BMW serija 3 (dizeli)
Re: BMW serija 3 (dizeli)
Sto se polovnjaka tice Scirocco je uglavnom skuplji od CCa, sto jaca oprema to Scirocco skuplji. Retki su, malo presli onda uglavnom zbog toga i jaca cena.
Nisam u toku ali koliko se sećam, CC nije bio ništa jeftiniji od 3ojke i A4.
Pa jeste malo, taman moze da se kupi proveren i sa dobrom opremom za te pare
Kupi brate Alfu, ostaće ti bezmalo 10k eura da je krpiš kad crkne. :-D Vidiš da je u ovoj temi sve već crklo što si planirao da kupiš.
Tapatalk
Tapatalk
Dobri predlozi, za C klasu kompresor-a sam bio isto jedno vreme zagrejan ali sam cuo da su im benzinci katastrofa i da treba da gledam meckine dizelase koji su, opet, mnogo jaci po ceni.
Elem, jos nista nije odluceno, dobio sam ovde vrlo dobre predloge, savete i sve cu dobro da izanaliziram i proverim pre nekog zakljucka.
Passat CC, Scirocco, mladji A3, bmw e90, a4 08/09 (ako se nadje) pa i ova C klasa ulaze u uzi izbor pa cu da vidim sta naidje prvo od ovog da valja i da odskace...
Hvala svima koji su ucestvovali i pomogli mi. Kada se pazari otvorice se nova tema da se predstavi automobil.
Ako hocete mozete da zakljucavate da se ljudi ne bi svadjali ili odlazili u off
Ili sto se mene tice neka ostane pa jos malo da se diskutuje, bez neke svadje i tenzije
Elem, jos nista nije odluceno, dobio sam ovde vrlo dobre predloge, savete i sve cu dobro da izanaliziram i proverim pre nekog zakljucka.
Passat CC, Scirocco, mladji A3, bmw e90, a4 08/09 (ako se nadje) pa i ova C klasa ulaze u uzi izbor pa cu da vidim sta naidje prvo od ovog da valja i da odskace...
Hvala svima koji su ucestvovali i pomogli mi. Kada se pazari otvorice se nova tema da se predstavi automobil.
Ako hocete mozete da zakljucavate da se ljudi ne bi svadjali ili odlazili u off

Ili sto se mene tice neka ostane pa jos malo da se diskutuje, bez neke svadje i tenzije

1.8 bi trebao da je odlican motor
Trosi mnogo ulja i goriva, pored toga nema mane.
CDI, zna se, nema greske
CDI, zna se, nema greske

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Nije jedini koji trosi ulje. Neki idu i na mesavinu koliko je trose

Najviše nas ubijaju ljudi koji su nam nekada davali razlog da živimo.
Crkao menjač onoj istoj 118d što joj je puklo celo ubrizgavanje pre godinu dana.
Kilometraža 198 hiljada.
Tapatalk
Kilometraža 198 hiljada.
Tapatalk
Opet ja 
Malo sam pustio sve da se slegne i da bolje razmislim o svemu. Ono sto je dobro (a i nije dobro) za Nemacku idem odmah posle Nove Godine, dakle ranije nego sto sam mislio, pa samim tim moram definitivno da odlucim sta cu ako odande mislim da dovozim kola.
Kako sada stvari stoje, iskljucujem Passat CC iz price jer za do 15 000e ne mogu da se nadju dobri - Nalazio sam ih sa oko 200 000 ali mislim da je to vec previse...
Tako da mi sada kao najverovatnije opcije ostaju BMW 320 i Audi A4, najverovatnije ce biti nesto od ova dva.
Kao rezervne varijante su tu VW Scirocco i Audi A3 sb.
Jos jedno pitanje samo, vidim da je na trojkama fejslift radjen posle 2009. godine, da li to znaci da su u modelima nakon 2009. (modeli e90) ispravljene te neke decije bolesti koje se ovde pominju?
I koliko je covek proklet tek sad vidim. Znaci tacno znam da cu cim dam pare da se zajebem "E sto nisam ono drugo".
Gledam sad ova 2 i da moram da odlucim sada ne bih znao sta da radim, sta vi mislite:
1. BMW : http://www.autohus.de/en/car-search/sea ... 0c3c129ce0
2. Audi : http://www.autohus.de/en/car-search/sea ... 2dc9677e9c

