Kompjuterske igre

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Re: Kompjuterske igre

Post od Xepoj87 »

milospinkfloyd napisao:
Xepoj87 napisao:Ljudi, izasao je rip Far Cry Primal igre, pa kome je bilo previse da je plati ili kao ja vec 2 meseca nema karticu :), sada moze da je skine sa Torrenta, odoh da je oprobam, nahvaljena je dosta.
Ovako radi na 6700k(nebitno, radice skoro isto na slabijim procesorima) i na GTX 970, sve na maksimum odvrnuto, osim V-synca koji je iskljucen, posto njega u driverima stavljam na "Fast", tako da je stalno ukljucen, a ne sjebava fps.

1920x1080:
Slika

2560x1440

Slika

setih se sad benchmark foruma, gde si mogao da procaitas 60 strana foruma o igri i da svi postovi budu na temu kreka i preformansi, a o samoj igri ni reci :D posetio sam ih sad da procitam o hitmenu 6 jer cu pozajmiti sony da je odigram i naravno posle dugo godina ista prica, krek, gtx, radeon, krek, steam i to je to :D
Pa igra je stara vise od godinu dana, imas je celu na Youtube, pored desetine reviewova, a s obzirom da sam je tek bio instalirao, barem da podelim koliko je zahtevna.
Za sada sam je igrao oko sat vremena i licno mi je jako zanimljiva.

Sent from the 7th edge of the 3rd world.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Probao sam je i jeste zanimljiva prvih par sati, posle se gubi ideja o napredovanju, nekako lutas na sve strane i radis svasta i nemas utisak da si ista pametno uradio. :-(

Sent from my SM-N9005
Slika
Korisnikov avatar
HKS
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2013, 17:31

Post od HKS »

Pa samim igranjem igrica nisi nista pametno uradio

Sent from my m2 using Tapatalk
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

:kezo:

Sent from my SM-N9005
Slika
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

sebekkg napisao:Probao sam je i jeste zanimljiva prvih par sati, posle se gubi ideja o napredovanju, nekako lutas na sve strane i radis svasta i nemas utisak da si ista pametno uradio. :-(

Sent from my SM-N9005
Sto, meni je zanimljiva i posle 10ak sati.
Posle krotis zveri, jases ih(sabertooth tiger, sve medvede...), uvek ima jos zanimljive price, posle se na severu biris protiv hladnoce, upgradeujes oruzija, pa posle pravis nova...a grafika za svo to vreme jako lepa.
Okacicu ovde par minuta gameplaya kada uploadujem na YT.

Jedino sto bih zamerio, jeste sto su zivotinje poprilicno obicne, pa su recimo samo sabljasti tigar(ako se talo kaze na srpskom) i mamut iz tog nekog perioda, a sve ostalo isto kao u Far Cry 4. Moglo je to malo raznovrsnije

Korisnikov avatar
milospinkfloyd
Reactions:
Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4

Kompjuterske igre

Post od milospinkfloyd »

Uzeo sam sony 3 i igram hronoloski tamo gde sam stao sa PC igrama igre koje su izasle i za PC i za sony. Odigrao sam za sad hitman absolution i na pola sam Dead Space (port za PC je bio ocajan i neigriv zato sam nju zakacio iz malo ranijih naslova). Hitman 5 je odlican, ima jednu manu u disguise sistemu, ali ostalo je sve tu sto krasi taj serijal (meni je hitman4 jedna od omiljenih igara ikada), ludi dizajni nivoa, nacini na koji se ubija target i sam gameplay je vrlo lepo ustimovan. Od mene 9/10. Dead space sam danas za jedan dan presao pola igre i ne mogu reci da je nesto wow koliko se pricalo. Prvo fali horor elemenata, drugo umobolan je sistem koji ti uvek pokazuje gde treba da ides, trece fali malo fluidnosti i akcije. Ali opet ne mogu reci da je losa, daleko. 7/10 za sad. Voleo bih da nadjem nekog da ima xbox360 da se menjamo konzola na dve nedelje da odigram witcher 2. Nije izasao za ps3 nikad
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Meni je Dead Space 2 super igra.

Korisnikov avatar
milospinkfloyd
Reactions:

Kompjuterske igre

Post od milospinkfloyd »

