Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Јел те буде понекад срамота што си пореклом одавде? Избегаваш наше људе у свом окружењу?
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
A po čemu si ti to tačno prosudio
?

Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
khmkragujevac napisao: 14 Sep 2018, 09:01 .....Ja bih tom spisku dodao i veliki deo balkanaca, jer zaboga, gde da se ode u zavičaj.......
..... Ako ikada poludim i odlučim se da utopim toliko novca u toliku glupost

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- kragujevac
Interesantan način rasudjivanja. Ne razumem čemu slika motornog prostora Jaguara XF, jel to nekom smeta auto koji trenutno posedujem?(btw. nije taj) Da li bi za opšte psihičko stanje populacije u Srbiji bilo zdravije da vozim Škodu Oktaviju ili Dačiju Sandero? Onda bi se garant našao neko prozvan da oplete kako su "gastosi" džimrije, samo štekaju pare i neće da potroše ni cent. Mešanje baba i žaba, pri tom još u pogrešnoj temi.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Kao mala deca ste
Svako voli nesto.
Neko voli tehniku, neko automobile, pecanje, putovanja... Sve od toga nije jeftino, tako da svako ima neki svoj ventil.
Sent from my RNE-L21 using Tapatalk

Neko voli tehniku, neko automobile, pecanje, putovanja... Sve od toga nije jeftino, tako da svako ima neki svoj ventil.
Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
@kragujevac
Slazem se, pogresnu temu ste izabrali da lupetate gluposti.
Cush, sada jos i sudimo ko je kriminalac po telefonu koji nosi i treba poreklo imovine da bi se videlo odakle njemu za taj telefon...ajde bre smirite zelju za mudrovanjem malo.
Neko je za terapiju jer ulupa 1000e u telefon, a ti nisi, koji vozis auto na 5% gasa, V8 atmo i ulupao si 20k u njega.
Neko bi tu rekao, da ga kosta i ide kao dizel, a da se vidi da je v8 ispod, pa mora da nosi telefon od 150e i dete mora od dzeparca da kupuje sebi mobilni...
Pa se ne secam da je neko ista od toga rekao, tvoj izbor, tvoje pravo i nisi lud zato sto ulupavas svoje pare u ono sto ti zelis.
Gde ste bre otisli sada i u temi sa mobilnim telefonima, kakav zakon imovine, kakvi bakraci, kakve to veze ima sa 1000 i 2000e?
Slazem se, pogresnu temu ste izabrali da lupetate gluposti.
Cush, sada jos i sudimo ko je kriminalac po telefonu koji nosi i treba poreklo imovine da bi se videlo odakle njemu za taj telefon...ajde bre smirite zelju za mudrovanjem malo.
Neko je za terapiju jer ulupa 1000e u telefon, a ti nisi, koji vozis auto na 5% gasa, V8 atmo i ulupao si 20k u njega.
Neko bi tu rekao, da ga kosta i ide kao dizel, a da se vidi da je v8 ispod, pa mora da nosi telefon od 150e i dete mora od dzeparca da kupuje sebi mobilni...
Pa se ne secam da je neko ista od toga rekao, tvoj izbor, tvoje pravo i nisi lud zato sto ulupavas svoje pare u ono sto ti zelis.
Gde ste bre otisli sada i u temi sa mobilnim telefonima, kakav zakon imovine, kakvi bakraci, kakve to veze ima sa 1000 i 2000e?
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Sinisa G.
Ne smeta meni tvoj auto(smeta mi potrosnja
) i dabogda vozio jos bolji i skuplji.
Nego mi smeta
Ali ti ispunjavas sebi

