a ko je napisao da je kvalitetniji...?Dusan napisao:Znaci renault je kvalitetniji i od VW, pa cak i od vise klase golfa koji korodira? :trljamoci:
Texonja napisao:U svakom Renodzijicuci po jedan mali Moonroo i samo ceka pogodan momenat da ubije razum velikog coveka u cijem telu stanuje - i preuzme funkcije.
dakle, pricam iz prvog lica...dragan napisao: kad sam na golfovima koji su klasa vise starim 4-5 godina vidjao tackice od korozije
al to u trecoj, jer prve i druge se i sam bojiFloyd napisao:Texonja napisao:U svakom Renodzijicuci po jedan mali Moonroo i samo ceka pogodan momenat da ubije razum velikog coveka u cijem telu stanuje - i preuzme funkcije.
![]()
![]()
A vozaci automobila, kad pored vas na semaforu stane neki Klica na kom pise TCE, bezite na trotoar jer on mota asfalt pod sobom kad krece
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Texe, to je jače od nas. Moonru je u stvari kolektivna svest svih vlasnika Renaulta. Ko Borg u Zvezdanim stazama.Texonja napisao:Meni je nova fora koja mi ne izlazi iz glave Floydova konstatacija "nema zezanja sa malim Renoima", nakon one price o Cliu i TCE motorima. U svakom Renodzijicuci po jedan mali Moonroo i samo ceka pogodan momenat da ubije razum velikog coveka u cijem telu stanuje - i preuzme funkcije.
Sto nisi pogledao malo bolje GTI kad smo se cudili u vezi korozije kod vozacevih vrata?Dusan napisao:@dragan
A dobro razumem sta hoce da kazes, ali to se opet ne moze potvrditi, to su vise price rekla kazala, video moj komsija Djura da je bratu od tetke od njegove zene na golfu pet na levoj sajtni 10cm ispred zadnjeg tocka se pojavile tackice korozije. Nisam nigde procitao/cuo da je bilo bilo kakvih propusta na zastiti limarije. Naravno da je bilo ali u proseku svakog proizvodjaca, samo sto smo se uhvatili za primere VW. To je bar neko moje misljenje.