Vežbanje, dijete, teretana...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Ma ne ljutim se, ali de nađe baš omiljenu hranu da mi serviraš trećeg dana borbe.
Posetite www.garaza.rs !
Ja bas bas puno testa jedem. Verujem kada bih to izbacio da bih smanjio kilažu. Ali kako ću bez krompiruše! 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Koja borba - malopre si se hvalio sa 6 parceta pitetrojanac napisao:Ma ne ljutim se, ali de nađe baš omiljenu hranu da mi serviraš trećeg dana borbe.

@nikaragva
Gde si nasao kikiriki... Naravno da treba da ga izbacis. Grickaj badem

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Što kikiriki?
Kikiriki je uber ales!
Jedem ja sve te bobice. Dobro pistaće ređe
Masnoća u krvi mi je idealna. Onaj faktor rizika mi je u minusu
Rak rana mi je testo
Kikiriki je uber ales!
Jedem ja sve te bobice. Dobro pistaće ređe

Masnoća u krvi mi je idealna. Onaj faktor rizika mi je u minusu

Rak rana mi je testo

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pa dobro, jedan aspekt je zdravlje, a drugi je valjda i fizicki izgled - ako sam dobro razumeo imas viska koji bi trebalo skinuti 
Mada, zdravlje nije samo krvna slika...

Mada, zdravlje nije samo krvna slika...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ja kikiriki i sve te semenke sabijam na tone. Definitivno to ne goji ništa.
Šećere treba izbaciti kao broj 1, a ostalo lagano.
Pitu od jabuka, ništa, nula. Izdrži.
Šećere treba izbaciti kao broj 1, a ostalo lagano.
Pitu od jabuka, ništa, nula. Izdrži.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Goji kalorijski suficit, ne kikiriki.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Kikiriki može biti proaktivan kod gubljenja težine. U većim količinama 'oće laksativno da deluje. 

Širim haos!
Ukoliko nemate neke preterane ambicije, nema potrebe da se ide iz krajnosti u krajnost.
Ja već nekih 6 meseci vodim računa o ishrani ali to ne znači da bukvalno ne pojedem par kockica čokolade ponekad, palačinke bar jednom mesečno ili flašu piva i kikiriki kad mi dođe ali ne više od jednom nedeljno.
Ono što maksimalno izbegavam tj. skoro i ne jedem su mek, bk, pice, kebap i sl.
Ja sam rezultatima zadovoljan i ne menjam tempo
Meni Baxov a još manje Herojev sistem nisu jasni. Baxa sam video samo jednom (pre dve godine na skupu) i nije delovao debelo, naprotiv.
Heroj s druge strane (kažem dobronamerno) ne bi smeo bi da pomisli o 2kg roštilj mesine sumnjivog kvaliteta za večeru.
Ja već nekih 6 meseci vodim računa o ishrani ali to ne znači da bukvalno ne pojedem par kockica čokolade ponekad, palačinke bar jednom mesečno ili flašu piva i kikiriki kad mi dođe ali ne više od jednom nedeljno.
Ono što maksimalno izbegavam tj. skoro i ne jedem su mek, bk, pice, kebap i sl.
Ja sam rezultatima zadovoljan i ne menjam tempo

