Golf VII 1.2TSI 85KS
Re: Golf VII 1.2TSI 85KS
Kao sto rekoh imam i Oktaviju cadjavca koju koristim i koja EXTRA zavrsava posao, preneo sam iskustva iz dva salona sta ljudi kupuju i zasto, 170ks moze da ide i 20 kmh nikakav problem pitao si za savet i sad po toj tvrdnji ne moze porodican covek da vozi auto preko 90ks da bi opravdao svoj izbor
Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока
Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
kako cu slatko da kupim cruze dizela sa 160ks za sitne pare, samo pljujte! 

O.K. Ljudi, hvala na pomoci jos jednom. Pitao sam za 1.2 TSI 86ks iz naslova, dodjosmo do 3.0 v6 250ks.
Ako je vožnja u gradu preovlađujuća 86 KS je dovoljno. Ako ideš i malo dalje uzmi jači motor. Kraj priče. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- veljabandit
- Banned
- Pridružio se: 13 Okt 2015, 22:23
- Garaža: Cupra SC 280 dsg ........... CBR 1000 RR HRC

------------------------------
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja na tvome mestu ne bih uzeo ni 1.2 tsi od 105-110 ks. Kajaćeš se, sigurno.
Znam da ja jesam.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Znam da ja jesam.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Nenade,
daj mu kontakt coveka kome si prodao svoj auto, mozda bi ga rado prodao
daj mu kontakt coveka kome si prodao svoj auto, mozda bi ga rado prodao

Dobro nenade, ti si najblaze receno poseban slucaj 

I kako sada ftj ovo da shvatim?
Smajli naravno.
Smajli naravno.
pa smajli znaci sala 

Biti isti, biti poseban
biti slobodan
biti samo svoj...
biti slobodan
biti samo svoj...
Ma zajebavam se (napisao sam "smajli" jer me je mrzelo da ga trazim po telefonu) a mislio sam na "poseban slucaj"
Zasto kajanje?nenad.fil napisao:Ja na tvome mestu ne bih uzeo ni 1.2 tsi od 105-110 ks. Kajaćeš se, sigurno.
Znam da ja jesam.
Zato što je i moja oktavija bila slaba. Zaista slaba. Da uzimaš fabiju ili možda čak i rapid sa tim motorom pa hajde, ali taj motor nije za oktaviju jer je premali i preslab za nju. Da bi išao traži obrtni moment a on se postiže u višim obrtajima što rezultira velikom potrošnjom. Mislim da takođe treba da razmisliš o tome da može da ti se desi nepredviđena situacija gde će ti snaga ili Nm biti preko potrebni a ti nećeš imati odakle da ih izvučeš. Današnji standard po meni nije 200ks i 3000ccm ali jeste barem 1.6 motor i barem 100ks jer donosi komoditet u vožnji i sigurnost u rizičnim situacijama.
I još jednom, u oktaviji 1.2 tsi da bi išao "lepo" motor će da ti troši barem 10l u Beogradu.
I još jednom, u oktaviji 1.2 tsi da bi išao "lepo" motor će da ti troši barem 10l u Beogradu.
Tebi ono bese long term potrosnja bila 6.5 litara al u stvari ostalo je na tome da ti ne verujes bord kompjuteru pa ces meriti do cepa al nikad nisi rekao rezultat? Iako je sada vec opste poznato da je taj bord jedan od preciznijih.
Poseban si slucaj zato sto si presao sa dizel mecke u skodu sa baznim motorom i nisi bio zadovoljan snagom. A dodatno pises konfuzne stvari tipa bolje 1.6 od 100 ks? Pa kojom logikom si dosao do zakljucka da bi ti taj motor bolje isao u oktaviji?
Poseban si slucaj zato sto si presao sa dizel mecke u skodu sa baznim motorom i nisi bio zadovoljan snagom. A dodatno pises konfuzne stvari tipa bolje 1.6 od 100 ks? Pa kojom logikom si dosao do zakljucka da bi ti taj motor bolje isao u oktaviji?