Uostalom Octavija je sebe isplatila duplo, a i ko je koga kupio?

@ dzole - ko ce pored onolikog gepeka da se gura na vozacevom sedistu, jos smeta i naslon za ruku u sredini

Ali kada zagude ovi zimski dani gepek otpada kao opcija?!Gaginh0 napisao:Auto nije unisten, vec je los kvalitet obrade, a ti meni reci da li bi ti 150k km (koliko je presla) drzao nogu u nekom po tebi neprirodnom polozaju samo da nebi sjebao centralnu konzolu? Jednostavno nije niko namerno to kidao i gurao nogu, nego je noga bila naslonjena, a kao sto sam vec rekao razisao se taj sundjer ispod i ekstra kvalitetna skodina guma je pukla...
Uostalom Octavija je sebe isplatila duplo, a i ko je koga kupio?![]()
@ dzole - ko ce pored onolikog gepeka da se gura na vozacevom sedistu, jos smeta i naslon za ruku u sredini
Ovo se desilo i na bratovom Pasatu B6, naravno lakat...
Mislio sam da je ovo dovoljno sokantno za jednog Golfa.pedja napisao:Inace, kada se okrece dugme za pojacavanje zvuka, okrece se i "power" znak na njemu.
Isti slučaj kod mene...pedja napisao:pedja napisao:Cak i vlasnik zbog toga ne koristi taj "potenciometar" vec komande na volanu (sto je i logicno) i ne dozvoljava nikome (suvozacu) da pipa, jer mu ide na zivce
Pogresio samMcGruja napisao:A i Skoda je laksa znacajno od Golfa, zato bolje ide