vec sam tamo napisao, gazenje je pravio zato sto je to jutro ustao i pozeleo da zgazi par motociklistaMAD MAX napisao: Dragan je rekao da je džipista bio isprovociran. Pa naravno, ali da li je 2 x pravio gaženje što se osećao moćan u RR, ili zato što je uplašen?
Da je imao gram pameti, trebao je da zna da će ga stići i da će stvar biti gora - najgora.

on je zgazio ove tek kad su ga zaustavili, i to posle desetak petnaest sewkundi, sto je po meni dovoljno da saceka da vidi ima li sanse da prodje bez posledica... videvsi da nema sanse, dao je gas i otisao, pokusavsi da ih izbegne ili odlozi. sanse za izbegavanje batinanja su mu svakako bile vece ako ode nego ako sedi i ceka i pusti da mu polupaju stakla i izvuku ga napolje...
ja bih prvi da sam u situaciji da me ovako presretne zilion idiota zeljnih da mi "objasne" prekrsio ama bas svako pravilo i cuvao gole zivote svoje porodice i sebe. ali bih naravno pre toga isto toliko dao da se uopste ne dovedem u takvu situaciju. vec sam spomenuo drugare na motorima koji isto tako razmisljaju...
MAD MAX napisao: Da su ga moji nekadašnji pajtaši stigli (većina pokojni), ovaj ne bi imao ni nogu ni ruku, pa zato velim, ovi su fini momci amateri.
ti ne mozes da znas sta je on mislio. neko ko je u auto stavio zenu i dete cisto sumnjam da bi se k.rcio radi k.rcenja pred 100 motociklista...sanse za to su slicne sansama da nadjes pingvina u sahari...MAD MAX napisao: Problem i jeste što je džipista smatrao da ne može jedan motor da bude ravnopravni učesnik u saobraćaju, da koči moći džip.