Vežbanje, dijete, teretana...
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Za napredak je dovoljno 1.5-2g, po rezultatima koje sam video kod drugih, a i kod sebe. Neko prolazi i sa manje, ne znam odakle ti da mora preko 2g za napredak. Preko tri stvarno mislim da nema potrebe, ali bas da se ozbiljno kidas.
Sve zavisi koliko ozbiljno vezbas, ja sam rekao za sportiste, a neko.ko.ide 3 puta nedeljno i teretanu, to svakako nije.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Moze uz malu pomoc "prave hemije"Milos napisao:Xepoj87 napisao:Iznenadio bi se koliko se zapravo unosi proteina kod vezbaca.
Oni koji hoce da rastu unose i po 3g po kg telesne mase, a neki i preteruju do 5g.
Sent from my Sony
Ali ne moze organizam toliko da iskoristi ako je 5g po misicnoj masi ?

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Друже 8 мерица тело не може да искористи како треба. Просипаш новац.
Три мерице днево максимално. Пуна капа.
Три мерице днево максимално. Пуна капа.
Druze, ne znam kome pricas, niko nije spomenuo 8 merica:)
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Pa ti si spomenuo da bi trebalo nekom ko hoce da ''raste''.
400g dnevno nije nikakvo zdranje. I protein nema veze sa salom, ta kolicina meni za ceo dan ima 700-900kcal. Neko to pojede u jednom obroku.
Sad videh ovo, odakle ti da mi je ona kolicina iznad zdranje. Zar ti i Ivan niste pisali da pojedete 2kg mesa za rucak?Xepoj87 napisao:Scuderia, ti pricas o zdranju.
Verovatno imas ubrzan metabolizam, pa ti to ne ide u salo, ali ce retko kome to odgovarati.

Poslednja izmena od Scuderia u 06 Feb 2015, 11:10, izmenjeno 1 put ukupno.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Jbt pre neki dan jedete krofne i big mek obroke u pola noći a sad je bitno koliko se kcal uštedi razlike izmedju izolata i koncentrata. Kako da bude čovek ozbiljan. I onda mi neko priča o treningu.
Huawei P6 TT
Huawei P6 TT
Ne razumem kakve veze ima sto sad cepa mek (mada Xepoj ni ne voli mek,odemo u mek na supersejk) , nije sad u treningu , ali ima licno iskustvo vezano za nutriciju.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Pa argumentum ad hominem; jeste da je logical falacy, ali je zabavno 

Ja ne verujem da vi proste cinjenice ne mozete da povezete.Scuderia napisao:Pa ti si spomenuo da bi trebalo nekom ko hoce da ''raste''.Sad videh ovo, odakle ti da mi je ona kolicina iznad zdranje. Zar ti i Ivan niste pisali da pojedete 2kg mesa za rucak?Xepoj87 napisao:Scuderia, ti pricas o zdranju.
Verovatno imas ubrzan metabolizam, pa ti to ne ide u salo, ali ce retko kome to odgovarati.400g dnevno nije nikakvo zdranje. I protein nema veze sa salom, ta kolicina meni za ceo dan ima 700-900kcal. Neko to pojede u jednom obroku.
Kako to ja bacam pare tako sto ce neko da pije 8 merica dnevno i gde sam ja rekao da cu ja da pijem 8 merica dnevno? Ja dam rekao 4, a realno cu da pijem dve za pocetak, kao zamenu za dorucak ili posle vezbanja, to cu jos da odlucim kada budem pravio plan ishrane.
Urose, uhvatio si se samo onoga sto tebi odgovara kod te razlike medju proteinima i ako sam ja nabrojao dosta vise. Ako ces da karikiras celu diskusiju, onda mozemo i da karikiramo svasta sto vi radite i da ismevamo.
Sent from my Sony
Izgleda da slabo povezujemo.Xepoj87 napisao:nisam pukao, 4 merice dnevno, to je 160 kcal manje, a da zelim da rastem, trebao bih 8 merica dnevno
Ja zaista mislim da ti mene zajebavas.
Pored toga, ko pojede 2kg mesa za rucak?
150g proteina je blize 800g mesa dnevno.
Uz 800g mesa, ti uneses i.jedno 100g masti, osim ako svaki dan jedes 800g belog mesa ili najkvalitetnije i najmladje teletine ili zdrebece meso.
Pri tom, cisto sumnjam da vecina kupuje toliko kvalitetno meso, da zaista sadrzi odgovarajuce kolicine proteina i masti, pa to.vise dodje.do 1kg mesa dnevno.
Ja najvise volim da jedem meso, pa u proseku ne jedem vise od 300g mesa dnevno, sa mojih 130kg.
Sent from my Sony
Pored toga, ko pojede 2kg mesa za rucak?
150g proteina je blize 800g mesa dnevno.
Uz 800g mesa, ti uneses i.jedno 100g masti, osim ako svaki dan jedes 800g belog mesa ili najkvalitetnije i najmladje teletine ili zdrebece meso.
Pri tom, cisto sumnjam da vecina kupuje toliko kvalitetno meso, da zaista sadrzi odgovarajuce kolicine proteina i masti, pa to.vise dodje.do 1kg mesa dnevno.
Ja najvise volim da jedem meso, pa u proseku ne jedem vise od 300g mesa dnevno, sa mojih 130kg.
Sent from my Sony
Poslednja izmena od Xepoj87 u 06 Feb 2015, 12:29, izmenjeno 1 put ukupno.
Ja zaista mislim da si ti skontao sta si napisao, al' ne bi priznao pa da ti je pistolj na celu