Zatamnjena stakla

ICE, GPS, handsfree, chip, parking senzori, auto-grafika, zatamnjena stakla, tuning/styling i ostalo
Odgovori
Korisnikov avatar
mića
Reactions:
Pridružio se: 10 Apr 2013, 09:43
Garaža: Corolla

Re: Fiat Bravo 1.9jtd GT Suite

Post od mića »

ako ubodes negde ti vici, i ja planiram to da odradim ;)
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Ubo vec 2 puta, a imas celu temu o tome :)
Ti u Balck Glassu deru
viewtopic.php?f=32&t=542
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

Meni je ova sto radi Llumar rekao 80e zadnji box stakala, a ako hocu i prednja dva (vozacevo i suvozacevo), onda 120e.

Napred mozda stavim 10-15% (+ fabricko toniranje, izaci ce oko propisanih 30%), pozadi oko 50-60%.

Izdaje li se neka potvrda (za atest znam da se ne izdaje), gde pise da nije premaseno dozvoljeno zatamnjivanje, kako gospoda plavci ne bi pravili problem?
Korisnikov avatar
somi-car
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
Garaža: Skoda Superb, Opel Combo

Post od somi-car »

Svaka ozbiljnija firma ti izdaje atest ali je pravo pitanje koliko je validan i koliko to plavci uzimaju u obzir.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

Mnog ti trazi. Meni je za lumar i zadnja stakla uzeo 50e a za ceo auto 80
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Re: Zatamnjena stakla

Post od samo polako »

Evo recimo pročitaju odgovore i krenu u neku akciju da nam pokažu da nismo u pravu. ;)
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
robbief
Reactions:
Pridružio se: 10 Mar 2012, 00:03

Post od robbief »

Day Walker napisao: Ti u Balck Glassu deru

Kako to mislis deru? Lancia Lybra karavan 100e zadnji deo, a Passat 80e, to bas i nije dranje. Osim toga, siguran sam da je vlasnik Black glassa jedan od najkorektnijih likova koji se bavi time, a to potkrepljujem time da mi je besplatno uradio zadnje staklo ponovo zbog toga sto sam se zalio na neku mrvicu. Na kraju covek daje jos 10% popusta ako si clan raznih klubova ili foruma.

edit. sad vidim da je covek ustvari rekao Dark glass, tako da mozda i ne pricamo svi o istoj firmi. :)
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

Moguce da smo zbun napravili, ali svakako mu trazi mnogo za njegov auto. Osim ako nije karavan :zbunjen:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Milos_kg napisao:Meni je ova sto radi Llumar rekao 80e zadnji box stakala, a ako hocu i prednja dva (vozacevo i suvozacevo), onda 120e.

Napred mozda stavim 10-15% (+ fabricko toniranje, izaci ce oko propisanih 30%), pozadi oko 50-60%.

Izdaje li se neka potvrda (za atest znam da se ne izdaje), gde pise da nije premaseno dozvoljeno zatamnjivanje, kako gospoda plavci ne bi pravili problem?

znaci i oni deru. izgleda da misle slaba konkurencija pa hajde da deremo. steta sto je beograd dalje, inace bi mogli da idemo na grupno zatamnjivanje tamo. :nonono:
Slika
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

90e BMW E60 sve osim soferke, za manje automobile 70-80e. Vrhunski kvalitet rada, a obzirom da znam vise njih koji su radili kod njega prethodnih godina, ne vidim razlog za dati 120e za auto manji od petice.
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

Za ceo auto 70-80e je stvarno povoljno, ne bih razmisljao uopste...
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

robbief napisao:
Day Walker napisao: Ti u Balck Glassu deru

Kako to mislis deru? Lancia Lybra karavan 100e zadnji deo, a Passat 80e, to bas i nije dranje. Osim toga, siguran sam da je vlasnik Black glassa jedan od najkorektnijih likova koji se bavi time, a to potkrepljujem time da mi je besplatno uradio zadnje staklo ponovo zbog toga sto sam se zalio na neku mrvicu. Na kraju covek daje jos 10% popusta ako si clan raznih klubova ili foruma.

edit. sad vidim da je covek ustvari rekao Dark glass, tako da mozda i ne pricamo svi o istoj firmi. :)
Meni su u Black Glassu trazili 120e za C klasu,uradio sam gde i DayWalker za 80e,rad savrsen,bolje nego drugaru u Black Glass-u za A3 gde su folije posvetlele posle 2 godine...
Mozda kada vide bolji auto,imaju i jace cene,sto je tek ciganija,kao sto su mi oni u SkyCar-u trazili 150e 2009-e...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Lumar ima 3 klase folija.
Ovi što tvrde da rade samo Lumar neka dokazu klasu koju ugradjuju.
Jova iz Batajnice radi folije koje su u klasi sa I klasom Lumara.

Sent from my Sirona C1 treatment center
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
robbief
Reactions:
Pridružio se: 10 Mar 2012, 00:03

Post od robbief »

Xepoj87 napisao: bolje nego drugaru u Black Glass-u za A3 gde su folije posvetlele posle 2 godine...
Mozda kada vide bolji auto,imaju i jace cene,sto je tek ciganija,kao sto su mi oni u SkyCar-u trazili 150e 2009-e...
Nemam razloga da branim, ali moje nisu posvetlele ni posle 4 godine, a stavio sam kod njih folije na 3 svoja auta, sto bivsa sto sadasnja.

Sto se tice ovog da naplacuju vise za bolja kola, sad mi je tek jasno sto su me onako sazaljivo gledali kad sam se pojavio sa Passatom i na kraju mi ostavili hiljadu dinara na sedistu uz poruku: "uzmite, znamo kako Vam je".

Inace, sad mi prica prijatelj koji se preselio u Dubai, tamo postoji cak 5 klasa folija...
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Tebi je mozda to smesno,ali kada sam pitao za 124-ku u SkyCar-u telefonom,bilo je 100e,kada sam dosao C klasom koja je tada bila model star samo godinu dana da ugradim alarm i OBD zastitu,150e su bile kod njih folije za moj auto,koji je "za broj" manji od 124-ke...
Pitao sam ih koje sve folije imaju,rekli su mi samo jedne,Lumar...
To nije retka politika kod nas,da kada misle da imas para,klepaju po usima,za svasta,ne samo za kola...
Drugaru su stavili na A3 folije u Black Glass-u,120e,za moju C klasu isto toliko meni trazili...
Takodje Lumar kazu da stavljaju...
Kao sto sam rekao,ne znam da li imaju tu cigansku politiku...
Drugaru su jedno 5-10% posvetlele posle ove 3 godine(ispravka,ja sam stavio pre 2,on 3),sto smo obojica primetili...
Ne znam koliko ti stavljas, na 50% i ispod,tesko da bi se i videlo,ali nas dvojica smo stavili 85% na sva stakla i primeti se da mu je posvetlelo...
Posto si ti samo pozadi stavio,ne znam ni kako bi primetio razliku...
Ne znam ko su ljudi,cak ni gde se nalaze,tako da nemam nikakvog razloga da lazem i da ih klevetam,samo prenosim utiske njihovog rada...
A 50% su skuplji od par ljudi koji rade za 80e ceo automobil...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Odgovori