Vežbanje, dijete, teretana...
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Ja ne izbacujem, jedem ih, nego je to kao ''zvanicni stav'' da ne valjaju. Ne bi me cudilo ni za zovu i soju da je isto.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Bem ga, nisam primetio. Evo bas mi preksinoc bila jedna i sve ok. Isto kao i za sagorevace.
Ali gledao sam navarene ljude kad jedu, sunce ti jeb..m zarko pa ono je nenormalno. Nisam znao da gudra toliko otvara apetit.
Sutra se uzimaju nove gilje i krece vezbanje. Vec sam postom skinuo 2-3kg i mnogo se bolje osecam. Sad jos vezbe da ubacim.
Nego rece mi frizerka da ona skida kilazu sa nekim "sokom". Oko 2l vode, izrenda se djumbir, onda krastavac se isecka, ide jedan limun isecen na pola i 13 listova nane. Kaze za 5 dana skine 3kg. Ostavi se preko noci i sutra se pije. Jedes normalno. Stos je sto ovo cudo koristi vec 5 godina.
Poslato sa Lumia 925
Ali gledao sam navarene ljude kad jedu, sunce ti jeb..m zarko pa ono je nenormalno. Nisam znao da gudra toliko otvara apetit.
Sutra se uzimaju nove gilje i krece vezbanje. Vec sam postom skinuo 2-3kg i mnogo se bolje osecam. Sad jos vezbe da ubacim.
Nego rece mi frizerka da ona skida kilazu sa nekim "sokom". Oko 2l vode, izrenda se djumbir, onda krastavac se isecka, ide jedan limun isecen na pola i 13 listova nane. Kaze za 5 dana skine 3kg. Ostavi se preko noci i sutra se pije. Jedes normalno. Stos je sto ovo cudo koristi vec 5 godina.
Poslato sa Lumia 925
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Odg: Vežbanje, dijete, teretana...
Soja sadrzi fitoestrogen, po strukturi slican estrogenu, ali to ne znaci da povecava estrogen u organizmu muskarca.Delija napisao:Jbm li ga, nisam bas pratio da li su u pitanju doktorske tezeUroš S. napisao:Daj neku relevantnu studiju/e? Ja kada sam još to baš intenzivno pratio već je bilo mnoštvo studija koje su osnovano pobijale tu teoriju. Slična priča kao sa žumancima, mit.
Sta konkretno sa zumancima?
Huawei P6 TT
Odavno je valjda poznato da soja nije dobra i nijedna bodibilding skola je ne preporucuje iako ima na prvi pogled odlican sastav.
Evo sad mi bas iskoči na facebooku jedan od tih recepata, jednu vezica peršuna u blenderu iseckati+sok od jednog limuna+časa vode. Piti 5 dana, svako jutro na prazan stomakbranja napisao:Bem ga, nisam primetio. Evo bas mi preksinoc bila jedna i sve ok. Isto kao i za sagorevace.
Poslato sa Lumia 925
Mada za peršun sam stvarno cuo da pomaze
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Pa kolko je smršala dosadbranja napisao:... Kaze za 5 dana skine 3kg. Ostavi se preko noci i sutra se pije. Jedes normalno. Stos je sto ovo cudo koristi vec 5 godina.
Poslato sa Lumia 925

365 x 5 / 5 × 3 ...
Oko tonu.
Tapatalk
Oko tonu.
Tapatalk
- branja
Kad god dobije koji kilu ona cepa ovo i smrsa. Bem li je.
Stefane ovo se ne pije na prazan stomak. Cepas kao sok ili vodu, kako god ti hoces u toku dana. Samo sto je djumbir ko svetog Petra kajgana jeftin.
Poslato sa Lumia 925
Stefane ovo se ne pije na prazan stomak. Cepas kao sok ili vodu, kako god ti hoces u toku dana. Samo sto je djumbir ko svetog Petra kajgana jeftin.
Poslato sa Lumia 925
Istripovao si, kesica djumbira od 15g je 20-25 dinara u Tempu, nije preko 30 u standardnim prodavnicama.
Dnevna doza ne bi trebala da prelazi 5g, idealno je oko 3g, po onome sto sam ja nalazio.
Sent from my Sony
Dnevna doza ne bi trebala da prelazi 5g, idealno je oko 3g, po onome sto sam ja nalazio.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Bilo koju niskokaloričnu tečnost da piješ u toku dana smršaćeš. U pola slučajeva kada organizam detektuje glad ako popiješ 200ml vode više nisi ni gladan što znači da ne unosiš kalorije koje bi inače uneo.
- branja
Ja samo Prolom mogu da popijem 2l bez problema.
Brate kupovao sam na kilo, negde 600, negde 900. Sto ne sme vise djumbira?
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
Bogami ako ja gladan popijem vodu, organizam je izbaci napolje i kaže ne zajebavaj, daj mi nešto konkretno!
Pa eto, to je i jeftinije od ovoga što je Heroj napisao.branja napisao:Ja samo Prolom mogu da popijem 2l bez problema.
Poslato sa Lumia 925
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Evo jedno konkretno pitanje posto samo tupite...... MRTVO DIZANJE....... u teretanu sam krenuo sa 18 godina a mrtvo NIKADA nisam radio iako je jedna od osnovnih vezbi, uz benc potisak i cucnjeve... hocu da mi postavite snimak koji, po vasem misljenju, najbolje opisuje tehniku izvodjenja ove vezbe... znaci interesuju me LEDJA posto cujem da ima vise varijanti za izvodjenje, mene interesje najvise da pogadja ledja....
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Nemoguće iz mog iskustva, moraš da nađeš trenera koji će da ti pokaže i da te koriguje. Ja sam radio sa trenerom i opet kad god radim sam radim manje-više nepravilno. Jako kompleksna vežba. Ali nema bolje.