Izgleda da je narod željan brze voźnje i da pokaže šta im mašine mogu a nemaju gde pa čim vide neki pravac , gas patos. Zamisli imas auto koji može 200 na sat i ima 200+ks a moraš da ga voziš isto kao i onaj sa autom od 90ks zbog glupih pravila, presretača, zakona... Teško je.
Lično, hvatao me radar za prekoračenje od 1km/h, ograničenje je 50 a ja vozio 51. A opet, neretko na AP sam vozio debelo preko ograničenje i ništa. Nema tu kukanja i pravdanja, prekrsaj je prekršaj, samo je pitanje dal mentalni sklop moze i hoće sa tom činjenicom da se pomiri
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Merenje prosečne brzine na auto-putu
Re: Merenje prosečne brzine na auto-putu
Kazne za prekoračenje su uglavnom niske, sem ako se baš pretera.
Nije visina kazne argument poprilične slobode u saobraćaju, već verovatnoća da će prekršioc biti uhvaćen. Kapacitet našeg MUP da uopšte ulovi prekršaj je strašno mali.
Nije visina kazne argument poprilične slobode u saobraćaju, već verovatnoća da će prekršioc biti uhvaćen. Kapacitet našeg MUP da uopšte ulovi prekršaj je strašno mali.
Re: Merenje prosečne brzine na auto-putu
Uglavnom
Išao sam za vikend do Bora.
Pa sam obratio pažnju na portale i snimače i da ima snimač na petlji Mali Požarevac i na petlji Umčari. Tako da to je to izgleda.
Zanimljivo mi je mišljenje da ne bi trebalo resurs od 200k EUR da se troši na jurenje i naplatu kazni od 5000rsd. Te stoga izgleda da mora prvo da se reši geopolitika i kom smeru ide Srbija a ove sitnice, saobraćaj, red kod lekara, stanje da u Istočnoj srbiji nema Neurologa to da se ostavi kada rešimo geopolitiku i verovatno Kosovo.
TO što nas je više poginulo u saobraćaju od 1990 do danas nego u svim međuratovima i to najčešće ovi nebitni likovi što ne mogu da služe vojsku od 18 do 40 i ničemu ne služe to nema veze.
Išao sam za vikend do Bora.
Pa sam obratio pažnju na portale i snimače i da ima snimač na petlji Mali Požarevac i na petlji Umčari. Tako da to je to izgleda.
Zanimljivo mi je mišljenje da ne bi trebalo resurs od 200k EUR da se troši na jurenje i naplatu kazni od 5000rsd. Te stoga izgleda da mora prvo da se reši geopolitika i kom smeru ide Srbija a ove sitnice, saobraćaj, red kod lekara, stanje da u Istočnoj srbiji nema Neurologa to da se ostavi kada rešimo geopolitiku i verovatno Kosovo.
TO što nas je više poginulo u saobraćaju od 1990 do danas nego u svim međuratovima i to najčešće ovi nebitni likovi što ne mogu da služe vojsku od 18 do 40 i ničemu ne služe to nema veze.