Biciklizam
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Biciklizam
Evo, da ne bude: Proputovao citav svet i u BGu mu ukrali bicikl...
Rusima ukradeni svi bicikli u Toskani Ppostoji sansa da su nasi ljudi ukrali, ali nije bar bilo u BGu
Rusima ukradeni svi bicikli u Toskani Ppostoji sansa da su nasi ljudi ukrali, ali nije bar bilo u BGu

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Danas po Ušću međunarodna trka biciklima za invalide. Ovi sa slike deluju normalno, ali video sam i nekoliko trotočkaša, duplih biciklova, a video sam i čoveka bez noge. Stvarno svaka mu čast, pomislim samo kolika koncentracija treba da se uvek nagne na pravu stranu kad staje, da ne pominjem koliko mora da je teže kad se samo jednom nogom vozi. A neki ljudi kukaju na sve, a ništa im ne fali.

Hehe, kako se ljudi razlikuju, meni je ovo bas lose izgleda.
Ja bih voleo nesto ovako.

Ja bih voleo nesto ovako.

Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Jbt ovaj ima noge kao za čas anatomije 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
I ja sam vise za drumsku varijantu. 
Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2

Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Svi ti bicikli koji se uslužno rade za automobilske proizvođače su visš šminka nego kvalitet, a i kada su kvalitet preskupi su. Plaća se brend bespotrebno, a u biciklizmu ima toliko dobrih brendova koji su vredni sami za sebe.
starac vujadin napisao:Svi ti bicikli koji se uslužno rade za automobilske proizvođače su visš šminka nego kvalitet, a i kada su kvalitet preskupi su. Plaća se brend bespotrebno, a u biciklizmu ima toliko dobrih brendova koji su vredni sami za sebe.
To je jedan od razloga, Mercedes bicikl

Za tih 1750€ ovde možeš da kupiš neuporedivo bolji bicikl i da ti ostane za more.
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Taj dodatak na bicikli stoji kao piletu sisa, ne vidim poentu da se digne toliko volan na gore. Ako je nekom bicikl mali pa hoce da podigne poziciju bolje onda da uzme veci ram sa drugacijim nagibom volana i lule.
Kada sam uzivo video jedan Mercedes i Porshe bicikl nijedanput nisam ni pozeleo da isti probam, jednostavno neso im je falilo u tom dizajnu.
starac vujadin napisao:Svi ti bicikli koji se uslužno rade za automobilske proizvođače su vise šminka nego kvalitet, a i kada su kvalitet preskupi su. Plaća se brend bespotrebno, a u biciklizmu ima toliko dobrih brendova koji su vredni sami za sebe.

Bicikl nije bicikl ako nije čeličana made in Italy.
Na njemu moze da bude razno.... Pinarello, Colnago, Bianchi ili sl. a na nalepnici mora da stoji golub : )
Na njemu moze da bude razno.... Pinarello, Colnago, Bianchi ili sl. a na nalepnici mora da stoji golub : )