Da da, ujutru pre tehnickog idem u osiguranje da mi ponisti ovu polisu koju mi je onog dana uradio i da mi izda novu koja ce biti na datum 21.12.ljubitelj napisao: 06 Nov 2018, 17:24 Ne zaboravi ni novu polisu koja mora biti na datum kada se vrsi registracija vozila, tj da preprave postojecu ako je to moguce.
Registracija vozila
Re: Registracija vozila
i to je skupo ovde u krusevcu 2700 nisu ni dizali cenuH4wkeye napisao: 11 Nov 2018, 16:59 Intervenisalo je ministarstvo tako da je vracena cena na staro u Cacku. 3000+PDV znaci 3600.
Ovde kod mene pre mesec dana sam pitao 1500 dinara je bilo. Nadam se da nisu povecali.
B92: Vozači, stižu nove izmene o obaveznom osiguranju http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... id=1468528
Ali ne pise koje i kakve izmene.
- klisko
- Pridružio se: 01 Okt 2016, 00:09
- Garaža: Octavi A7FL 1.6TDI 2019, Octavia A5FL 1.9TDI 2010
Nešto ne pamtim da su ikada izmene bile u korist vozača, pa je samo pitanje koliko će još da nam uzmu?
Naravno, ni jedna izmena zakona nije dobra za vozace. Retko kada nesto pametno bude. Uglavnom kazne i nameti. Jel se secate kad je osiguranje poskupelo 45% 2014? U Hrvatskoj za moj auto je jeftinija registracija. Da ne idemo dalje. Blago nama ko prezivi ovo pricace nekad unucima.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Gde bi nam bio kraj da se zakoni menjaju kada je bilo kome od nas malo para...
TapaT
TapaT
Izmene verovatno u nekom trenutku idu u smeru da se cena osiguranja prilagodjava vozacu a ne samo vozilu, tako je u EU uglavnom.
Sent from my SM-T580 using Tapatalk
Sent from my SM-T580 using Tapatalk
Treba da se ukine ovo sadasnje osiguranje po internoj Uredbi Narodne Banke, koje je inace u suprotnosti sa direktivama EU, a moguce i sa nekim nasim zakonima.
Uredba je doneta od strane Guevernera NBS kao privremeno resenje do usvajanja Zakona o osiguranju u skladu sa evropskim propisima.
To i pise u samoj Uredbi u jednom clanu.
Uredba je doneta od strane Guevernera NBS kao privremeno resenje do usvajanja Zakona o osiguranju u skladu sa evropskim propisima.
To i pise u samoj Uredbi u jednom clanu.
jaksa napisao: 06 Nov 2018, 09:40 Dajte preporuku za agenciju na NBG ili u Zemunu, treba da se uradi samo papirologija, ne treba tehnički (1.registracija je novembar 2017.) Obavezno je da izdaju nalepnicu bez odlaska u mup i da izdaju zelenu kartu.
Hm...:

Moguće, nisam bio tamo odavno.
EDIT:
http://www.dunavauto.rs/registracione-nalepnice
Tehnički servis Hotel Jugoslavija
ul.Nikole Tesle 3
011/2693-453
Ili dođi u Kumodrašku (Bul. Peka Dapčevića, rade do 20h, imaju MTS banku).
EDIT:
http://www.dunavauto.rs/registracione-nalepnice
Tehnički servis Hotel Jugoslavija
ul.Nikole Tesle 3
011/2693-453
Ili dođi u Kumodrašku (Bul. Peka Dapčevića, rade do 20h, imaju MTS banku).
Kao što sam se i pribojavao, postoji začkoljica - ako se ne radi tehnički ni jedna agencija koja to inače radi neće da izda registracionu nalepnicu. Navodno u programu za izdavanje nalepnice mora da se unese broj tehničkog pregleda. Hoće da urade sve uplatnice (i naravno uzmu proviziju) ali upućuju te u MUP s tim. Za 3600din ću i otići, nije problem, ali ću onda da uplatim sve sam.
Neke agencije čak tvrde da je bolje da se uradi t.pregled (bolje po njih svakako
) jer navodno u "nekim stanicama policije to traže".
Neke agencije čak tvrde da je bolje da se uradi t.pregled (bolje po njih svakako

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Gde kupiti samo auto osiguranje i biti siguran da se bonus (premijski stepen) prenosi na novu polisu makar bilo i drugo osiguranje?