Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Grujic napisao: 01 Avg 2022, 12:02 Evo ja prvi put čujem za auto hold na ručnom menjaču, ne znam kako to može auto da ode![]()
Prvo da se usaglasi šta poredite, DSG ili manuelni menjač.dragvorl napisao:Ima o tome puno na internetu pa je vremenom i to reseno. Naravno da nije do subjektivnog utiska jer sam imao jedan od tih auta gde nije mogao ni "moduliranjem" da se otkloni taj kangarooing. Na Golfu je bilo dosta bolje vec to, a na novom Leonu nije ga bilo uopste, kvacilo se otpusta kao na svim ostalim kolima i ne cima nista.ftj napisao: 01 Avg 2022, 11:17 Ili si mozda s godinama naucio da moduliras gas tako da ne cima. Evo ni meni sad ne cima uopste a siguran sam da je u pocetku znao da cimne kad dam gas.
Sto se tice razlika na "istim" kolima, prvo bih proverio koliko su ista. Koja modelna godina, motor, softver, sve dok se sve ne poklapa nema tu mesta poredjenju.
Ja iskreno uopste ne razumem o cemu pricsas, imam utisak da ne mislimo na istodragvorl napisao: 01 Avg 2022, 12:55 Sad ispada da niko nije vozio u NS (ne Kamenica i Sremska strana) a da mu je auto krenuo nazad. Sve ulice vodoravne 0°.![]()