Nego mi smeta
I onda kupis mackicu, a mogo si i golfa za 5 puta manje para.kragujevac napisao: 14 Sep 2018, 09:01 Nije napisano da su IP i ostali njemu srodni precenjeni telefoni za gore pomenutu bratiju, već da se najčešće vidja kod njih, što je apsolutno tačno. Ja bih tom spisku dodao i veliki deo balkanaca, jer zaboga, gde da se ode u zavičaj sa telefonom od prošle godine, kad se živi i radi u D/A/CH itd. Kroz odeljenje mi prodje jako veliki broj pacijenata, pa ako po tom uzorku mogu nešto da prosudjujem, onda je to to. Nemci su u tom pogledu apsolutno iscoolirani, kako pacijenti tako i kolege. S druge strane, koleginice/kolege sa Balkana uzimaju IPx /S9 i slične aparate na otplatu, da ne kažem kredit.
Moja gornja granica za kupovinu telefona je već neko vreme 150€, što naravno znači da ću uvek kupiti godinu-dve star telefon. Onda se isti nosi dok ne krepa pa se kupuje drugi. Sin je hteo novi Sony od 300€, platio ga je od svojih uštedjenih para (zaradjenih od baba, deda, tetaka i sl. kako on voli da kaže).
Mislim, kampovati ispred dućana da bi kupio telefon od +1000€. Ako ikada poludim (što se, nadam se, neće desiti tako skoro) i odlučim se da utopim toliko novca u toliku glupost, za te pare mogu samo da me pozovu, naprave termin i donesu mi ga na srebrnom poslužavniku , sve spakovanog kao poklon sa mašnicom.
Ali ti ispunjavas sebi
ikragujevac napisao: 09 Jul 2017, 09:40 Kako već napisah, ovaj auto je ispunjavanje neke zajedničke želje moje supruge i mene. Nismo do sada nikada vozili ni V8 ....
A ovi sa aJefonom su glupi turci i balkanjerosi
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Kragujevac je baš ispao klasična Srbenda i balkanjeros, jbg dešava se 
Da situiran porodiCan čovek u zemlji sa dobrim standardom kupuje polovan telefon od 150e mi je onako nonsens, možeš i polovne gume da uzimaš.
Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Da situiran porodiCan čovek u zemlji sa dobrim standardom kupuje polovan telefon od 150e mi je onako nonsens, možeš i polovne gume da uzimaš.
Sent from my STF-L09 using Tapatalk
- kragujevac
Još mi kaži kako da spakujem nas četvoro (dva dvometraša)+prtljag kad idemo negde, pa da prodam auto i da kupim Golfa. Nama je i E39 bio mali. A telefon mi je ekstremno nebitna stavka svakodnevice, i tih 150€ (max.) je previše za tako nešto.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Да али некоме је то битно и причањава му задовољство... Некоме је тешко да заради за добар ауто па је срећан и кад одвоји за премијум телефон.
- kragujevac
Tako gledano si u pravu. U principu, ako jedna pločica u džepu može nekoga da čini više srećnim od neke druge pločice i neko to može sebi da priušti to je sasvim u redu. S druge strane, vrlo mi je nelogično uvaliti se u kredit zbog toga (nelogično mi je uvaliti se u kredit zbog bilo čega). Priuštim sebi tj. nama samo ono što mogu da platim, kad bih imao kredit za bilo šta ne bih mogao oka da sklopim. Uzimati auta kao reper u diskusiji o telefonima je baš deplasirano. Jeste, i Lada kalina može da preveze od A do B, ali mislim.........
.

Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Sta bi tek rekao za nekoga ko je kolekcionar slika. Pucao bi u obe noge.
Poslednja izmena od Ralee u 14 Sep 2018, 13:17, izmenjeno 1 put ukupno.
Pa prvi je beše Laki bacio mamac "nije iP skup nego si ti glup i nemaš para"
, u fazonu kiselo je groždje. I ostali se svi upecali. Ali nebitno.
Šta ste zapeli za vrednost telefona. Moj buraz i dalje nosi neku običnu Nokiu kao npr 6500 , sa 5mp kamerom. Telefon od 2eur, a mesečno na telefonski račun potroši 300-500eur. A ni auta ga ne zanimaju.
Al nije mu mrsko da na muziku i alkohol spiči i nekoliko ajfona za noć.

Šta ste zapeli za vrednost telefona. Moj buraz i dalje nosi neku običnu Nokiu kao npr 6500 , sa 5mp kamerom. Telefon od 2eur, a mesečno na telefonski račun potroši 300-500eur. A ni auta ga ne zanimaju.
Al nije mu mrsko da na muziku i alkohol spiči i nekoliko ajfona za noć.
- Sinisa G.
Kragujevac
jos ima da vam ostane neiskoristenog prostora

jos ima da vam ostane neiskoristenog prostora