Čudna situacija večeras. Sedim gore i nešto kucam, zove me radnica i pita jel moj auto plavi karavan. Rekoh nije, što pitaš? Kaže došla žena u radnju, poslale je komšije, udarila je parkiran auto pa je išla da pita čiji je i uputiše je kod nas. Ajd da siđem da proverim o čemu se radi.
Kad ono jeste mene zveknula, parkiran sam (dibidus nepropisno) na travnjaku a ona je pored na trotoaru iza Piramide, vozi Land Rover džipa automatika i nije povukla ručnu kad je krenula, čuknula me pored zadnjeg desnog točka.
U mraku se ne vidi najbolje ali nije neka velika šteta jer nije ni bio jak udarac. Šta ćemo, rekoh nemam pojma, hajde sutra da pitam koliko je novaca pa da se raskusuramo. Ne, hoće odmah da plati, pita jel 100e dovoljno. Verovatno jeste, ako bude manje vratiću kusur
Sutra idem da vidim kako se i za koje novce ovo sređuje, naravno odužiću joj je u svakom slučaju jer me je oduševila gestom. Čuknula me je u mraku i ne verujem da bi iko provalio o čemu se radi, ali je sama izašla i tražila vlasnika. Tu su inače stalno čukanja jer je parking prebukiran, komšinica koja gleda na ulicu barem 2-3 puta nedeljno prijavljuje policiji kad neko čukne parkiran auto pa pobegne.