Biciklizam
Re: Biciklizam
Ako ćeš da radiš iz ličnog zadovoljstva onda ostaje da ti nađemo boju, al ako oćeš da sam radiš da bi uštedeo odmah da ti kažem da ćeš se izklaviti. Naročito je nezgodno šmirglanje oko i u varovima. Računaj i da ti treba lak za kraj.
Vidi pošto je u NS plastifikacija. U Beogradu mislim da su ljudi plaćali oko 30€ (al nisam siguran da li se dobro sećam cifre) peskiranje i plastifikaciju i bili su zadovoljni kako to izgleda i što je još važnije koliko je postojano.
Vidi pošto je u NS plastifikacija. U Beogradu mislim da su ljudi plaćali oko 30€ (al nisam siguran da li se dobro sećam cifre) peskiranje i plastifikaciju i bili su zadovoljni kako to izgleda i što je još važnije koliko je postojano.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ne znam, nisam bas nesto lud za plastifikacijom iskreno. Videcu sta ce biti, sad mi i drugar rekao neku foru za farbanje, mada mislim da na kraju ipak necu raditi, sem ako budem bas imao viska vremena.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Mala nezgoda danas, ali je povreda samo emotivna. Prelazim most preko Ade, kad mi neka buba ulete u kacigu kroz prorez za hlađenje. Tu se zaglavila i počela da mlatara tamo ovamo između kacige i lobanje. Eh, da bar ima sloj kose između, nego nema. Panično skidam kacigu a drugom rukom kočim. Međutim kako sam skinuo kacigu odoše i naočare! Krajičkom oka sam ih video kako padaju na zemlju, ali kad sam se zaustavio 5-6 metara dalje - nema ih nigde! Izgleda da su imale dovoljnu brzinu da odskoče i pravo kroz ogradu dole u vodu.
Skratio sam vožnju i pravo u Intersport u Merkatoru gde sam ih kupio prošle godine. Ali avaj, nema istih. A savršeno su mi odgovarale - sportske, lake, sa gumom iznad nosa da ne klizaju, dovoljno velike da rade posao i za bicikl a opet ne prevelike pa mogu i za trčanje... Dibidus sam se smorio.

Skratio sam vožnju i pravo u Intersport u Merkatoru gde sam ih kupio prošle godine. Ali avaj, nema istih. A savršeno su mi odgovarale - sportske, lake, sa gumom iznad nosa da ne klizaju, dovoljno velike da rade posao i za bicikl a opet ne prevelike pa mogu i za trčanje... Dibidus sam se smorio.

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ako ima još Uvex-ovih u Planet bike mislim da ćeš biti zadovoljan. Nisu jeftine, ali su odlične i vrede.
Ima u Planetu Uvex-a i za 1500 dinara, a ima i NorthWave-a za slične pare.
Kuda ti je ušla buba? Pored lica ili kroz otvore za ventilaciju? Ti otvori bi trebalo da imaju mrežice upravo da bi sprečile uletanje insekata.
Kuda ti je ušla buba? Pored lica ili kroz otvore za ventilaciju? Ti otvori bi trebalo da imaju mrežice upravo da bi sprečile uletanje insekata.
- grujicd
Kad se samo setim kako sam se pitao čemu služi mrežica kad sam gledao kacige. Moja je naravno nema i tuda je i uletela - kroz jedan od onih otvora za ventilaciju.
Onda i nova kaciga. 

- grujicd
Ja sam tad zamišljao osu, a verovatno je bila buba mara. Na kraju je nisam ni video. Bio sad u planet bike i nisam našao da mi nešto odgovara. Ili je malo staklo, ili me žuljaju, ili su ružne ili su toliko skupe da ih ni ne gledam. Jesam li pomenuo da sam glavat? 

- grujicd
Obišao sam danas sve sportske prodavnice preko puta Arene. Naočara je bilo samo u Planet Bike. Bio sam i u Ušću, ni u jednoj sportskoj radnji nema sportskih naočara
Jedino sam našao par komada u radnji sa regularnim brendiranim naočarima za sunce, ali cena - 27000! Odjednom su mi postale džaba sve koje sam pre toga video. Na kraju sam otišao u Intersport u Merkatoru i uzeo Alpine sa keramičkim staklima za 5700din. Na prvi utisak su ok, imaju gumu za nos i ne mrdaju i ne spadaju šta god da sam probao, ali videćemo kako će se pokazati u praksi i da li će me možda pritiskati. Ako neko izroni crne McKinley iz savskog rukavca menjam glavu za glavu iako su ove nove duplo skuplje

Jedino sam našao par komada u radnji sa regularnim brendiranim naočarima za sunce, ali cena - 27000! Odjednom su mi postale džaba sve koje sam pre toga video. Na kraju sam otišao u Intersport u Merkatoru i uzeo Alpine sa keramičkim staklima za 5700din. Na prvi utisak su ok, imaju gumu za nos i ne mrdaju i ne spadaju šta god da sam probao, ali videćemo kako će se pokazati u praksi i da li će me možda pritiskati. Ako neko izroni crne McKinley iz savskog rukavca menjam glavu za glavu iako su ove nove duplo skuplje

- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Tesko za te pare i deciju kacigu da mozes da nadjes, najjeftinija Uvex je 4160 dinpaja napisao:Ima u Planetu Uvex-a i za 1500 dinara, a ima i NorthWave-a za slične pare.
http://planetbike.rs/pbshop/Biciklizam/ ... cige/3436/

O naočarima smo pričali. 

- grujicd
Pa da, kacige su posle ušle u priču. Inače bacio sam pogled i na sve izložene kacige u Planet Bike-u. Poneka je imala mrežicu ispod prednjih otvora, što je možda i dovoljno, ali nijednu nisam video sa mrežicom ispod svih otvora.
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Jes vala procitah ovo dole pa sam pomislo o kacigama da pricate

paja napisao:Onda i nova kaciga.