Polovnjak ~10Ke

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Zaključana tema
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: AW: Polovnjak ~10Ke

Post od Floyd »

Wolfy napisao:Znaci po vama je Golf V ispred BMW 1 ?
Ne ali za to sto ti hoces, mislim da jeste.

Sto kaze jedan moj drug u SRB...na VW TDI ne gubis vec zaradjujes pare :mrgreen:

Gesendet von meinem GT-I9505
Wolfy
Reactions:
Pridružio se: 30 Dec 2012, 15:15
Garaža: BMW 535d

Re: Polovnjak ~10Ke

Post od Wolfy »

Onda cu ili Golfa ili nesto mozda jos jeftinije...Samo ne znam sta bi to moglo da bude? A,da je naravno pouzdano...
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Kao sto je Bob Rock rekao, mozes pogledati Octaviu. Takodje vidi Leona ili Ibizu. Mozes gledati i italijane sa multijet motorima npr. Bravo ili Grande Punto.

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk
Wolfy
Reactions:

Post od Wolfy »

Leon I Ibiza bi mogli biti intersantni... :) kako oni drze cenu ?
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:

Post od Kuzmanovic »

Za to pitanje sacekaj Markonija ili one koji prate Leona duze vreme. Jedino sto moze da ti smeta je losiji tj. nekvaliterniji enterijer, ako ti je to bitno.

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Najbolje ti je da budes strpljiv i sacekas da se pojavi nesto povoljno. Jedino tako imas sanse da prodjes dobro posle godinu dana voznje, tj. da ne izgubis nista ili malo. Ali kod takvih slucajeva treba brzo da se reaguje... Inace ima jedan fin GTI na prodaju... ;) :)

Tapatalk Post
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Takav slucaj je bio onaj leon za 10-11k sa 20k km na satu, TDI, facelift.
Wolfy
Reactions:

Post od Wolfy »

Ma, necu preko 8k da dajem,tu su mi najmanja ulaganja i najmanji gubitak pri sledecoj prodaji...Samo,to je rang kola,koje nikada nisam gledao,tako da ce mi trebati dosta vremena da nadjem sta bi tu moglo da valja i meni legne...

P.S. i ovako ne ocekujem da BMW ode pre oktobra/novembra :)
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Onda neka ti promene naziv teme... ;)

Tapatalk Post
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:

Post od Kuzmanovic »

Kada budes imao pare, vidi sa Bobanom(Royal Ride) da ti on nadje nesto dobro u tom cenovnom rangu. Posto ga poznajes, siguran sam da ce ti naci nesto dobro. Evo sta trenutno ima od Golfova V:

http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... _5_20_tdi/

http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... _5_20_tdi/
Korisnikov avatar
alex81
Reactions:
Pridružio se: 30 Sep 2012, 22:57
Garaža: Alfa Romeo Gulietta 1,4 Multi Air

Post od alex81 »

Ako je ovakav uživo kao na slikama ne bih se mnogo razmišljao na tvom mestu :) .

http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... di_uskoro/
Wolfy
Reactions:

Post od Wolfy »

Bogami,moracu dobrano psihicki da se pripremim pre kupovine sledeceg auta :( Sto vise gledam "kandidate",sticem utisak da je prelazak sa konja na magarca previse blaga i lepa fraza za ono sta cu iskusiti :mrgreen: Pa,stari Audi je Bentley pa unutrasnjosti za ovaj superb,a verovatno Ferrari po performansama :kezo:
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Dobro izgleda ovaj superb :doubleup:
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

Wolfy napisao: Pa da,treba mi auto koji ce preci za tih 12 meseci nekih 1000-1500 km/mesecno a da su ulaganja samo u gorivo :D E,sad,ne znam Golf V/VI A3,BMW 1...?
25.000km pouzdano mozda uz sitna ulaganja moze da otrpi jedan lux oldtimer uporedive klase sa BMWom koji se moze naci <2000 evra.
Prodaja ce ici kasnije tesko ali je pocetna cena mnogo manja od 10.000 i time je gubitak neuporedivo manji.
To bih ja uradio ako volis veliki, jak auto a uz malo ulaganja i koji je ogranicene vremenske potrebe.

Ili ako mozes da izdrsis godinu dana u Golfu (posle BMW i Audija), bilo koji dizel Golf ce verovatno biti uz najmanje finansijskih gubitaka. Ili neki Fiat (punto, stilo, Z10) koji se kasnije proda na slicnim osnovama.

20k km ce svaki auto pregurati manje ili vise korektno. Jedan mali servis bi svakako trebalo odraditi radi pouzdanosti.
Wolfy
Reactions:

Post od Wolfy »

Punta bas nikako ne bih hteo... Golf V deluje najpristojnije od konkurencije + jeftino odrzavanje... A,moze da se nadje i ispod 10K lagano... Samo cu probati da nadjem sa DSG-om,e sad,ne znam da li ce to neko u Srbiji hteti da kupi posle? Ovde svi k`o da su alergicni na automatik,moj drug je kada je kupovao novog A6 3.0TDI IZRICITO TRAZIO da bude manuelni,i znam jos milion primera.... :zbunjen:
Zaključana tema