Malo sam pustio sve da se slegne i da bolje razmislim o svemu. Ono sto je dobro (a i nije dobro) za Nemacku idem odmah posle Nove Godine, dakle ranije nego sto sam mislio, pa samim tim moram definitivno da odlucim sta cu ako odande mislim da dovozim kola.
Kako sada stvari stoje, iskljucujem Passat CC iz price jer za do 15 000e ne mogu da se nadju dobri - Nalazio sam ih sa oko 200 000 ali mislim da je to vec previse...
Tako da mi sada kao najverovatnije opcije ostaju BMW 320 i Audi A4, najverovatnije ce biti nesto od ova dva.
Jos jedno pitanje samo, vidim da je na trojkama fejslift radjen posle 2009. godine, da li to znaci da su u modelima nakon 2009. (modeli e90) ispravljene te neke decije bolesti koje se ovde pominju?
I koliko je covek proklet tek sad vidim. Znaci tacno znam da cu cim dam pare da se zajebem "E sto nisam ono drugo".
Gledam sad ova 2 i da moram da odlucim sada ne bih znao sta da radim, sta vi mislite:
Pa ako CCa dobrog nema za te pare, tesko da ima premijuma. Ne znam gde si gledao, ima koliko hoces CCova sa ispod 130k za te pare na mobile.de.
- pavle
- Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
- Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp
Ja bih uzeo uvek BMW, pre nego Audi... jer na audi pogotovo te manje u ovom slucaju gledam kao na skuplju skodu oktaviju, pogotov sa tdi motorm.... Bmw mi nekako dosta vise odise luksuzom i ima to sportsko u sebi.... Naravno i a4 je odlican auto i tdi je pozdan motor to nema reci... Bmw mi je nekako prica za sebi i isto kao C klassa gde bih bez problema uzeo c200 ili c220 odlican dizel motor... Moj otac igrom nekih okolnosti trenutno vozi e90.... koji je presao 250 000, sem neki sa alternatorom i nije imao jos probleme, ali ne znaci da ih nece imati... Naravno ti imas lepe pare da uzmes vrhunski e90, mozes da biras manje vise...
ps Znam da hoces bmwa dizela, ali sto ne pogledas benzince.... 325i npr najbolji bmwom motor ikada po svim paramterima i ugradis plin npr.... ja kada bih gledao trojku, petici ili x3 uvek bi isao na ovaj motor... jer je neprikosnoven
ps Znam da hoces bmwa dizela, ali sto ne pogledas benzince.... 325i npr najbolji bmwom motor ikada po svim paramterima i ugradis plin npr.... ja kada bih gledao trojku, petici ili x3 uvek bi isao na ovaj motor... jer je neprikosnoven

Pazi taj 325i je 2998ccm, ubice ga za registraciju.
BMW bih trazio sa sportskim volanom, neverovatno koliko ulepsava utisak. Ceo taj sa oglasa mi je nekako onako... meh.
Audi mi je isto onako bezveze, cim mu vidim ta obicna sedita, sav mi je bezveze. Pride ne znam kako opste poredis i dvoumis se izmedju auta koji se razlikuju u snazi za 40ks, BMW je u ovom slucaju daleko zabavniji auto.
Ako ti je to OK, onda treba da gledas BMW 318D jer ces za odgovarajuci budzet naci bolji auto.
Takodje, ne znam, meni je debelo previse 15 000e za nekog od ova dva, tim pre sto to u Srb izadje oko 16 000e, solidne kilometraze a nisu nista posebno...
Iskreno, meni se ne svidja ni jedan od ova dva.kagawa napisao:Opet ja
BMW bih trazio sa sportskim volanom, neverovatno koliko ulepsava utisak. Ceo taj sa oglasa mi je nekako onako... meh.
Audi mi je isto onako bezveze, cim mu vidim ta obicna sedita, sav mi je bezveze. Pride ne znam kako opste poredis i dvoumis se izmedju auta koji se razlikuju u snazi za 40ks, BMW je u ovom slucaju daleko zabavniji auto.
Ako ti je to OK, onda treba da gledas BMW 318D jer ces za odgovarajuci budzet naci bolji auto.
Takodje, ne znam, meni je debelo previse 15 000e za nekog od ova dva, tim pre sto to u Srb izadje oko 16 000e, solidne kilometraze a nisu nista posebno...
Poslednja izmena od Laki021 u 11 Nov 2014, 13:18, izmenjeno 1 put ukupno.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
A4 b8 ne gledaj bez ledova, bas tunjavo i matoro izgleda odnapred sa ovim hg farovima, kao stara oktavija 
Послато са GT-N7100

Послато са GT-N7100