Ja krenuo ponovo da vezbam posle 2 meseca raspadanja. Prvo me je mrzelo da idem pa sam poceo opet da zderem svasta i slatkisa brdo pa koka kola pa poceo da palim 2-3 puta dnevno + sve me boli zivo. Onda se razbolim pre 10 dana, tu sam popizdeo jer generalno nisam bolesljiv i vracam se na pravi put. Kupio Energizer i Glukozamin od Natrola, protein imam od ranije.
Nemoj da se neko naljuti ali mi je glupo kopovanje raznih dodataka u ishrani ako si rekreativac, cemu, pre mislim da je to moda nego potreba jer sve to moze da se regulise (unosi) kroz ishranu. Trcim ,vozim biciklu ,setam i nista od toga ne uzimam niti sam kad tako da stvarno mi je bezveze to po meni bacanje para, ko je aktivan sportista uredu ali rekreativac
Kao i sto imas patike od 50e za trcanje, a imas i za 200e.
I u jednim i drugim mozes da trcis, ali ces u skupljim to raditi efikasnije, brze, bolje, udobnije, stabilnije ili za sta vec bas te patike sluze.
Tako i sa dodacima ishrani.
Mozes bez njih, ali je lakse i efikasnije sa njima.
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Nije, ako je to nacin koji njega zadovoljava i rezim koji njemu nije stresan i naporan
Tebi bi mozda bilo bacanje para, da isto to radis, jer si takav kakav si
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.