Sednemo ti, ja i Rotor na pice pa lepo diskutujemo, ovde je gubljenje vremena

Heroj, do jaja se osecam, kupujem novi auto mozda vec danas a i do jaja mi idu pripreme za London Business school, radio sam danas neke testove pa sam presrecan

laynee napisao:Nigde nisam rekao da si amater.. Za sebe u kontekstu profesionalnog vozaca mogu da kazem da sam amater jer mi to nije profesija.. vec nesto za sta treba mnogo vise mozga.AcaKayak napisao:@laynee
Kako ne čitam, pa ne bih imao šta da napišem da nisam pročitao.
Ajmo redom, moguće da ću nešto preskočiti jer pišem iz glave šta se sećam od juče:
1. Ti znaš da sam amater? Ova rečenica, kako god da je bila sastavljena pokazuje želju da se pokažeš pred drugima, u fazonu ja znam ja znam. S obzirom da jesi amater, jer da voziš profi odgovorio bi Heroju na pitanje gde se takmičiš, možda je čak i kompleks... Ali u srbiji je definicija dobrog vozaca jako lose postavljena... u tom smislu nisam amater..
Ja nigde nisam kudio porseovo ponasanje, porse je zver od automobila i necu da sporim toj cinjenici.. samo sam rekao da se MENI vise svidja ponasanje mojih kola..2. Da nisi amater, hvali bi poršeovo ponašanje, ovako ti je ono problem.
Dete nisam, a pogotovo nepismen.. SA etf-om mislim da nisam nepismen. Nisam imao vremena sinoc, jer sam radio dok sam pisao po forumu, a kasnije legao i zaspao.. Zargonski sam se izrazavao. I nisam imao volje bas nesto da pisem, jer sam video u kom ste fazonu..3. Opisuješ auto kao dete ili nepismen čovek. Auto je haos. zamisli molim te rečenicu. Onda neko napiše pojasni, ti misliš da te zajebava. Bila je još neka tako opaska koja ne znam koja je, da ne tražim, ako je problem potražiću.
To sto je on vozio 100 automobila mi je jako drago, i svaka mu cast, mada to i nije neki uspeh u zivotu... Ja sam spreman da saslusam nekoga, ali mi nije bilo jasno da je vozio i moj automobil, jer ne znam gde ga je imao prilike voziti.. OPet ponavljam, nisam rekao da je moj auto brzi od porsea, to samo znaci da ti i dalje ne citas moje postove vec izvlacis iz konteksta..4. Zapravo si ti podjednako upućen kao i mi. Na osnovu toga što ti kažeš Markoniju kako si ti vozio i tu je kraj priče, pritom ne znajući da je on vozio verovatno 100 automobila (ne karikiram, veruj mi da je taj broj realan) bržih od tog, uključujući i njega, govori zapravo da ti nisi spreman da saslušaš nekoga. Zapravo više govori o tebi nego o meni, jer ja mišljenje formiram nakon tvoja tri posta sa jasnim činjenicama (auto je haos, brži je od poršea, ja sam voza na nivou formule 2, ali me to ne interesuje), a ti na osnovu njegovog prvog sa činjenicama u koje nisi upućen.
Jeste ovo je tacno.. Otisao sam al me je kopkalo sta pisete i dalje5. Kažeš da ćeš otići a onda kažeš da te ovo poslednje iznerviralo. Zapravo da si otišao ne bi ni video šta dalje pišemo, tako da izgleda da smo ti prirasli k srcu.![]()
Eto, napisao sam ti analizu tvog pisanja, izvoli lobodno napiši ti analizu mog.
Inače ja sada stvarno nisam ljut ili iznerviran, zapravo veoma volim ovakve razgovore![]()
Ja sam analizu tvoj pisanja napisao vec, a evo je iznad..
Poz..
Hocu, daj diplomu.laynee napisao:Ahahhahaha ne verujes da sam zavrsio etf ?Hoces skeniranu diplomu kao dokaz.. Ne uklapa se ? Sto da ne, u cemu je problem
Laki021 napisao:Hocu, daj diplomu.laynee napisao:Ahahhahaha ne verujes da sam zavrsio etf ?Hoces skeniranu diplomu kao dokaz.. Ne uklapa se ? Sto da ne, u cemu je problem
Jednostavno sanse da se neko sa ETF-a prima na Audi su male.