51. MEĐUNARODNI SALON AUTOMOBILA - MSA (OICA)

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Re: 51. MEĐUNARODNI SALON AUTOMOBILA - MSA (OICA)

Post od mr.Big »

methane.master napisao:tj. onaj McLaren... Znam da je vrhunski auto, ali meni je ovaj delovao ko neki Lotusov plastikaner. Možda zbog boje.
+1
Meni je uvek izgled McLarena bio u sukobu sa reputacijom i cenom...
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Texonja napisao:
NexT napisao:Ako dolazim na sajam, to je da bih video i opipao enterijer, a ne da gledam zakljucan auto, to mogu i na ulici ili na netu.
:plusone:
... kao sto i devojku mozes, te nema potrebe da se hostese trte i poziraju oko auta.
Ali kada bi njih ukinuli, kontam da bi poseta sajmu opala za 50% (cak smem da se kladim), sto je vec neka druga tema. :ccc:
+1
Mada meni nisu jasni ovi sto dolaze da gledaju zenske na sajmu automobila (ako vec nece da muvaju), bolje neka odu u kafanu neku, manje ce ih kostati, a i moze biti svrsishodnije.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

DukeNS napisao:@methane.master, ja htedoh u cetvrtak na sajam, ali posle citanja tvog detaljnog opisa se osecam kao da sam vec bio... :mrgreen:
Idi, jer daleko od toga da sam sve obišao i zagledao za 2 sata 20 minuta i 41 sekund koliko mi piše na računu za parking. ;)
Širim haos!
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Ma ti ko i da nisi bio. Ja ya to vreme ne mogu Halu 1 da obiđem.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:

Post od methane.master »

Pa ne škljocam u snajke okolo. :kezo:
Širim haos!
Vlada BCS
Reactions:
Pridružio se: 11 Mar 2013, 12:34

Post od Vlada BCS »

Zaboravi da pomenem još dva auta koji su mi skrenuli pažnju

Rešo Captur - dopadljiv spolja, iznutra kao clio inst tabla (ne svidja mi se puno baš), ali ok autić.

Ford B-max, baš dopadljiv auto, svrstavaju ga u konkurenciju sa 500l om ali mi je ford jedno 200puta lepši od Fiata. Rešenje sa zadjim kliznim vratima je simpa ali i nije baš osmišljeno do kraja kako treba. Mesto gde se donji deo vrata kači za šinu nije baš najbolje napravljen i prilikom izlaska iz kola velike su šanse da se ogrebete ili udarite u taj deo za klizanje, a otvor nije baš preterano veliki...
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Re: Одг: 51. MEĐUNARODNI SALON AUTOMOBILA - MSA (OICA)

Post od crni »

Pa kako 200x lepsi sa tolikim manama:lol::lol::lol:

Послато са LG-P990 користећи Тапаток 2
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

A onda pogledas u recniku definiciju reci lepota i skapiras sta je covek rekao...

@Methane,brate,svaka ti cast,ja samo dok sam otisao do Fiata i nazad da bih uzeo od drugarice propusnicu,posto smo imali 2,a nas bilo 5,a moze na svakih pola sata 1 da se provuce,proslo je 35 minuta,nismo stali nigde... Ima i drugarica na Mercedesu,ona kod bele E klase,ali njima sefica drzi zakljucanu garderobu :)
Do duse,vikend je bio,pa je bila guzva,ali u subotu smo Trojke i ja bili skoro 5 sati,a u nedelju sam bio skoro 6 sati na sajmu...
Poslednja izmena od Xepoj87 u 27 Mar 2013, 14:47, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
jaksa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:15
Garaža: Jugo 45

Post od jaksa »

Off od glavne teme, jer nisam bio na sajmu ove godine.
Zato sam bio na sajmu 1999., koji nije održan zbog bombardovanja ali su štandovi u nekoj meri bili postavljeni.
Na žalost nemam ni jednu sliku, evo jeden od pripremljenih reklama:
http://old.massvision.net/Data/Files/yugo_fair.mpg
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

