Vežbanje, dijete, teretana...
Re: Vezbanje, dijete, teretana...
Ja bas svrljam poslednjih dana po nekim fitness & bb forumima i citam o ishrani. Koliko god da se to forsira toliko su moja iskustva drugacija. Mislim na drugove koji idu u teretanu. Doduse svi idu na masu, niko ne radi pravu def, al' opet jedu teski junk, niko nije ni cuo za zdravu ishranu, a kamoli 6 obroka dnevno i tacan broj proteina/uh/masti u namirnicama...
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Svako zna sta je najbolje za njega i cemu tezi, neka to i radi.
http://www.youtube.com/watch?v=RBxRxP8OccM
Sutra idem do nekog parkica da vidim koliko mogu da "izvucem" ovih zgibova kao sa 0:20
http://www.youtube.com/watch?v=RBxRxP8OccM
Sutra idem do nekog parkica da vidim koliko mogu da "izvucem" ovih zgibova kao sa 0:20
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
@Xepoj
Tezak si covek, zato ne zelim dalje, jednostavno se ne moze sa tobom
Nemoj da mi pakujes nesto sto nisam rekao, i nemoj da se zaleces na keca.
Dovoljno poznajem sve sto je vezano za vezbanje i teretanu, tamo da mi tvoje pametovanje nije potrebno.

Tezak si covek, zato ne zelim dalje, jednostavno se ne moze sa tobom

Nemoj da mi pakujes nesto sto nisam rekao, i nemoj da se zaleces na keca.
Dovoljno poznajem sve sto je vezano za vezbanje i teretanu, tamo da mi tvoje pametovanje nije potrebno.

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
Pazi, to sto nesto kazes ka meni ne cini tvoje tvrdnje ni malo tacnijim 
Za jednu stvar me razuveri,pa da ne budem tezak...
To koliko znas si pokazao
Neces da razmislis o onome sto ti neko drugi,verovatno mnogo iskusniji u tome kaze,nego si tvrdoglav i drzis se svoje price i ako nije tacna...
Kada je FitnessGuy meni nesto objasnio pre par strana,ja sam to prihvatio...
Nije bitno na forumu ispasti u pravu,barem meni,vec je bitno da se na kraju dodje do ispravnog zakljucka,a ako je neko tvrdoglav samo zato sto ne moze da prizna da se mozda ne razume bas najbolje u nesto,onda se ta tema vrti ovako bez razloga gde ti ja nesto ponavljam,a ti glavom od zid...
Ja u teretani sada radim na Kinetic spravi po 10 ponavljanja oko 10 serija po vezbi,radim jednu misicnu grupu dnevno sa oko 5 razlicitih vezbi i trcim na traci... Kondicija mi se mnogo popravila,a i razgibanost,te sam se i dosta zategao... Jedino sto je meni svo vreme ostao zategnut gornji deo tela koliko god se ugojio,ali sam osetio znatno poboljsanje na stomaku i dupetu...
Smrsao sam 10kg bez teretane,ali tek kada sam u teretanu krenuo,osetio sam prave promene...
Na sipci da radim,samo bih gruvao masu,a laktove do sada verovatno ne bih imao,posto sam pretezak za svoje trenutno stanje...
Ja ti kazem da ne znas dovoljno o teretani da bi mogao da donosis takve zakljucke...

