DukeNS napisao:Koja je trzsisna vrednost ove prve sto si postavio?
p.s. Kaci slobodno sto vise. Ja volim da gledam ovakve stvari...
Za prvu vilu je tesko odrediti trzisnu vrednost posto se jednostavno ni ne nudi na trzistu pa se ne moze ni odmeriti cena.
Desavaju se razne stvari, da ljudi naprave vilu i stave cenu npr. 2 miliona i lokalni preprodavac kupi i proda bukvalno za mesec dana za 50% vecu cenu, ili da vila stoji duze vreme i proda se tek po znatno nizoj ceni od prvobitno trazene... tako da je jako tesko davati procene posto nema pravila.
Mada znam da je ulozeno preko 6 miliona i da se rentira za 60.000e mesecno u 3 udarna letnja meseca a 2 meseca u pred post sezoni ide niza cena.
Evo nekoliko slika na brzinu, kacicu posle detaljnije kao ove dve
passenger napisao:Ovo si sam pravio, pa prodavao/iznajmio?
Perfektno izgleda. Više mi se svidja prva vila.
Kao iz magazina.
U kom gradu su?
Ne, prva vila je od drugara i nalazi se u BD a drugu je zidao rus i nalazi se u Krasicima.
Ja sam posrednik u prodaji i renti, to mi je jedna od delatnosti kojom se bavim...
Ove sto sam okacio u ovom postu se nalaze u Rezevicima i Kuljacama, inace naselje sa najvise luksuznih vila. Obicno se ljudi jako iznenade kada ih povedem tamo, ne ocekuju da nesto slicno i postoji, ima bas mnogo ovakvih luksuznih vila... A dosta ljudi praktikuje odmor da iznajmi ovakve vile koje su bas trazene.