Meni Baxov a još manje Herojev sistem nisu jasni. Baxa sam video samo jednom (pre dve godine na skupu) i nije delovao debelo, naprotiv.
Heroj s druge strane (kažem dobronamerno) ne bi smeo bi da pomisli o 2kg roštilj mesine sumnjivog kvaliteta za večeru.
Mislim da su dve stvari veoma bitne za čoveka, bar su meni pomogle u poslednje vreme da se osećam bolje:
1. napraviti pauzu između obroka BAR dva sata. U toj pauzi ne pomišljati na BILO KAKVU hranu. Nije zdravo tada ni voće, ni semenke bundeve niti išta sem vode. Organizam mora sve da prevari dobro, masti poslednje koristi, ako uvek u telu dodaš nešto novo pre nego što on dođe do razlaganja masti iz hrane onda nikad ni ne dođe do toga.
2. nema NIKAKVOG dezerta nakon obroka. Ni voće niti išta što ima bilo kakav šećer. Jedna kockica čokolade, velikim slovima JEDNA kockica, digne insulin za 15% i onda organizam mora da reguliše procese da prvo to sredi. Kad se obrok završi završen je i nema više hrane. Voće ako se jede jede se pre obroka, jer ako se unese nakon obroka kasno dolazi na red da se svari i diže temperaturu na neverovatne nivoe, tako da opet se organizam bori s nečim.
Ja sam se ovoga pridržavao poslednje 4 nedelje i jači sam u teretani i brži u trčanju dosta nego ranije. Imam utisak kao da organizam radi sve tačno kako treba i da ga ništa ne zamara. Spavam i manje nego ranije a osećam se isto.
1. napraviti pauzu između obroka BAR dva sata. U toj pauzi ne pomišljati na BILO KAKVU hranu. Nije zdravo tada ni voće, ni semenke bundeve niti išta sem vode. Organizam mora sve da prevari dobro, masti poslednje koristi, ako uvek u telu dodaš nešto novo pre nego što on dođe do razlaganja masti iz hrane onda nikad ni ne dođe do toga.
2. nema NIKAKVOG dezerta nakon obroka. Ni voće niti išta što ima bilo kakav šećer. Jedna kockica čokolade, velikim slovima JEDNA kockica, digne insulin za 15% i onda organizam mora da reguliše procese da prvo to sredi. Kad se obrok završi završen je i nema više hrane. Voće ako se jede jede se pre obroka, jer ako se unese nakon obroka kasno dolazi na red da se svari i diže temperaturu na neverovatne nivoe, tako da opet se organizam bori s nečim.
Ja sam se ovoga pridržavao poslednje 4 nedelje i jači sam u teretani i brži u trčanju dosta nego ranije. Imam utisak kao da organizam radi sve tačno kako treba i da ga ništa ne zamara. Spavam i manje nego ranije a osećam se isto.
Znaci predlazes da kada se sa obrokom zavrsi, ne jede nista, dok zeludac ne pocne da gori za sledeci, odnosno dok nije skroz prazan, sto cemo znati kroz razarajuce pecenje u stomaku? 
Ja uvek deserte jedem na pocetku obroka. Kada ima neki kolac ili bilo sta slatko, ja prvo to pojedem, pa onda dalje supa sos meso
Ne znam zasto to radim, ali tako mi dodje 

Ja uvek deserte jedem na pocetku obroka. Kada ima neki kolac ili bilo sta slatko, ja prvo to pojedem, pa onda dalje supa sos meso

Deserte ne treba jesti uopšte.
Aca je u pravu, samo što to nije lako realizovati ako živiš iole uobičajenim životom, pogotovo ako radiš ko crnac najmanje 8 sati dnevno i često ostaješ duže na poslu.
Aca je u pravu, samo što to nije lako realizovati ako živiš iole uobičajenim životom, pogotovo ako radiš ko crnac najmanje 8 sati dnevno i često ostaješ duže na poslu.
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Jedno od osnovnih pravila hrono ishrane (dijete) je da razmak između obroka bude najmanje 4, a najviše 6 sati, optimalno oko 5. BobRock je držao tu dijetu i baš dobro smršao. Žena je sad na toj dijeti, a i ja gledam da mi obroci budu na 5 sati, a da poslednji ne bude posle 20h uveče. Jedino što ne mogu još da utempiram da mi obrok bude svaki dan u isto vreme, ali probaću i to nekako.
Između obroka nema grickanja, kao što kaže Aca. I to je dobro. Ne mogu reći da sam gladan ovih dana, u toj meri da moram nešto da pojedem, a jedem daleko manje nego što sam jeo ranije. Plus ne jedem hleb, slatkiše, ne pijem sokove. U ponedeljak prvo merenje posle 7 dana pa videćemo, mada ne očekujem još pomak, tek za 2-3 nedelje.
Između obroka nema grickanja, kao što kaže Aca. I to je dobro. Ne mogu reći da sam gladan ovih dana, u toj meri da moram nešto da pojedem, a jedem daleko manje nego što sam jeo ranije. Plus ne jedem hleb, slatkiše, ne pijem sokove. U ponedeljak prvo merenje posle 7 dana pa videćemo, mada ne očekujem još pomak, tek za 2-3 nedelje.
Posetite www.garaza.rs !
Za hronu dijetu nema fiziološkog opravdanja. Pričao sam sa profesorom sa Medicinskog faxa.
TT
TT
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Nisam siguran da sam te najbolje razumeo.
Posetite www.garaza.rs !