Da li će biti neki naredni Note kada dođe vreme za zamenu, pitanje je sad.
Pa šta je sa note 5 i 6? Ima li toga uopšte?nidza napisao:Ne igra 0.2, ali igra olovka.
Da li će biti neki naredni Note kada dođe vreme za zamenu, pitanje je sad.
Posto ja lazem, evo crno na belo, da se vidi ko zaista laze i izmislja. Ovaj prvi video je od onih sto su dole napisali onaj clanak koji je Milan okacio, "Android Authority".Captain Slow napisao:Apsolutno nije tačno ovo što Heroj piše da Sexus baguje i da TW bolje radi.
Imao Sexus 4,5, 5X, sad 6P, niti jedan jedini bag, restart, zamrzavanje,
imaju mana i nisu za svakoga, definitivno.
Sexus 5X koji košta 200€ radi brže i bolje od svakog Samsunga koji košta xyz €,
pride i bolje slike pravi.
Google je ispao peder sa Pixelima, tu im okrećem leđa, za mene su završili.
Zasto ti je 5.7" minimum, kada koristis ta 2" viska, kada bi ti smetalo da je manje?Milan napisao: Da li bih uzeo SG7 da je jeftiniji, verovatno ne, morao bih dobro da ga pročačkam, mada kao što rekoh, meni je 5.7" MINIMUM veličine, i stvarno nisam razmatrao ni na sekundi ništa ispod. Moja dilema je bila 6P ili mate 8 i verovatno bih uzeo mate 8 da ga je bilo u mts-u. Prešao sam kod njih zbog njega, on se prodao dok sam čekao da mi aktiviraju broj i nikad se nije pojavio...
Nisam siguran kako je regulisano, ali sam siguran da je tako.Xepoj87 napisao: @havijer, zanima me samo kako su to zakonom regulisali?
I meni su u auto osiguranju rekli da moram u njihov servis i da za automobile starije od 5 godina moraju polovni delovi.
Zavrsilo se sa racunom od 4.5k eura u Mercedesu.