Auto do 20000e, godiste 2006 ili mladje
Re: Auto do 20000e, godiste 2006 ili mladje
E pa,ako si u mogucnosti,to ti je najbolja opcija...
Ali nisam siguran da ce biti za 20k tako brzo F10 30d,pada do 25k i onda usporava dosta pad cene,tako je bilo sa proslom generacijom...
A e320 cdi i 535d najbolje da probas koji ti bolje lezi,535d je sigurno brzi,e320cdi udobniji,ali morao bi ti sesti i probati da bi video koji ti enterijer i sve ostalo bolje lezi.
Gledaj samo da oba budu restilizovani modeli,jer su neuporedivo lepsi,a i kvalitetniji od nerestilizovanih modela.
Ali nisam siguran da ce biti za 20k tako brzo F10 30d,pada do 25k i onda usporava dosta pad cene,tako je bilo sa proslom generacijom...
A e320 cdi i 535d najbolje da probas koji ti bolje lezi,535d je sigurno brzi,e320cdi udobniji,ali morao bi ti sesti i probati da bi video koji ti enterijer i sve ostalo bolje lezi.
Gledaj samo da oba budu restilizovani modeli,jer su neuporedivo lepsi,a i kvalitetniji od nerestilizovanih modela.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Iskreno meni je 5ica neuporedivo lepsi auto,sa m paketom opreme je tek prava zvercina.Dok je e dosta jeftiniji,a ne znam da li je losiji,slabije sigurno ide naravno,ali iskreno ne treba meni auto za trku( da se razumemo,volim ja da ga stisnem,ali da cu da dam 5-6 hiljada samo zbog toga,i necu + ako ce bmw-u da ljusne cene,tek ga onda ne bih uzeo)
Znaci,pomozite mi,u konacnoj odluci,auto ne planiram da zadrzavam vise od 2 godine,pritom zelim da je pouzdan,da se ne kvari,udoban,i da mu ne padne cena mnogo(naravno da ce mu pasti to shvatam)...
P.S. e 320 cdi 4matic,da li postoji ?
Znaci,pomozite mi,u konacnoj odluci,auto ne planiram da zadrzavam vise od 2 godine,pritom zelim da je pouzdan,da se ne kvari,udoban,i da mu ne padne cena mnogo(naravno da ce mu pasti to shvatam)...
P.S. e 320 cdi 4matic,da li postoji ?
Naravno.
U restilizovano E280 pa na dalje imaju 4 Matic
Ja bih u tom slucaju isao na E 320, pre svega zbog enterijera...
U restilizovano E280 pa na dalje imaju 4 Matic
Ja bih u tom slucaju isao na E 320, pre svega zbog enterijera...
Ako pricamo o 530d F10, to mu je pocetna cenaXepoj87 napisao:Steta sto F10 i dalje nema za manje od 30.000 da lici na nesto...

Dobro opremljeni i dobro ocuvani primerci idu lagano preko 36ke...
Da , e klasa mi deluje da ima mnogo lepsi enterijer od bmw,naravno ako ne uzmemo m paket opreme,za cije zadovoljstvo moras da racunasna dodatnih 4-5 hiljada... Iskreno,stvarno ne znam,neki dobar kupe da mi preporucite,cisto mozda me zaintrigira i izbacim iz glave i jednog i drugog. Kola me zanimaju samo 3.0 dizel znaci ni manje ni vise me NE INTERESUJE .

Nesto vise kao http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... age=150000
Ali,sam svestan da je takav jako tesko naci za nekih 20 hiljada,pa sto se tice kupe ond jedino A5.
Od kupea su svi manji,a najbolja opcija ti je A5...
Za te pare jedino sto najverovatnije ima samo manuelac,jer se automatik tek kasnije pojavio u 3.0 TDI verziji...
Drugar je kupio 2.0 tdi 170ks quattro,neka bordo na narandzasto boja,auto je prelep i super je kupovina...
CLK mi je zastareo,a Bmw 3 kupe opet ruzan unutra,a sledece godine izlazi novi model,pa ce cena da mu padne...
E350 CDI coupe imas tek za ~25.000e...
Sto se kvaliteta tice i udobnosti,E320 restyle ti je pravi pogodak,a i jos sa AMG paketom izgleda prelepo.
Sto se Bmw-a 6 tice,30d bi mogao da nadjes,ali sta je tu problem...
To je najskuplji Bmw za odrzavanje,dakle skuplji i od Bmw-a 7,a s obzirom da si rekao da ne bi hteo da das 2.000e na veliki servis,taj auto ni priblizno nije za tebe,jer kvar ispod 500e za njega je redak kao i potrosnja ispod 10l...
Znam da je cudno,ali takodje je i Mercedes SL najskuplji Mercedes za odrzavanje i ako su S klasa i CL daleko veci,a CL i skuplji
Inace, i ja bih takodje rado sada uzeo taj Bmw 6 restyle,jer mi je prelep automobil
Za te pare jedino sto najverovatnije ima samo manuelac,jer se automatik tek kasnije pojavio u 3.0 TDI verziji...
Drugar je kupio 2.0 tdi 170ks quattro,neka bordo na narandzasto boja,auto je prelep i super je kupovina...
CLK mi je zastareo,a Bmw 3 kupe opet ruzan unutra,a sledece godine izlazi novi model,pa ce cena da mu padne...
E350 CDI coupe imas tek za ~25.000e...
Sto se kvaliteta tice i udobnosti,E320 restyle ti je pravi pogodak,a i jos sa AMG paketom izgleda prelepo.
Sto se Bmw-a 6 tice,30d bi mogao da nadjes,ali sta je tu problem...
To je najskuplji Bmw za odrzavanje,dakle skuplji i od Bmw-a 7,a s obzirom da si rekao da ne bi hteo da das 2.000e na veliki servis,taj auto ni priblizno nije za tebe,jer kvar ispod 500e za njega je redak kao i potrosnja ispod 10l...
Znam da je cudno,ali takodje je i Mercedes SL najskuplji Mercedes za odrzavanje i ako su S klasa i CL daleko veci,a CL i skuplji

