...pogotovo cene i poreklo njihovog voznog parka

Naravno da zenama i deci kupuju legalna kola, 'de ce da se blamiraju pred drustvom kad ih startuje patrola.
Ja pricam o normalnim ljudima,a ne o jajarama i banditima.
Nemoj tako o našim neimarima.mr.Big napisao:Ajmo da preskocimo nase investitore i ,,izvodjace radova''![]()
...pogotovo cene i poreklo njihovog voznog parka![]()
Naravno da zenama i deci kupuju legalna kola, 'de ce da se blamiraju pred drustvom kad ih startuje patrola.
Ja pricam o normalnim ljudima,a ne o jajarama i banditima.
Sloba napisao:Treba imati i jedan automobil kojim se može otići i u inostranstvo.
Uopste ne pricam o njima, nego o porodicnim prijateljima koji zive u Srbiji/Austriji (ne gastosi, nego ljudi koji su poreklom austrijanci), ili roditeljima mojih prijatelja...mr.Big napisao:,polako momče, imaš dosta vremana za upoznavanje, dosta toga te jos čeka, ta klijentela koju voziš nije sav svet.
Mozda me nisi razumeo. I ja bih uzeo polovnjaka i za 100.000e, ali ne u Srbijiswemir napisao:ja bih kupio polovnjaka za preko 10.000e, to sam vec i utradio, a i opet bi...
Sa prvim delom se slazem jer ako nekom treba veci auto bolje je da uzme i polovan ako vec nema mogucnosti za nov.swemir napisao:bolje polovna astra, najnovija, nego nova corsa, tako ja razlisljam. ili bolje polovna isnignija nego nova astra. ili bolje polovan audi a6 nego nova insignija, ili bolje polovna s klasa nego nova audi a6 ili bolja polovan bentrey nego nova s klasa ili bolje polovan avion nego novi bentley... ukapirali ste
Pa ni ne treba da se sloze. Svako ima drugaciji odnos prema automobilu, ne sluzi svakom samo za prevoz od tacke A do tacke B, kao i u ostalim stvarima i ovde se razlikujemo. Recimo tetki da kupujem auto, kupio bi joj nov i vozila bi ga 10-15 godina dok se ne raspadne.Floyd napisao:ali to sam samo ja i znam da se vecina nece sloziti.
Znaci, kao da sam ti diktirao...ftj napisao:Moze da ima. Mogao je da bude havarisan, mogao je neko da prevozi prasice, mogao je da orgija unutra, moze da ima neki problem koji mu vec posle 4 odlaska u servis nisu resili...
Nekome to nerazmisljanje o tome vredi tih para kada kupis nov auto i to je to. Nisu svi auto entuzijasti pa im se smara sa proveravanjem kod majstora niti uopste zele da krecu da razmisljaju u tom smeru. To sto ovde nama nije problem ne znaci da predstavljamo vecinu vozaca automobila. Pogotovo sto kad kupujes nov sam ces da biras kojim ces koncem da ti bude prostepana koza i da li ces da imas masazere ili navigaciju sa ekranom od 9 ili 11 inca.
Neko ne zeli da vidi prednosti kupovine novog automobila i smatra da su to ovce, neko vidi ali mu jednostavno te prednosti ne opravdavaju razliku u ceni, a neko jednostavno nema para za nov auto kakav zeli pa se zadovoljava polovnim vece klase uz odredjeni rizik. I svaki rezon je u sustini ispravan.