znas kako, ja imam 3 doplatne, od toga sam za jednu kriv, i hteo sam da je platim bez problema, ali su me drugom toliko revoltirali, hteo sam da odem u PS i da im je*em sve po spisku, al sam skontao da devojka za salterom nije nista kriva...
Sada ih kuliram za sve 3, a poslednju dobih negde u maju cini mi se. Evo, prodje 5 meseci, a dobio sam samo jednu "opomenu" u junu, i odnosila se na prvu kartu, iz februara... Naravno, prosledio sam je u kantu.
Parking se stvarno trudim da platim, a prvu sam dobio jer nisam uplatio. Otisao sam na "2 minuta", a ostao pola sata. Dok sam izlazio skontao sam sta sam uradio i ocekivao kaznu. Naravno, bila je tu.
Ono sto me je iznerviralo, isto mesto, uplacen parking, crvena zona, oni mi salju poruku da istice za par minuta. Dok sam se pozdravio sa ljudima, stigao do auta, idiot mi je vec napisao kaznu za prekoracenje od 2 minuta!!! To znaci da je on stajao pored mog auta i cekao da napise kaznu. Trecu sam dobio na potpuno isti fazon. Druga zona, istekao sat, ja nisam cuo telefon. Par minuta kasnije se setim da treba da uplatim, saljem poruku, i dobijam info da sam vec dobio doplatnu. E, zbog tog bezobrazluka od mene nece videti dinara.
edit: Moja impresija sa Bg ulica.
imao sam sasvim dovoljno mesta da ispravim auto, ali u tom slucaju onaj iza mene ne bi mogao da mrdne, kao ni ovaj sa E klasom, pa sam morao da stanem ukoso. Ulica je dovoljno siroka da mi niko ne otkine prednji kraj. A ovaj lik sa E mi uopste nije jasan....