Za jednu stvar me razuveri,pa da ne budem tezak...
To koliko znas si pokazao

Kada je FitnessGuy meni nesto objasnio pre par strana,ja sam to prihvatio...
Nije bitno na forumu ispasti u pravu,barem meni,vec je bitno da se na kraju dodje do ispravnog zakljucka,a ako je neko tvrdoglav samo zato sto ne moze da prizna da se mozda ne razume bas najbolje u nesto,onda se ta tema vrti ovako bez razloga gde ti ja nesto ponavljam,a ti glavom od zid...
Ja u teretani sada radim na Kinetic spravi po 10 ponavljanja oko 10 serija po vezbi,radim jednu misicnu grupu dnevno sa oko 5 razlicitih vezbi i trcim na traci... Kondicija mi se mnogo popravila,a i razgibanost,te sam se i dosta zategao... Jedino sto je meni svo vreme ostao zategnut gornji deo tela koliko god se ugojio,ali sam osetio znatno poboljsanje na stomaku i dupetu...
Smrsao sam 10kg bez teretane,ali tek kada sam u teretanu krenuo,osetio sam prave promene...
Na sipci da radim,samo bih gruvao masu,a laktove do sada verovatno ne bih imao,posto sam pretezak za svoje trenutno stanje...
Ja ti kazem da ne znas dovoljno o teretani da bi mogao da donosis takve zakljucke...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Od njega prihvatam svaku kritiku jer zasigurno zna mnogo bolje od bilo kog na forumu... od decka "ja pa ja" nikako. 

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
To je tvoj problem
Kritika je jedno,ali kada neko pokusa nesto da ti objasni,a ti o tome ni ne razmisljas je druga stvar 
Trebao bi da razmisljas o recima,a ne o coveku koji ti ih prica...
Nemoj da ucestvujes u raspravi samo da bi se raspravljao i nametao svoje misljenje... To je jednostavno glupo.
Istu stvar ce ti i on reci,s obzirom da vezba u teretani i koristi suplemente
Ogranicenost nije vrlina.
Pazi,ja se automobilima zanimam tek neke 3 godine,a sportom sam se bavio aktivnije od verovatno bilo koga na forumu preko 10 godina...
O nekim stvarima znam dosta,o teretani malo manje posto sam aktivno vezbao samo 2 godine i zanimalo me je samo ono sto je vezano za mene,a ne generalno o teretani,ali svejedno nisam u prici iz tudje perspektive...

Trebao bi da razmisljas o recima,a ne o coveku koji ti ih prica...
Nemoj da ucestvujes u raspravi samo da bi se raspravljao i nametao svoje misljenje... To je jednostavno glupo.
Istu stvar ce ti i on reci,s obzirom da vezba u teretani i koristi suplemente

Ogranicenost nije vrlina.
Pazi,ja se automobilima zanimam tek neke 3 godine,a sportom sam se bavio aktivnije od verovatno bilo koga na forumu preko 10 godina...
O nekim stvarima znam dosta,o teretani malo manje posto sam aktivno vezbao samo 2 godine i zanimalo me je samo ono sto je vezano za mene,a ne generalno o teretani,ali svejedno nisam u prici iz tudje perspektive...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
samo cu reci...Kruzni i intervalni treninzi daju rezultate.Kada budem imao vise vremena napisacu semu kako sam pripremao jednu grupu ljudi.
Zagrevanje - Zatvorski krug ( 10 vezbi sa vecim brojem ponavljanja ,rade se jedna za drugom bez pauze ) - 3 kruga
Teretana - gornji i donji deo tela ( pon - sreda - petak,utorak-cetvrta- subota ) sa superserijama
Trcanjae - intervalno sa laganim tempom u trajanju od 1 do 3 min i sprintevima po 1 min - pon-sreda- petak
trcanje intervalno - 20 do 45 miin.
to je sema.Vremenom cu napisati ceo program
Zagrevanje - Zatvorski krug ( 10 vezbi sa vecim brojem ponavljanja ,rade se jedna za drugom bez pauze ) - 3 kruga
Teretana - gornji i donji deo tela ( pon - sreda - petak,utorak-cetvrta- subota ) sa superserijama
Trcanjae - intervalno sa laganim tempom u trajanju od 1 do 3 min i sprintevima po 1 min - pon-sreda- petak
trcanje intervalno - 20 do 45 miin.
to je sema.Vremenom cu napisati ceo program