Inace, i ja bih takodje rado sada uzeo taj Bmw 6 restyle,jer mi je prelep automobil

To bez daljeg,stvarno je prelep! Ali se jako retko nalazi da je oko 20 hiljada to moras priznati,obicno su bar 25-6 + carina + registracija,racunica je jasna.
Sto se potrosnje tice,da li je 9 ili 11 nije mi iskreno presudno,nije da glumim nekog nadobudnog idiota,nemojte pogresno da me shvaatite,vec zarad 2l ne bih kvario posao,ukoliko mi se neki auto jako svidi...
A,sto se tice e sa amg izgledom :trljamoci: wow skroz drugi auto,mogu ti reci da u najmanju ruku nije ruzniji od 535 sa m paketom. Samo jel` moze takav da se nadje da je oko 20 hiljada,ja jos nisam naleteo...?
Sto se potrosnje tice,da li je 9 ili 11 nije mi iskreno presudno,nije da glumim nekog nadobudnog idiota,nemojte pogresno da me shvaatite,vec zarad 2l ne bih kvario posao,ukoliko mi se neki auto jako svidi...
A,sto se tice e sa amg izgledom :trljamoci: wow skroz drugi auto,mogu ti reci da u najmanju ruku nije ruzniji od 535 sa m paketom. Samo jel` moze takav da se nadje da je oko 20 hiljada,ja jos nisam naleteo...?
Ako novi E 350 CDI ima da se nadje za 22,23.000e,ima i stari oko 2008-og godista sa AMG paketom sigurno...
Evo ti novi.
http://www.autoscout24.eu/ListGN.aspx?v ... 546&flzh=1
Ukucaj u kriterijum pretrage recimo 18-22.000e,stavis karoseriju sedan i vidis sve limuzine po toj ceni od recimo 2007-og godista...
Evo ti novi.
http://www.autoscout24.eu/ListGN.aspx?v ... 546&flzh=1
Ukucaj u kriterijum pretrage recimo 18-22.000e,stavis karoseriju sedan i vidis sve limuzine po toj ceni od recimo 2007-og godista...
Ima e350,ali taj ima 3.5 hiljada cc,iskreno ne bih da dajem 200 hiljada na registraciju godisnje...
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Mislim to za E klasu nije losa ideja ali realno bi te takva E klasa izasla preko 25000 evra. Tesko je naci takvu E klasu ispod nekih 20000 evra netto i na to dodaj jos PDV i ostale troskove koje moras platiti, to je bar 25000 evra...
Ako ciljas E klasu onda sacekaj par mjeseci da se ovaj restyle model pojavi u salonima, vjerujem da ce tada ovim modelima prije facelifta dodatno pasti cijena (bar par hiljada evra) a onda ces moci za iste pare izabrati bolji auto...
edit:
w211 E klasa, tj model E 320 CDI u restyling modelu ima 3.0 dizel i ne bi placao visu registraciju... Glupo bi bilo da uzmes E 420 CDI jer bi tada bi ti registracija bila stvarno ogromna i to je po meni glupo rjesenje...
Ako bi isao na w211 restyle ti za manje od 20000 evra mozes da nadjes nesto ovako:
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/me ... =Limousine
U ovom slucaju bi za 16.3k evra netto dobio auto sa 7g mjenjacem, 4matic pogonom u avantgarde paketu opreme sa panoramskim krovom i jos gomilu opreme... Po meni ti ovo uopste nije lose rjesenje
Ako ciljas E klasu onda sacekaj par mjeseci da se ovaj restyle model pojavi u salonima, vjerujem da ce tada ovim modelima prije facelifta dodatno pasti cijena (bar par hiljada evra) a onda ces moci za iste pare izabrati bolji auto...
edit:
w211 E klasa, tj model E 320 CDI u restyling modelu ima 3.0 dizel i ne bi placao visu registraciju... Glupo bi bilo da uzmes E 420 CDI jer bi tada bi ti registracija bila stvarno ogromna i to je po meni glupo rjesenje...
Ako bi isao na w211 restyle ti za manje od 20000 evra mozes da nadjes nesto ovako:
U ovom slucaju bi za 16.3k evra netto dobio auto sa 7g mjenjacem, 4matic pogonom u avantgarde paketu opreme sa panoramskim krovom i jos gomilu opreme... Po meni ti ovo uopste nije lose rjesenje

- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
E 350 CDI ima 3.0 motor, tačnije 2987 cm³Wolfy napisao:Ima e350,ali taj ima 3.5 hiljada cc,iskreno ne bih da dajem 200 hiljada na registraciju godisnje...

Never Say Never Again
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
taj auto se u dizel verziji zove E 320 CDI dok je benzin E 350 zato je doslo do greske....
E da, evo jos jedan moj favorit ako hoces auto sa AMG paketom:
E da, evo jos jedan moj favorit ako hoces auto sa AMG paketom:
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Never Say Never Again