Ne mora da znači. Prosto, ti mejlovi za firme, kako god da ga naprave, Gmail će biti bolji. Mnoge filme za posao baš Gmail i Outlook i koriste, samo što stave ipak svoj domen na email adresu. Teško da neko open source rešenje ne verujem da je bolje, ili da IT ekipa iz te firme napravi nešto ravno Google-u i Microsoftu.dragvorl napisao: 03 Mar 2022, 23:14 Jos gore, samo pokazuje neozbiljnost, da im nije stalo i da ne mogu da rese osnovne stvari. Ja ni u jednoj firmi, a izmenjao sam ih dosta, sto kuci sto napolju nisam nikad imao potrebe da muljam preko gmaila. Mogu da razumem farbaru i pekaru iz komsiluka da ima gmail nalog, ali firma sa stotinama zaposlenih. Nema svrhe trositi reci dalje. Kakav gazda takva i firma.![]()
To što ljudi koriste Gmail umesto firminog mejla je samo njihova odluka: bilo jer im je tako ćef, jer im interfejs za Gmail lepši i da su na njega navikli, jer ne umeju da podese IMAP nalog u mejl klijentu... Tako neki razlozi, a niko ih ne forsira da koriste isključivo firmine mejlove. Dodatno, ti u mejlu možeš pisati s ostalima razne stvari, neke su manje profesionalne, a firmin mejl bi admini lako mogli da natenane isčitaju. I to je i meni logika: draže mi je da me prisluškuje neki lik iz Amerike koji me ni ne zna, ili neki Kinez, nego kolega s posla.
Al da ne idem u off.