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
Dok sam koristio teretanu, pre 15ak godina
, radio sam jedno vreme vezbe, odnosno na benchu, 50kg - 20ak ponavljanja, pa odmah posle 30kg dokle god mozes. Onda sledeca tura, 30kg 20, pa 50kg dokle mozes. I nemam blage veze cemu je to sluzilo, ali sam se dobro osecao 
Mogao sam da izguram 130kg, nekoliko puta, ne znam koliko sam mogao maksimalno da dignem.
Sa nogama sam na presi mogao da dignem sve tegove u teretani sto su bili plus jedan debeli lik od 100ak kg
Nemam pojma ni to cemu je sluzilo.
Ali tih godina sam se osecao kao lav. Mogao sam da trcim ( i trcao sam) ~20 km dnevno, trcao sam po pesku i kroz vodu (posle ovoga kada pocnes trcati po betonu, imas utisak da si na mesecu
) Zgibovi su mi bili dosadili, pa sam radio one zgibove da se skroz gore izvlacim, vidim na yt da ih sad zovu ruski zgibovi. Propadanja sam radio tako sto sam se ljuljao napred - nazad drzeci se na razboju. Tih godina sam imao utisak da mogu da preskocim kucu
I sta mi to sve vredi, kad sad imam stomacinu, i ne mogu da pretrcim ni 300m
Da sam tu svu energiju rasporedio na ovih 15ak godina, sad bih bio u kakvoj takvoj formi.
Edit: ovo me sad podsetilo na onu pricu o starom i mladom biku

Mogao sam da izguram 130kg, nekoliko puta, ne znam koliko sam mogao maksimalno da dignem.
Sa nogama sam na presi mogao da dignem sve tegove u teretani sto su bili plus jedan debeli lik od 100ak kg

Ali tih godina sam se osecao kao lav. Mogao sam da trcim ( i trcao sam) ~20 km dnevno, trcao sam po pesku i kroz vodu (posle ovoga kada pocnes trcati po betonu, imas utisak da si na mesecu

I sta mi to sve vredi, kad sad imam stomacinu, i ne mogu da pretrcim ni 300m

Da sam tu svu energiju rasporedio na ovih 15ak godina, sad bih bio u kakvoj takvoj formi.
Edit: ovo me sad podsetilo na onu pricu o starom i mladom biku

Ja sam danas odradio prvi trening za noge, uglavnom jedva idem
A tek kad sam trebao da se popnem na 4 sprat stepenicama 

- FitnessGuy
- Pridružio se: 15 Jan 2012, 13:56
Uh, pročitah sve šta se izdešavalo ovde.
Reći ću samo ovo, a pametni će razumeti:
Pre neki dan sam lupio i hečbek auto(Cruze) nazvao karavanom. Propao sam u zemlju kada sam video šta sam pogrešio i apsolutno ništa nisam mogao napisati i opravdati sebe. Samo sam otvorio novi tab i počeo detaljnije da proučavam razlike između hečbeka i karavana, kako se ne bih opet brukao.
Eto, vama, iskusnim auto znalcima to je smešno, a ja ispao klovn na običnoj gluposti.
Zato se ni malo ne upuštam u diskusije sa vama o automobilima, već gledam da puno čitam i učim od vas, a pišem mahom samo u off temama.
Zaista mi se forum dopada i dosta toga učim. Ne zamerite mi ako ponekad i pitam neku totalno glupu stvar, ali šta ću kad sam još uvek nov u auto svetu a hoću da učim.
Nadam se da ste me shvatili.

Pre neki dan sam lupio i hečbek auto(Cruze) nazvao karavanom. Propao sam u zemlju kada sam video šta sam pogrešio i apsolutno ništa nisam mogao napisati i opravdati sebe. Samo sam otvorio novi tab i počeo detaljnije da proučavam razlike između hečbeka i karavana, kako se ne bih opet brukao.

You think "roid rage" is bad? Try taking away a habitual coffee drinker's morning java, then see what happens!
Па мислим ствааарно ФитнесГај како си мого за Шевролета тако да кажеш ?!?!?
Па ти стварно не умеш да препознаш француска кола
!!!
Апропо вежбања, свечано обећавам себи да ћу почети да вежбам на Кетлеру. Ево обрисо сам прашину са клупе и склонио новине са ње!
Накупио сам неких 40 кг утега, нисам ни знао да их имам толико. Велика шипка, две мале за руке...доста за почетак.

А размишљам да окачим у дворишту и шипку....ма где ћу, има комшије да прште од смеха...иако...пет комада урадим без проблема.
Иначе...знам: крав мага, џудо, аикидо, џјуџитсу, карате, таи бокс и још 25 опасних речи !

