Crna Gora kolima

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Re: Crna Gora kolima

Post od dragvorl »

srdjanyo napisao: 18 Avg 2025, 16:50 Zašto paliti klimu ako ne mora?
Slažem se da nismo svi isti, ljudi smo i imamo svoje slabosti i ograničenja, ali meni je ova tema jača strana.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Upravo to, ljudi smo i nocu je normalno da spavamo, i nocu slabije vidimo, jer je noc. Sve i da si profi i iskusan. A svakako vecina oko tebe su manje iskusni i skloniji greskama. Kao sto ne vozimo istom paznjom kada telefoniramo, bez izuzetka. Ima nocna voznja prednosti, ali i mana. Tukao sam i ja po 80kkm godisnje, dan i noc, ali preferiram dan. Folija na soferku napred termo- providna, obavezno.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Re: Crna Gora kolima

Post od grujicd »

Gaginh0 napisao: 18 Avg 2025, 19:15 Tako mi se prošle godine spavalo na onom crnogorskom auto putu, toliko da sam morao da stanem da prošetam. A pre toga ništa.
Pre desetak dana samo što nisam zaspao na toj deonici. Morao sam da stanem da se zamenim sa ženom. A sred dana, nije bila noć. U stvari mene i danju hvataju krize, ne treba mi noć za to. Siguran sam samo prvih par sati, posle može da me uhvati pospanost i u 10 ujutro i u 4 popodne i u 2 ujutro. I obično kad se zamenimo ni ne spavam, ali se svejedno odmorim i mogu posle ponoo.

U stvari kao da mi je ograničen resurs koliko dugo mogu da budem 100% koncentrisan, a manje je bitno koje je doba dana. A kad neko vreme voziš češće nabiješ tu formu, a to verovatno znači da više voziš na podsvest i da ne cepaš mozak toliko kao kad retko voziš tako duge ture.
Odgovori