To je realnost. Racunam na u ovu nekretninu moze da boravi 4 studenta, i tu je realnost 200-250eur.AcaKayak napisao:Pa 200e na 40.000e i nije nesto pohvalno, mada s obzirom na ostatak nekretnina u Srbiji nije ni lose.
U principu nekretnina i ne moze da se racuna kao dobra poslovna investicija (u Srbiji).
Jedino sto je ovde dobro jeste sto u principu ima siguran pasivni prihod i ulog na koji realno ne moze da izgubi.
Pa nisam pisao da mi se nagomilalo love, vec nekretnina, a to bas i nije dobro sa ekonomske strane u danasnje vreme na nasem trzistu.Ogi napisao:Nisam siguran koliko je pametno da stalno insistiras na forumu na svom finansijskom stanju, evo sada si napisao da ti se nagomilalo nekretnina, kao da pricas o krompiru. Pre si isto svasta pisao. Ovo ti govorim iz najbolje namere, prijateljski.

Napisao sam je iz prostog razloga, ako vec pisem za neku ponudu da je ekstra povoljna (sto smatram za ovu nekretninu), uvek neko moze da mi napise "Pa ako je tako ekstra sto je sam ne uzmes", pa sam odmah obrazlozio situaciju.
Svakako hvala na dobronamernoj sugestiji.