Odigracu i dead space 2 vrlo uskoro jer sam svakako blize 2011oj godini nego 2008oj (po igrama koje nisam odigrao), ali necu odmah posle prvog nastavka jer ne igram nikad serijale jedan za drugim kao i filmove u okviru serijala sto ne gledam jedan za drugim. Mozda je i taj dead space bolji nego sto se cini samo je meni mnogo tesko jer prvi put igram pucacinu bilo kakave vrste na dzojstiku. FPS se i dalje ne usudjujem da probam na dzojstiku da igram, mislim da je to besmislica, dok je dead space TPS pa moze nekako da prodje
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Pa zar nisi video koliko pro igraca na yt ima za Call Of Duty ma PlayStationu...ukljucis da ti sam nisani, ti samo malcice mrdas dzojpad na pravu stranu i ko ima majvise vremena da igra, taj ce biti najveci pro :D
Skoro sam naleteo na neku ribu sa 4, 5 miliona subscribera, igra igre na sonyju, u prvih 100 igraca cod-a, vozi S kupe, sere lovu :) Znas kada bi ista prosla kao igrac na pcu...nikada, cak i pored dobrog izgleda.
Ako je nesto lagano, to je pucanje na Sonyju, igra ti sama nisani, tu je poenta igranja fpsa da razgledas pejzaz :D

Korisnikov avatar
milospinkfloyd
Reactions:

Post od milospinkfloyd »

Pojam fps-a na konzoli mi je toliko apsurdan da nisam gledao nista, niti sam znao do sad da je automatski :) u dead space bogami nije, sve rucno nisanis sa desnim analogom i to moras da gadjas noge i ruke
Korisnikov avatar
milospinkfloyd
Reactions:

Post od milospinkfloyd »

Jedna od stvari koja moze da me isfrustrira do mere ludila je kad ne mogu da predjem nivo na usranoj igrici a to mi se upravo desava. Protivnika 10 000 a ja nemam municije i ne mogu da resetujem ceo nivo da igram od pocetka pa da stedim nego mogu samo da sedim i da se nerviram
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

https://youtu.be/mNJHckS8hBg
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Mi u kući, najpre deca ali ponekad i mi odrasli, se još slatko igramo sa prvim Wii-jem. Nije konkurent PC-u i ostalim konzolama, ali nisu ni oni konkurenti njemu. Deluje da će i Switch ponuditi neke inovativne i unikatne vrste zabave kao i njegov "deda" Wii.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Kontam da je ovo super za decu, kojima je zabava ispred rezolucije i fps.

Mada sam rešio da uzmem i sebi jedan :)

Imao sam Wii pre 8 godina i baš sam se fino igrao. Posle uzeo PS3 i sve je to super ali me nekako brzo smorio. PS4 isto, mesecima ga nisam uključio.

Jedino ne znam koliko će biti popularni kao prenosna konzola pored tableta i telefona.
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)

Post od kragujevac »

Mi smo imali Wii bukvalno nov sa kompletnom dodatnom opremom. Kupili ga preko oglasa. Kad sam otisao kod coveka on mi kaze: Mi kupili deci za rodjendan, igrala se dve nedelje, skakali i pucali, a onda je sve lepo spakovano i stavljeno u cose. Doneli mi kuci, igrali se mesec dana, dobili upalu misica, spakovali i stavili u cose. Prodali ga vrlo brzo za iste pare, i isto to smo rekli i sledecem kupcu. ;) . Verovatno je i on uradio isto.
Po mom neobavezujucem misljenju, Nintendo je definitivno izgubio trku na trzistu konzola. Problem je bio (i jos uvek je) teranje nekog svog "posebnog" fazona. Kao, ko j... graficku i procesorsku snagu, mi cemo da ponudimo "nesto specijalno" i blablatruc. Definitivno su izgubili prikljucak kad su poceli da se pojavljuju 3D i 4K LCD-TVi. Dzaba im "poseban fazon" ako je grafika na nivou 1995 godine. Masa hoce HD, UHD, 3D i stajaznam jos koji "D".
A sve prenosne konzole su "umrle" pojavom 5-inchnih Android telefona. Tu povratka nema.

Kupovao sam redom apsolutno sve konzole koje su se pojavile jos od devedesetih, jos od sega megadrajva i GameGear-a, Preko Gameboya (DayOne release, dao sam bolesno para za tu kutiju), preko Playstationa 1 do 4 (svaku od njih kao DayOne Release). Sve Xbox-ove osim zadnjeg. Pre konzola sve moguce Nintendo Game&Watch, Gakken i Tomytronic handhelde i tome slicno. Mogu doktorat da napisem na tu temu :D . Trenutno su u kuci dva Playstationa 4 i jedan XBOX 360 Elite. Sin igra 95% vremena na svom PS4, uglavnom sa ortacima online kampanje. Ja ubodem svakih par nedelja po par sati, malo PS4, malo XBOX360. Zao mi da ih prodam, a samo kupe prasinu bezveze. Ne trebaju mi cak ni kao BlyRay player, i tu kutiju imam posebno,a gledam Netflix. :ccc:

Jedino sta cu jos da kupim je Playstation VR, kad se malo budu urazumili sa cenom. Najradije bih ponovo poceo da skupljam stare Handhelde (Gakken, Tomytronic i Game&watch), ali mislim da bi me supruga poslala kod psihijatra kad bi te stvarcice pocele da pristizu. :uplakan:
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Odgovori