E da,od drugarice sam dobio info da SLS nije prodat,vec da je to samo marketinska fora :)
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:

Post od methane.master »

Xepoj87 napisao: @Methane,brate,svaka ti cast,ja samo dok sam otisao do Fiata i nazad da bih uzeo od drugarice propusnicu,posto smo imali 2,a nas bilo 5,a moze na svakih pola sata 1 da se provuce,proslo je 35 minuta,nismo stali nigde... Ima i drugarica na Mercedesu,ona kod bele E klase,ali njima sefica drzi zakljucanu garderobu :)
Do duse,vikend je bio,pa je bila guzva,ali u subotu smo Trojke i ja bili skoro 5 sati,a u nedelju sam bio skoro 6 sati na sajmu...
Druže, pa ti komotno da odeš u SUP da ti za mesto boravka stave neke od sajamskih hala. :kezo:

Juče sam uleteo u neko vreme kada nije bilo puno ljudi. Čujem da popodne nije moglo da se priđe kolima. :kuku:

Nego u celom onom čaršavu koji sam sinoć napisao zaboravih nešto ...
Preskočio sam štand KIA. Nisam se puno zadržavao osim u novom Ceedu. Meni više uopšte nije jasno to kod korejanaca, navodno su KIA modeli malo bolje opremnjeni od Hyundaija, međutim to nisam mogao da zaključim na osnovu izloženih. Što se Ceeda tiče, više nego korektan auto po ceni nekih iz B segmanta.

A da još jedna stvar.... Naime primetio sam po forumima da ljudi kukaju da im smeta glossy plastika u npr. Cliu ili drugim kolima, a niko da kaže da mu to isto smeta u Golfu. :djavo:
Širim haos!
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Golf nisam preterano ni zagledao,ali mi plastika nije bola oci,sigurno je drugacije odradjeno...
Meni ne smeta samo centralna konzola,nego i volan sa previse plastike,maske zvucnika u istoj toj plastici sa sve cunerskim natpisima BASS reflex i slicno...
Generalno,kao sto sam i rekao,vise mi deluje da ga je neki nas "Yugo cuner" dohvatio,nego da je fabrika...
Meni bas bezukusan enterijer... Navi u LG izdanju mi se ipak svidela :)

A kod Golfa i to onog najskupljeg sam primetio da su mu lajsne na vratima kao karbonske,a lajsne i materijal ostalih delova onaj glatko crni,sto im je veliki minus...
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Meni se mnogo svideo PUG 2008.... Svaka im cast kako su ga odradili iznutra! Kozom prosivena tabla, zanimljivi cajgeri, fino profilisana sedista i panorama :bravo:
Jedino sto ne znam koliko kosta onaj izlozeni primerak jer nije bilo cene.

DS4 - odlicno izgleda.. Sedista su cista perverzija! Ne svidja mi se centralna konzola, ali ostataj je odlican :doubleup:

Adam - Pravi mali (zenski autic), iznutra odlicno odradjen, pozeleo sam takvu unutrasnjost u mojoj korsi :)
Moka - ne me se svidja...
Cascada - lep kabriolet, ali nisam preterano odusevljen, nekako mi je mlaka spreda..

Honde - bljak osim Accorda, koji mi se oduvek i svidjao.. Novi CRV ogavan otpozadi... totalno nemastovito :kuku:

Oktavija interesantnija od predhodne, ali ni njom nisam odusevljen.. Nesto joj fali, ali ne znam sta... :nemampojma:
Mozda da su je malo dizajnerski odaljili od Rapida. :pardon:

Meckama sam odusevljen, ne bih imao sta da dodam, osim da je A klasa vrlo vrlo pozeljan automobil..
Cak je i cena dobra, nije previse naduvana, i za 25k sa popustom moze lep primerak da se dobije i to sa AMG paketom..

Itd. :)
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Post od BAJKER »

methane.master napisao:Pa ne škljocam u snajke okolo. :kezo:
Evo jedne slike sa standa lade :kezo:
Slika
Slika
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

:srce:
Slika
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Odgovori