Čisto da napomenem,
Paja vozi Focus,
ja vozim Passat,
a Uroš vozi Forester.
Čekam da Rakhil uzme neki Golf.

Prijatelj od 90+kg iz CG vozi DEORE opremu sa hidraulicnim diskovima, plocice su mu se istrosile posle dosta godina voznje istih po nedodjijama CG. Kupio sam mu i poslao 1360 dinara za oba tocka, sam ih je namontirao jer je zamena i montaza laka. Tako da nije to preterano skupo pogotovo ako sam radis.Floyd napisao:Hvala, sad je jasnijezuzazu napisao:Imali smo dugo pisanije ovde, na forumu, oko kocnica.
Ja licno nikada ne bih uzeo hidraulicne kocnice. Mi smo rekreativci a ne downhill profesionalci ili motoristi. To je fenseraj za privlacenje kupaca.
Nije poenta da ce nesto da ti se potrosi, niti imas servisni interval - sta ces da radis kad ti propisa na dihtungu, a hoce? Ako sam ne cackas oko bicikla, raspitaj se malo koliko takav rad kosta kod tebe u Svici...
U mesto da stave neki bolji menjac ili kurble, stavili su najnizu Shimano opremu - Alivio i ukombinovali hidraulicne kocnice. Ej!
Bezi od tog bicikla, barem ti imas mogucnost izbora.
Onda trazim dalje...
trojanac napisao:Iskoristiću priliku da se zahvalim drugu Bajkeru, na zameni osovine srednjeg pogona i lanca, što smo uradili danas.
Nece ga mnogo olaksati bez togazuzazu napisao:![]()
skini mu ćopavu
I moj je Passat (Capriolo), samo sam ga ja prekrstio u Peugeot.trojanac napisao:Novi prevoz.
Čisto da napomenem,
Paja vozi Focus,
ja vozim Passat,
a Uroš vozi Forester.
Čekam da Rakhil uzme neki Golf.