Па ти стварно не умеш да препознаш француска кола

Апропо вежбања, свечано обећавам себи да ћу почети да вежбам на Кетлеру. Ево обрисо сам прашину са клупе и склонио новине са ње!
Накупио сам неких 40 кг утега, нисам ни знао да их имам толико. Велика шипка, две мале за руке...доста за почетак.

А размишљам да окачим у дворишту и шипку....ма где ћу, има комшије да прште од смеха...иако...пет комада урадим без проблема.
Иначе...знам: крав мага, џудо, аикидо, џјуџитсу, карате, таи бокс и још 25 опасних речи !

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Med koliko kosta jedna ovaka sprava... Ne znam isplati li se kupovati onaj Gladijator... 

http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
bare, a i ostali da se ne zavaravate, masine slicne ovoj a kvalitetne ne mozete ovde da kupite po delta sportu/sport impulsu i slicnim radnjama, vec se takve masine prave po vojvodini uglavnom, imaju ljudi koji koriste kvalitetne profile i nista ne klima,skripi,ugiba....
Ako ste blizu takvih firmu,ili ne znate, naci cu linkove pa cu vam pustiti ako treba.
I to kosta, samo da znate, npr ako hocete klupu za bench/kosi bench+ batterfly masina/lat masina+sipke+bucice+odgovarajuca kolicina tegova kosta otprilike 1000+e, pa cak do 1300e ako bas hocete da nesto jos dodate, ja bih tu dodao jos onaj sklop masinu vratilo, pa za propadanje, i sa naslonima za dizanje nogu=trbusnjake.
Ako ste blizu takvih firmu,ili ne znate, naci cu linkove pa cu vam pustiti ako treba.
I to kosta, samo da znate, npr ako hocete klupu za bench/kosi bench+ batterfly masina/lat masina+sipke+bucice+odgovarajuca kolicina tegova kosta otprilike 1000+e, pa cak do 1300e ako bas hocete da nesto jos dodate, ja bih tu dodao jos onaj sklop masinu vratilo, pa za propadanje, i sa naslonima za dizanje nogu=trbusnjake.
Ова нит се клима, нит шкрипи, нит се угиба...можда си побркао са оним кинеским од лима шта праве.
Купљена је пре 5 година од неке екстра лове (пре кризе, хехе). Тачно се сећам да је била 500 евра.
Вежбо једно време па баталио (како то већ иде....). Ево, ибунарио још 20 кг тегова, сад их је 60.
Погледај мало по огласима и на форумима, има тих справа сигурно да се нађе да је квалитетно а половно.
Не може то баш тако да се распадне....видим на Спенсу у НС има и за 20к машина а и за 100к.
Па ни ми овде на форуму не возимо баш сви бесна кола, зар не?!?!?
Себе, ја би најрадије да приуштим себи једну теретану да џакузијем приде, финском сауном и шведском тренерком
!
Ал кад нема, добро је и ово. А кад није било тога, биле су две лименке од мармеладе напуњене бетоном и шипка.
А још пре тога били су они федери, како се оно зваху, експандери..... оћу да кажем, преживећемо и без тих андрмољака...
Купљена је пре 5 година од неке екстра лове (пре кризе, хехе). Тачно се сећам да је била 500 евра.
Вежбо једно време па баталио (како то већ иде....). Ево, ибунарио још 20 кг тегова, сад их је 60.
Погледај мало по огласима и на форумима, има тих справа сигурно да се нађе да је квалитетно а половно.
Не може то баш тако да се распадне....видим на Спенсу у НС има и за 20к машина а и за 100к.
Па ни ми овде на форуму не возимо баш сви бесна кола, зар не?!?!?
Себе, ја би најрадије да приуштим себи једну теретану да џакузијем приде, финском сауном и шведском тренерком

Ал кад нема, добро је и ово. А кад није било тога, биле су две лименке од мармеладе напуњене бетоном и шипка.
А још пре тога били су они федери, како се оно зваху, експандери..... оћу да кажем, преживећемо и без тих андрмољака...