Vežbanje, dijete, teretana...
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Ja uzimam nekad za rucak na poslu one tonus kiflice, presecene na pola i tvrde kao beton 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja sam čuo za plavi, ali očigledno pogrešna informacija. Znam da postoji neki što ne mora da se tostira, a to je taj regularan, bez dodataka.

Ova druga dva se tostiraju.

Meni je sasvim ok ukus, ali samo hleb jedem, ostalo nisam probao niti planiram.

Ova druga dva se tostiraju.

Meni je sasvim ok ukus, ali samo hleb jedem, ostalo nisam probao niti planiram.
Posetite www.garaza.rs !
Nidzo, Tonus ima 35, a beli hleb oko 70-75 glikemijski indeks. Sada sam pogledao na zelenom Tonusu.
Inace, meni je taj hleb totalno kiseo.
Tapatok za Vindovz
Inace, meni je taj hleb totalno kiseo.
Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Najbolji hleb mi je bio iz Roggenarta lovački ražani (dok "lopovi" nisu opljačkali firmu i pobegli, sad neki drugi rade ali ne znam da li je isto kao i pre).
Od tada kupujemo u Hleb i Kifle Mađarski hleb, mešano ražani.
Od tada kupujemo u Hleb i Kifle Mađarski hleb, mešano ražani.
Ma sve to u pekarama je da izvinete na izrazu golo govno. Kolega jedan mi je radio u pekari i rekao mi je da ne postoji "zdrav" lebac, bez obzira kako se zove i sta ima u njemu. Sve i jedan lebac dolazi iz kesice koja se sipa u brasno i vodu, i to je to.
Elem, jednom sam pravio hleb od integralnog brasna, bez kvasca. Da sam blize napravio bi jedan opet i doneo na taj mini skup. Mogao bi sa njim da vam olupam sva auta do neprepoznatljivosti
Meni je dobar bio, ali ne verujem da je za siroke narodne mase. Jednostavno posle nekog vremena se uzelis bele mekane kifle
Ne mora biti iz pekare, mozes sam da je napravis.
Ta sranja iz pekara treba izbegavati i zbog drugih razloga, ne samo belog brasna. Nije belo brasno otrovno, ali neka druga sranja koja stavljaju u njega jesu.
Elem, jednom sam pravio hleb od integralnog brasna, bez kvasca. Da sam blize napravio bi jedan opet i doneo na taj mini skup. Mogao bi sa njim da vam olupam sva auta do neprepoznatljivosti

Meni je dobar bio, ali ne verujem da je za siroke narodne mase. Jednostavno posle nekog vremena se uzelis bele mekane kifle

Ta sranja iz pekara treba izbegavati i zbog drugih razloga, ne samo belog brasna. Nije belo brasno otrovno, ali neka druga sranja koja stavljaju u njega jesu.
Pa sipas neko finije ulje, za kucni lebac
Mda, za kucni je sasvim ok. Tu je sve poznato sta ima unutra 
Mislio sam na pekarske proizvode. Gde jos reklamiraju kao zdravu hranu bez holesterola, jer stavljaju margarin umesto masti
A ti njihovi aditivi ili kako ih zovu, ako pogledas na proizvodima koji imaju deklaraciju, imaju mono- i digliceride svi
Tonus nema, barem ne pise da ima, ako im je verovati, a ne vidim zasto ne bi, posto prilicno kosta.
A sta ti treba za hleb, brasno, voda i so, krajnje jednostavan proizvod

Mislio sam na pekarske proizvode. Gde jos reklamiraju kao zdravu hranu bez holesterola, jer stavljaju margarin umesto masti

A ti njihovi aditivi ili kako ih zovu, ako pogledas na proizvodima koji imaju deklaraciju, imaju mono- i digliceride svi

Tonus nema, barem ne pise da ima, ako im je verovati, a ne vidim zasto ne bi, posto prilicno kosta.
A sta ti treba za hleb, brasno, voda i so, krajnje jednostavan proizvod

Ma kakav tonus, trenirajte jace 

Ko ima volje i vremena da se igra sa pravljenjem hleba nek kupi mašinu za to.
Ima tetka neku relativno malu i jeftinu i ispadaju odlični hlebovi.
Ima tetka neku relativno malu i jeftinu i ispadaju odlični hlebovi.
Dva komada sam vec saranio 
Na ovoj zadnjoj, ne moze da vrti test, kao da nema snage. A ja nemam vremena da gledam sta je u pitanju, verovatno je nesto jednostavno

Na ovoj zadnjoj, ne moze da vrti test, kao da nema snage. A ja nemam vremena da gledam sta je u pitanju, verovatno je nesto jednostavno

@trojke: ja pojedem 2, eventualno 3. Puna kapa mi bude.
@Xepoj: znači da pije vode, 2x duže ti obezbeđuje energiju, pri čemu ga ja lično pojedem mnogo manje nego belog hleba, što mu kroz vreme dođe bar 4x manje šećera u krvi. Nije ni čudo da sam istopio šlauf skoro skroz. Inače, jeste kiseo. Beli hleb mogu da tamanim ovako bez ičega, Tonus teško, što i nije loše iz pogleda zdravlja i rezultata. Pojedem više bifteka, manje hleba.
Kad povučem crtu pojedem ili ništa hleba, ili nešto malo Tonusa. U odnosu na to kako sam se nekad hranio, ogromna razlika.
@Xepoj: znači da pije vode, 2x duže ti obezbeđuje energiju, pri čemu ga ja lično pojedem mnogo manje nego belog hleba, što mu kroz vreme dođe bar 4x manje šećera u krvi. Nije ni čudo da sam istopio šlauf skoro skroz. Inače, jeste kiseo. Beli hleb mogu da tamanim ovako bez ičega, Tonus teško, što i nije loše iz pogleda zdravlja i rezultata. Pojedem više bifteka, manje hleba.
Kad povučem crtu pojedem ili ništa hleba, ili nešto malo Tonusa. U odnosu na to kako sam se nekad hranio, ogromna razlika.
U pekare ne treba ulaziti, pogotovo što sad ne postoji izgovor da su jeftine, nisu uopšte.Ma sve to u pekarama je da izvinete na izrazu golo govno. Kolega jedan mi je radio u pekari i rekao mi je da ne postoji "zdrav" lebac, bez obzira kako se zove i sta ima u njemu. Sve i jedan lebac dolazi iz kesice koja se sipa u brasno i vodu, i to je to.
Nidzo a uz sarme ? Ja tad sahranim pola hleba, i to najbolje ako je onaj obican sava