Kia Ceed 1,4 ili nešto drugo ?
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Re: Kia Ceed 1,4 ili nešto drugo ?
Da li neko zna nesto o porsche mobility? Recimo na primeru golfa 7. Kakvo je to finansiranje? Koliko je ucesce, kamata? Period otplate?
Iskreno ne znam tacno, ali mislim da je isplativije uzeti drugi lizing nevezano za popust koji se dobija uz Mobility. Ali valja proveriti...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- Darko
Gledao sam sajt. Jako cudno.
Imaju akciju za polo 1.2 tsi. Koji je 11.190 i kad sve isplatis na mobilitiju izadje nesto preko 12k posle 5 godina. Sto je super ponuda.
A golf sa 14k ode na preko 20k eura posle 48 meseci. To je suludo..
Imaju akciju za polo 1.2 tsi. Koji je 11.190 i kad sve isplatis na mobilitiju izadje nesto preko 12k posle 5 godina. Sto je super ponuda.
A golf sa 14k ode na preko 20k eura posle 48 meseci. To je suludo..
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Proveri samo da li imas otkup na kraju.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Darko
U oba slucaja ima otkup na kraju, samo sto kod pola ide neka minimalna kamata 3% i na kraju ne izadje mnogo vise od pocetne cene. Dok kod golfa klepaju po usima samo tako.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Proveri ti to dobro. Devojka otplacuje Pola i ispadne to na kraju kad se sve sabere kao "kredit" sa nekih 11-12% kamate.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Nema nikakve logike da uz njihovo finansiranje bude auto jeftiniji 1000€. Mora da postoji neka caka.
A najveća caka je što svi mi primamo platu u dinarima, a rata se računa u evrima. Prodavci od toga možda i nemaju koristi ali mi imamo štete.
A najveća caka je što svi mi primamo platu u dinarima, a rata se računa u evrima. Prodavci od toga možda i nemaju koristi ali mi imamo štete.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ne primaju svi u RSD, naprotiv. Odnosno primaju ali je plata vezana za EUR.
Ja danas da kupujem, kupio bih Aurisa karavan a ne Ceeda. Bio je 2,000 eur skuplji nekada, sada je Ok cena.
Ceed mi jeste lepsi, ali kvalitet izrade definitivnobje podbacio bar kod mene. Krcka od 5,000 km, sada i kada je toplo.
Ceed mi jeste lepsi, ali kvalitet izrade definitivnobje podbacio bar kod mene. Krcka od 5,000 km, sada i kada je toplo.
U kom smislu krcka? Preko rupa i neravnina?
Da. Tabla i ispod nje po coskovima, kao i po centru.
Aj dok cekam da mi obrisu profil....
Ikac, ja ne znam o cemu ti pricas, evo danas sam ceo dan vozio novog ceed sa predjenih skoro pa 20k i jos dizel i auto je kao iz fabrike da je izasao. Nigde nikakvog zvuka...
Ko god ne veruje, komotno moze da dodje i pogleda auto. Na Novom BGD sam i eto, ove nedelje vozim taj auto.
Auto je fantasticnog kvaliteta...
Ikac, ja ne znam o cemu ti pricas, evo danas sam ceo dan vozio novog ceed sa predjenih skoro pa 20k i jos dizel i auto je kao iz fabrike da je izasao. Nigde nikakvog zvuka...
Ko god ne veruje, komotno moze da dodje i pogleda auto. Na Novom BGD sam i eto, ove nedelje vozim taj auto.
Auto je fantasticnog kvaliteta...
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Kia Ceed 1,4 ili nešto drugo ?
Mozda posle Alfe.
Salim se OK je Cee'd novi ali nemam iskustva iz voznje.

Salim se OK je Cee'd novi ali nemam iskustva iz voznje.
Nekome ima krckanja, nekome ne.
Strani forumi su puni tih problema, u Rusiji su skidali cele table i oblagali ih.
U Srbiji inace nisam usamljen slucaj. Meni je pocelo sa 5,000 km i sve je gore i gore.
Tvoj primerak je verovatno bolje sklopljen od mog.
Inace i Kia zna za ovaj problem.
Strani forumi su puni tih problema, u Rusiji su skidali cele table i oblagali ih.
U Srbiji inace nisam usamljen slucaj. Meni je pocelo sa 5,000 km i sve je gore i gore.
Tvoj primerak je verovatno bolje sklopljen od mog.
Inace i Kia zna za ovaj problem.
- Darko
Evo ponuda za polo preko mobilityja
VW POLO Benzin 1.2 tsi
Bruto nabavna vrednost 11,250.00
Iznos učešća 2,947.50 (26.20%)
Broj rata lizing naknade i period njihovog dospeca 60 meseci rata koje dospevaju mesecno, u skladu sa planom plaćanja
Iznos rate lizing naknade 98.89
Drugi troškovi koji nastaju zaključenjem Ugovora o finansijskom lizingu: 352.17
Nominalna kamatna stopa 2.50%
Efektivna stopa lizing naknade 3.92%
Ukupno plaćanje pre preuzimanja vozila 3,398.56
Preostala vrednost predmeta lizinga 3,093.75 (33%)
U placanje pre preuzimanje vozila ulaze: ucešce, troškovi obrade ugovora, naknada za upis u lizing registar, 1.mesecna rata lizing naknade i PDV na kamate.
Kad se sve sabere izadje 1000e vise od pocetne cene (koja je inace vec u startu 1000 niza kad se uzima preko finansiranja), ne znam u cemu je zackoljica ali takva je akcija. Inace u pitanju je restajl polo 1.2 tsi 90ks u srednjem paketu opreme comfortline.
Recimo kod golfa 1.2 tsi, kad se uzme na mobility sa 14500 osnovne cene posle 4 godine se dodje na preko 20000 eura.. To je neverovatna razlika, sigurno bi bilo povoljnije da se uzme bilo koji drugi komercijali kredit, lizing..
VW POLO Benzin 1.2 tsi
Bruto nabavna vrednost 11,250.00
Iznos učešća 2,947.50 (26.20%)
Broj rata lizing naknade i period njihovog dospeca 60 meseci rata koje dospevaju mesecno, u skladu sa planom plaćanja
Iznos rate lizing naknade 98.89
Drugi troškovi koji nastaju zaključenjem Ugovora o finansijskom lizingu: 352.17
Nominalna kamatna stopa 2.50%
Efektivna stopa lizing naknade 3.92%
Ukupno plaćanje pre preuzimanja vozila 3,398.56
Preostala vrednost predmeta lizinga 3,093.75 (33%)
U placanje pre preuzimanje vozila ulaze: ucešce, troškovi obrade ugovora, naknada za upis u lizing registar, 1.mesecna rata lizing naknade i PDV na kamate.
Kad se sve sabere izadje 1000e vise od pocetne cene (koja je inace vec u startu 1000 niza kad se uzima preko finansiranja), ne znam u cemu je zackoljica ali takva je akcija. Inace u pitanju je restajl polo 1.2 tsi 90ks u srednjem paketu opreme comfortline.
Recimo kod golfa 1.2 tsi, kad se uzme na mobility sa 14500 osnovne cene posle 4 godine se dodje na preko 20000 eura.. To je neverovatna razlika, sigurno bi bilo povoljnije da se uzme bilo koji drugi komercijali kredit, lizing..
Poslednja izmena od Darko u 20 Okt 2014, 19:35, izmenjeno 3 puta ukupno.