi, a u stvari zaklanjaju autoput. Sve u svemu deluje da se dosta trude oko ostalih stvari koje i nisu hrana, možda odu i kič i preterivanje, a onda to sve debelo naplate. Nisam kivan zbog plaćanja, neko drugi je vodio

Hranu mi je teško da komentarišem pošto sam već došao polu sit, ali me ništa ne vuče da odem ponovo.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
A jel' isao neko u Gnezdo Organic?
Stvarno nemam potrebu da idem, ali stranci su odusevljeni, toliko da znam grupu nemaca koja je isla svaki dan (tri dana u nizu), bez obzira sto znaju i za jos neki restoran, tj. bili su na K.Terasi, u Iguani, Maloj Fabrici ...
Poveden time, poslah nekog random lika, ogroman covek, koji nije hteo klasicno ozderavanje, vec nesto "zdravo". Kada se vratio, samo sto me nije izljubio.
Sada, interesuje me komentar nasih ljudi, pa izvol'te ljubitelji organske hrane. Xepoj?
Stvarno nemam potrebu da idem, ali stranci su odusevljeni, toliko da znam grupu nemaca koja je isla svaki dan (tri dana u nizu), bez obzira sto znaju i za jos neki restoran, tj. bili su na K.Terasi, u Iguani, Maloj Fabrici ...
Poveden time, poslah nekog random lika, ogroman covek, koji nije hteo klasicno ozderavanje, vec nesto "zdravo". Kada se vratio, samo sto me nije izljubio.
Sada, interesuje me komentar nasih ljudi, pa izvol'te ljubitelji organske hrane. Xepoj?

Nesam bio, uskoro izvestaj 
Kod Fransa je fora usluga, gde su isli do poslasticarnice da kupe ortakovom caletu oblande koje su mu se jele kao dezert.
Naplacuju kao besni, ali nekome kome ne pravi razliku da li ce dati par hiljada vise, vredi.
Sent from my Sony

Kod Fransa je fora usluga, gde su isli do poslasticarnice da kupe ortakovom caletu oblande koje su mu se jele kao dezert.
Naplacuju kao besni, ali nekome kome ne pravi razliku da li ce dati par hiljada vise, vredi.
Sent from my Sony