A nerviram se malo,vec nedelju dana ne idem u teretanu,niti cu jos nedelju zbog jebenog ispita...
I Urose ono ne moze da se nauci!
Uvek biram tzv. free weights..... A,za rast grudi,mene je bukvalno preporodilo,kada sam izbacio sipku i radio samo s bucicama.Trening za grudi radim:Delija napisao:@nidza
Paaa... Vise mi delujes mrsavo nego masivno, al' dobro
BTW, sad na letovanju nisam radio svoje klasicne treninge tipa sklekovi + zgibovi vec sam radio u teretani i to relativno ozbiljno (5 treninga po skoro 2 sata) i nisam dobio ni najmanju upalu (uz to, naravno, plivanje). Otkad sam se vratio odradio sam 2 vec pomenuta treninga i odmah dobio laganu upalu i grudi i ledja. WTF???![]()
Takodje - pitanje za one koji vezbaju u teretani - kako vam je lakse / podizete vece tezine na bench-u, onda kada radite na klasicnoj "old school" klupi ili na Smith masini?
Picio sam t25 malo jace od mesec dana, tj. 5 nedelja celu alfu i danas tj. Juce sad vec sam otisao na trcanje posle vise od mesec dana pauze i vidim da sam cak i pukao na kondiciji malo.Uroš S. napisao:Jebla vas knjiga, na T25 sam mislio, žalio si mi se da ti se noge sudaraju