Vežbanje, dijete, teretana...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Slažem se da nije mudro svoju dijetu "prepisati" drugima. Ipak za to postoje ljudi kojima je to posao, mada kao i u svakom poslu, ima gi raznih.
Opet, neka osnovna pravila postoje i dovoljno je to da se ispoštuje za početak, a kasnije ako se želi još bolji rezultat, potražiti pomoć stručnjaka.
Mnogo je lakše skinuti kilograme sa 100+ na vagi, nego nekome ko ima 85, hoće da skine 5.
Testo je ubica, to najbolje znam. Nikaragva, samo odluka. Ja za ove 3 nedelje nisam imao ni jednu pravu krizu za slatkišima, iako sam mislio da ću se tresti ako ne pojedem čokoladu. Prođe mi kroz glavu, ali zaboravim ubrzo. Ali pizza, palačinke, pita, uštipci... To mi se jede samo tako. Međutim, hleb sam izbacio odmah sem za doručak, a i tad jedem integralni. Naiđe kriza ali prođe. Bitno je da i okolina zna za to, pa te ne nutkaju svim i svačim. Važna je podrška najbližih. Onda je sve mnogo lakše.
Ja sutra opet na vagu. Ne znam šta će reći ali osećam se bolje, lagodnije. Stomak je još tu, ali kao da je splasnuo malo. Vidi se promena. A videćemo sutra šta kaže vaga.
Tapatalk with Desire 500
Opet, neka osnovna pravila postoje i dovoljno je to da se ispoštuje za početak, a kasnije ako se želi još bolji rezultat, potražiti pomoć stručnjaka.
Mnogo je lakše skinuti kilograme sa 100+ na vagi, nego nekome ko ima 85, hoće da skine 5.
Testo je ubica, to najbolje znam. Nikaragva, samo odluka. Ja za ove 3 nedelje nisam imao ni jednu pravu krizu za slatkišima, iako sam mislio da ću se tresti ako ne pojedem čokoladu. Prođe mi kroz glavu, ali zaboravim ubrzo. Ali pizza, palačinke, pita, uštipci... To mi se jede samo tako. Međutim, hleb sam izbacio odmah sem za doručak, a i tad jedem integralni. Naiđe kriza ali prođe. Bitno je da i okolina zna za to, pa te ne nutkaju svim i svačim. Važna je podrška najbližih. Onda je sve mnogo lakše.
Ja sutra opet na vagu. Ne znam šta će reći ali osećam se bolje, lagodnije. Stomak je još tu, ali kao da je splasnuo malo. Vidi se promena. A videćemo sutra šta kaže vaga.
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
Mislim da Tonus možeš da jedeš bilo kad. Belo testo treba izbaciti iz života ako je moguće.
Tapatalk
Tapatalk
Da je najzdraviji od hlebova jeste, a da zitarice uvek treba jesti, bas i nije tacno 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
I to je predmet diskusije još uvek, a mi ovde sigurno nismo pametniji od ljudi koji se time bave, pa i oni menjaju mišljenje iz decenije u deceniju.
U svakom slučaju tonus može mnogo manje da se pojede nego beli hleb, koji čovek lako može da stamani kilo. I da nešto smeta, impact na organizam je poprilično mali u odnosu na ostala testa.
U svakom slučaju tonus može mnogo manje da se pojede nego beli hleb, koji čovek lako može da stamani kilo. I da nešto smeta, impact na organizam je poprilično mali u odnosu na ostala testa.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Tonus čini skrob 80% ko i svaki drugi hleb, a glikemijski indeks tog skroba je identičan kao GI bilo kog drugog, pa će insulin isto da skoči kao da se jede beli hleb. Skrob ima uvek 4kcal po gramu, pa ćeš tonusom uneti isto kalorija ko i svakim drugim hlebom, koliko god on koštao. Tako da nikako ne treba jesti uvek. Ne ulazim u minerale i vitamine, tu jemožda bolji od prosečnog hleba.
Huawei P6 TT
Huawei P6 TT
Ima neka fora i u brzini oslobađanja šećera iz namirnica. To se često zanemaruje. Cela zrna se verovatno znatno sporije vare, što suštinski menja priču.
Kako god, mi nekoliko dana jedemo onu jednu kutiju Tonus hleba, što je smešno. Nekad je vekna hleba dnevno bila malo.
Tapatalk
Kako god, mi nekoliko dana jedemo onu jednu kutiju Tonus hleba, što je smešno. Nekad je vekna hleba dnevno bila malo.
Tapatalk
Ja sam poceo da jedem neki "Hleb od celog zrna", delezova robna marka.
Ovakav,samo nije ovaj

Ovakav,samo nije ovaj

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Wassa integralni hleb (dvopek) je moj predlog, jedini koji nema ukus stiropora. Ima ih u Rodi, 4 vrste, ja tamanim ovaj zeleni i plavi:

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Nidzo, to je glikemijski indeks, koliko brzo se dize secer u krvi odredjenom.namirnicom. Kalorije su neki pokazatelj koliko ce se kolicinski dici secer.
Tapatok za Vindovz
Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Ja skinuo još jedan kilogram. Ukupno 5 za 3 nedelje. Probijena psihološka granica, spao sam ispod 100 kg.
Idemo dalje.
Tapatalk with Desire 500

Idemo dalje.
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Alal vera! Samo tako nastavi, do pobede 
Poslato telepatski

Poslato telepatski
There are 10 kinds of people in the world:
Zar to nije od suštinskog značaja za ovo što je Uroš napisao, ispred količine šećera u namirnici?Xepoj87 napisao:Nidzo, to je glikemijski indeks, koliko brzo se dize secer u krvi odredjenom.namirnicom. Kalorije su neki pokazatelj koliko ce se kolicinski dici secer.
Tapatok za Vindovz
Ako komad hleba, koji je 3x manji od parčeta belog hleba varim 3x duže, imaću 9x manje šećera u krvi. Uz to, organizam će 3x duže biti sit i imaće dovoljno energije.
Beli hleb te pukne, prođe, ne potrošiš ga, ponovo si gladan. Vrzino kolo.
Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Nisi gladan ako pojedeš celu veknu ili celu "ružu".
Tonus ja isto mogu da pojedem 5-6 parčeta bez problema, mada sam uglavnom na 4. Žena pojede 2 i kaže dosta joj. Jel ima negde plavi da se uzme, samo nalazim crveni i zeleni.

Tonus ja isto mogu da pojedem 5-6 parčeta bez problema, mada sam uglavnom na 4. Žena pojede 2 i kaže dosta joj. Jel ima negde plavi da se uzme, samo nalazim crveni i zeleni.
Posetite www.garaza.rs !
Crveni je razani? Plavi je normalan?
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Zeleni je "normalan" (ima ga sa i bez dodatka semenki). Plavi nisam nikad ni video ni cuo da postoji 
BTW, meni je totalno bezukusan i zilav. kao stiropor da jedem.

BTW, meni je totalno bezukusan i zilav. kao stiropor da jedem.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...