Biciklizam
Re: Biciklizam
Zaboravih da kažem, felne su gratis uz gume. 

A sta bi falilo dva seta? Da se gume druze....paja napisao:To su moje nove gume, ali se neko primio kad sam mu rekao, pa očekujem da mi kaže da naručim dva seta.
Eto, rek'o sam ti

Oćeš i gume, 700x28, 235g/kom? Naručujem! 

Elem.....
Pre izvesnog vremena Paja je dao zamerku da su moje grafike "retrogradne" i predlozio da na zid stavim tzv. tehniku "ulje na karbonu" koja je vrlo inn u umetnickim krugovima na zapadu.
Deo njegove objektivne kritike sam mogao da prihvatim, a sa delom se nisam saglasio, pa je na zid stavljena "grafika na aluminijumu" inovativnih umetnika iz Waldershofa, Bavarska.
Nabavka umetnickog dela je tekla tako sto je Paja platio, Uros pruzio logistiku a Pajina majka namirila obaveze prema drzavi, te im se ja ovom prigodom zahvaljujem.
Cezar je samo uzeo sto je Cezarovo
Vrlo dobra, odlicna kupovina.
Pre izvesnog vremena Paja je dao zamerku da su moje grafike "retrogradne" i predlozio da na zid stavim tzv. tehniku "ulje na karbonu" koja je vrlo inn u umetnickim krugovima na zapadu.
Deo njegove objektivne kritike sam mogao da prihvatim, a sa delom se nisam saglasio, pa je na zid stavljena "grafika na aluminijumu" inovativnih umetnika iz Waldershofa, Bavarska.
Nabavka umetnickog dela je tekla tako sto je Paja platio, Uros pruzio logistiku a Pajina majka namirila obaveze prema drzavi, te im se ja ovom prigodom zahvaljujem.
Cezar je samo uzeo sto je Cezarovo

Vrlo dobra, odlicna kupovina.

Ma lep je ko slika. Ja bih ga uramio i turio pod staklo da ne pada prašina po njemu.

Naručene gume, ali nema više sa gratis felnama. Dobićeš samo gume.

PRETERES NA PALILULI: U stanu pronađena 53 ukradena bicikla!
http://www.kurir-info.rs/preteres-na-pa ... ak-1071989
http://www.kurir-info.rs/preteres-na-pa ... ak-1071989
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Reloh, ovo postaje ozbiljno kolekcionarstvo.zuzazu napisao:Elem.....

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Aha
Uskoro će imati po jedan ram za svaki zid.
Nego, Zuzazu kupio sam vođice sajli ispod BB. 4 grama žive vage. Da šmirglam?
Btw pojavio se jedan komad na berzi, polovan i plav za 5€, a nov i crn je u Planetu 68 dinara.
Uskoro će imati po jedan ram za svaki zid.

Nego, Zuzazu kupio sam vođice sajli ispod BB. 4 grama žive vage. Da šmirglam?

Btw pojavio se jedan komad na berzi, polovan i plav za 5€, a nov i crn je u Planetu 68 dinara.
Ma to je za njega. Ram je klot. Nema čak ni one vođice, a on je tanak s vremenom pa sam usput uzeo dok sam se šetao s Kićom. Moramo da napabirčimo sve delove dok ne dođe sledeći put inače leti glava.
Znaš da kod mene sajle idu gore. Meni bi tih 4 grama bila samo nepotreban teret.

Znaš da kod mene sajle idu gore. Meni bi tih 4 grama bila samo nepotreban teret.

- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Bice Zuzazu na slatkim mukama kada bude sklapao bajk, to ti je kao kada upoznaje novu devojku. Sta god da stavi na bajk tri X odmerava da li odgovara 

Video sam oglas za vodjice
Trebalo bi razmisliti o supljem lancu sa hollow pin's
Tu bi moglo dosta da se skine.
Pajo, ne znam da li smo pre svega trebali da odemo u Birotehnu i kupimo neku od sertifikovanih vaga? Samo ne znam da li analiticku ili preciznu?

Trebalo bi razmisliti o supljem lancu sa hollow pin's

Pajo, ne znam da li smo pre svega trebali da odemo u Birotehnu i kupimo neku od sertifikovanih vaga? Samo ne znam da li analiticku ili preciznu?

Lanac ostaje za dogodine.