Sta cemo sad, zdrava hrana a prodaju kancerogeni whey ?

Sad sam i ogranicen jer smatram da mi kao rekreativcu ne trebaju kojekakve tabletice koje se prodaju po bodybuilding shopovimaXepoj87 napisao:Niti se suplementi piju samo za pumpanje. Ali ti ogranicenost na pogled iz licne perspektove na sve, ne dozvoljava da to skapiras.
I jeo 1.5kg mesa i 300g wheyja, jer je*es trening, ako nisi uneo 600g proteina dnevnoXepoj87 napisao:Isti slucaj, 5 dana nedeljno, po 2-3 sata u teretani, i jos jedno 10-20 sati nedeljno na bike-u.
Plus uz to 4.5 sati nedeljno ninjutsu, i sigurno barem 2 sata neki drugi sport sa drustvom.
Kada sam trenirao vaterpolo, 5 treninga nedeljno, po sat vremena, a mogao sam i vise.
U to vreme sam takodje vozio i rolerke minimum sat vremena dnevno.
Urke onda imamo 2 anti whey lobija. Ja znam sta je whey i znam da ne puca majica od njega, bas zato i mislim da mi nije potreban jer hranom unesem dovoljno, nekad i vise. Samo sam protiv toga jer je prasak, kakav god da je prosao je neki proizvodni proces, pa kako se generalno trudim da se hranim zdravo onda mi ni to smece ne treba. Slicno mislim i za ellu, pastete, virsle i sta ti ja znam.Uroš S. napisao:Bolje nemojte da se trpate samo pokazujete da ne znate šta pričate. Mislim na anti whey lobi.
Znam šta ti hoćeš da kažeš, to je ok I nemam ništa protiv. Ja sam sedam godina aktivno vežbao u teretani, od toga poslednje 4 baš ozbiljno, sa trenerom sa i po 6 treninga nedeljno, i znam da kada sam počeo sa aminokiselinama i wheyom em sam neuporedivo lakše podnosio taj ritam, em sam jako vidno napredovao. Manje u masi jer mi treninzi nisu bili tako koncipirani niti je to bio cilj a mnogo u kvalitetu i fizičkoj spremnosti. Prirodno sam masniji tip, a bio sam odran sa venama po butinama i listovima, stomaku, iako nisam bio velik i tada sam se vrhunski osećao pre svega zbog neverovatne fizičke spreme za moje pojmove. Takav režim treninga nije moguće postići bez suplemenata,osim u slucaju da ne moraš ništa drugo u životu da radiš. Ja sam tada normalno funkcionisao, studirao.Scuderia napisao:Urke onda imamo 2 anti whey lobija. Ja znam sta je whey i znam da ne puca majica od njega, bas zato i mislim da mi nije potreban jer hranom unesem dovoljno, nekad i vise. Samo sam protiv toga jer je prasak, kakav god da je prosao je neki proizvodni proces, pa kako se generalno trudim da se hranim zdravo onda mi ni to smece ne treba. Slicno mislim i za ellu, pastete, virsle i sta ti ja znam.Uroš S. napisao:Bolje nemojte da se trpate samo pokazujete da ne znate šta pričate. Mislim na anti whey lobi.
A Nidzina prica o skrivenom sadrzaju i onom GMO koji je cak i naveden je skroz na mestu i uopste nije smesna. Neki su trazili da im kaze sta mu to smeta, pa kad je naveo kao smeju se.
Scuderia napisao:I jeo 1.5kg mesa i 300g wheyja, jer je*es trening, ako nisi uneo 600g proteina dnevnoXepoj87 napisao:Isti slucaj, 5 dana nedeljno, po 2-3 sata u teretani, i jos jedno 10-20 sati nedeljno na bike-u.
Plus uz to 4.5 sati nedeljno ninjutsu, i sigurno barem 2 sata neki drugi sport sa drustvom.
Kada sam trenirao vaterpolo, 5 treninga nedeljno, po sat vremena, a mogao sam i vise.
U to vreme sam takodje vozio i rolerke minimum sat vremena dnevno.