Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
Re: Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
Kritican zato sto je sve na staru slavu i ime. Dranje sa cenama i podgrejanim palacinkama.
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Sve sam probao koje ste napisali osim diznija.
Kubure sa mocarelom uglavnom kackavalj.
Od navedenih je kancona najbolja meni bar mada ukus varira.
Istakao bih i old school laforza mi je ok.
Ali meni se jede prava pizza natur kao napuljska testo lako bosiljak ali to izgleda nemamo u ns.
Dobra je I u cara dusana jednom bila ta bianca. Jednom, a drugi put kad sam bio testo prekislo uzas. imao gorusicu. Ali to najvise lici na to sto mi se jede napuljsku pravu.
Sent from my HUAWEI M2-801L using Tapatalk
Kubure sa mocarelom uglavnom kackavalj.
Od navedenih je kancona najbolja meni bar mada ukus varira.
Istakao bih i old school laforza mi je ok.
Ali meni se jede prava pizza natur kao napuljska testo lako bosiljak ali to izgleda nemamo u ns.
Dobra je I u cara dusana jednom bila ta bianca. Jednom, a drugi put kad sam bio testo prekislo uzas. imao gorusicu. Ali to najvise lici na to sto mi se jede napuljsku pravu.
Sent from my HUAWEI M2-801L using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Cao niko nije spomenuo?
A sto se tice Diznija, pre 4 godine sam dobio potpuno hladnu palacinku i od tada ne zalazim tamo.

A sto se tice Diznija, pre 4 godine sam dobio potpuno hladnu palacinku i od tada ne zalazim tamo.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Mi porucili prosle nedelje na kartanje Dizni palacinke i blago receno su bile uzasne.
Pica u Palazzo Bianco pocela ozbiljno da varira sa kvalitetom. Poslednjih nekoliko puta je bila ispod proseka, a ranije sam ih bas hvalio...
Pica u Palazzo Bianco pocela ozbiljno da varira sa kvalitetom. Poslednjih nekoliko puta je bila ispod proseka, a ranije sam ih bas hvalio...
Najbolje palacinke su u Masi u NS
Nemojte da vas paor iz BG uci gde da jedete,mada imam verovatno 30-40 kila iskustva vise od vas
Nego jel jeo neko od vas u Tosteru ?

Nego jel jeo neko od vas u Tosteru ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Ja u Dizniju volim slatke palacinke sa vocnim punjenjem i sladoledom, sa njima nema greske (bar za mene). Ove obicne tipa plazma-krem mi nisu nesto posebno.
Toster, sjajno mesto, svaka preporuka
Sve sto sam ja jeo tamo je bilo dobro
I Masa je sasvim ok, uz Pancetu, najcesce tamo jedem kad hocu da odem na neki obican obrok tokom dana.
Toster, sjajno mesto, svaka preporuka

- Gaginh0
Primecujem da se ljudi jako loze ako je pec na drva. Nisam skontao u cemu je tolika razlika. Nije cumur majku mu
Odnos cena kvalitet je odlicna i kod Padrinosa, porucite jednom da vam donesu necete se pokjajati, tipa 600 din je porodicna madjarica.
A sto se tice Diznija, secam se kad sam bio srednja skola, pa smo isli da jedemo tamo Snikers palacinke, kad ih pojedes ne bude ti dobro ceo dan koliko su bile jake. Ali to je bilo dok su jos na Bulevaru bili, od kad su se presili njah...
Milose ne lupaj za palacinke, kao kad bih ja rekao da je najvolji rostilj u Caldu, a jeo na 5 mesta u Bgd
Ima boljih 

A sto se tice Diznija, secam se kad sam bio srednja skola, pa smo isli da jedemo tamo Snikers palacinke, kad ih pojedes ne bude ti dobro ceo dan koliko su bile jake. Ali to je bilo dok su jos na Bulevaru bili, od kad su se presili njah...
Milose ne lupaj za palacinke, kao kad bih ja rekao da je najvolji rostilj u Caldu, a jeo na 5 mesta u Bgd

Svuda u svetu se najbolje pice spremaju na drva u zidanoj furuni. Definitivno ima drugaciji smek.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Gaginh0
Ne znam, meni te pice budu nekako suve. Ipak mi je vaznije da bude dobro nafilovana nego da li je na struju, plin ili drva pecena.
Pa osnovno je dobro napraviti picu, dzaba pec bez toga 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Meni su u Dizniju slatke palacinke dobre, slane ne jedem pa ne mogu bas da sudim. Odlicne slatke palacinke su i u Pinokiu kod Isidorine gimnazije, cosak Strazilovske i Mike Antica.
Sto se tice pica, odlicne su mi u Dottore Per La Pizza u Maksima Gorkog iza zgrade suda.
Sto se tice pica, odlicne su mi u Dottore Per La Pizza u Maksima Gorkog iza zgrade suda.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Bitna je pec, a napraviti dobro se podrazumeva. Recimo, isti covek drzi Ala Lanternu, piceriju koju sam pomenuo, i Terasu na tvrdjavi, maltene isti ljudi rade i gore i u gradu jer ih rotiraju, ali pica koja se isto zove i pravi jednostavno nije ista. Pitao sam pre par godina zasto i receno mi je - pec.
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
Kod pizze je najvažnije kakvo je testo. To filovanje u Italiji ne postoji.Gaginh0 napisao:Ne znam, meni te pice budu nekako suve. Ipak mi je vaznije da bude dobro nafilovana nego da li je na struju, plin ili drva pecena.
- Gaginh0
Zato mi se nije svidela pica u Italiji... Mozda nisam poznavaoc finesa, ali meni je ipak najvaznije da ima sveeega puno 

Gaginho jesi probao picu Canzona u Canzoni na Detelinari?