Android Auto/Car Play
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
Re: Android Auto/Car Play
Uvek navigacija po GPS prikazuje 8-10km manju brzinu od brzinometra. Ne znam zbog cega, ali to je redovna pojava odavno.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
To je do tvog brzinomera, podešen je da manje pokazuje ili su na autu menjane dimenzije guma.
Drugim rečima, GPS pokazuje koliko stvarno ideš, brzinomer pokazuje više.
Drugim rečima, GPS pokazuje koliko stvarno ideš, brzinomer pokazuje više.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Na Skodi je lagao 2 a na Hondi laze 7 na benzincu a 4 na dizelu npr. ista generacija, sve korektna dimenzija guma.
Pravi alfa muskarac.Sloba napisao: 20 Avg 2024, 14:06Nadam se da ne priznajes ni Cabrio. Samo čvrsti krov za čvrste momke.dragvorl napisao:Ja jedino Juga priznajem, sve ostalo je za metroseksualce.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Pisao sam kako meni na mercedesu E klase jedno pokazuje brzinometar a drugo board kompjuter
Npr ides 100km/h konstantno po brzinometru i resetujes board kompjuter - posle 3km ce ti prikazati prosecnu brzinu od 93km/h 

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Naravno, da ne bi na brojacu kilometra pokazivao vise, niko ne bi voleo da mu umesto 93kkm pise 100kkm na satu. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- noodles
- Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
- Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi
Još neko je pitao, a nisam video odgovor ili sam prevideo - sa ovog sajta može da se poruči ali nema Srbije u ponudi.gosn'prirodni napisao: 19 Avg 2024, 08:44 Apropo bežičnog adaptera, moja iskrena preporuka za AA Wireless. Kači se bez problema i uvek, kad upalim auto i krenem pokrene se i on brzo. Prednost je i što ima redovnl update softwera.
Jako je zgodno kad je AA stalno uključen, slušam muziku sa Youtube Music, automatski se startuje kao i izabrana navigacija...
Ja ga inače koristim maltene uve, kabl sam koristio samo na dižim putovanjima zbog punjenja, npr do Grčke.
https://www.aawireless.io/
Gde kupiti ovaj AAWireless?
Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
Što mora baš taj? Ja sam naručio sa AliE ali nikad ga nisam povezao, proradio posle update-a bežični AA i bez njega u autu.
Mnogi ne rade kako valja, a taj eto preporučiše njih par.
- gosn'prirodni
- Pridružio se: 23 Sep 2013, 22:17
Ja sam ga naručio iz DE, preko nekih likova koji u regularnim intervalima donose robu iz DE, a naručuješ na njihov magacin...noodles napisao: Još neko je pitao, a nisam video odgovor ili sam prevideo - sa ovog sajta može da se poruči ali nema Srbije u ponudi.
Gde kupiti ovaj AAWireless?
Sent from my V2208 using Tapatalk
- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI
Ima godinu dana kako nisam koristio carPlay. I reko ajd da povezem Iphone umesto android telefona koji je non stop u kolima na AndroidAuto kad ono nece nikako da se poveze... AA poveze odma bez problema ali carPlay nece. Probao i druge kablove i druge telefone ista prica.
Imam cak i onaj wifi adapter nece ni preko njega carplay ( AA hoce).
Dal se posle nekoh IOS update poremetilo nesto ili ima neko podešavanje?
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Meni je isto tako zezao skoro, probao 5 kablova, čačkao podešavanja - neće pa neće. I onda u auto uđe ćerka, poveže svoju/moju staru trinaesticu - CarPlay iskoči momentalno… probam ja malo posle toga - sad odjednom radi sve kako treba i kod mene. Dakle, kao da zabaguje iz nekog razloga i neće pa neće. I onda proradi eto tek tako.
Re: Android Auto
Napokon proradilo. Probali zenin telefon sad u povratku sa mora i čačkali i neće. I ja tako cackajuci podešavanja u autu naidjem negde na spisak telefona koji su do sad konektovani preko AA na auto i vidim jedino kod mog privatnog telefona stoji off, a kod ostalih on. I prebacim na on i privatni, konektujem i sad radi.Momčilo napisao:Meni Android Auto neće da se konektuje na privatni telefon (Huawei Nova 5T). Hteo je prošle godine, onda ga dugo nisam koristio i pre par meseci kad sam hteo, neće da ga konektuje. Ne znam zašto..
Službeni (Samsung A52s) se konektuje u momentu bez problema. Moguće da je vreme za zamenu privatnog.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI
Problem je bio u USB portu. Al cudno da je android radio preko istog porta a Iphone nestefankmn napisao:Ima godinu dana kako nisam koristio carPlay. I reko ajd da povezem Iphone umesto android telefona koji je non stop u kolima na AndroidAuto kad ono nece nikako da se poveze... AA poveze odma bez problema ali carPlay nece. Probao i druge kablove i druge telefone ista prica.

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Narucio sam sa Temu neki uredjaj. Iskocio mi greb greb i uzeo 95% popusta, pa sam uzeo neki ‘navi’ da probam kako radi. Uredjaj me kostao 600 kinti. Isprobao, radi sve kako treba. Desilo se jednom da nije hteo iz prve da se poveze pa sam ga obrisao iz zapamcenih i ponovo se povezao bez problema. Kameru za rikverc nisam povezivao.

- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Kakve cene, auuu